joi, 19 ianuarie 2017

ATENȚIE CAMARAZI

ATENȚIE CAMARAZI, LUPTA SE ASCUTE SPRE CUȚITELE LUNGI
În mocirla mediului actual când Klaus nu vrea să accepte VOTUL POPULAR, unde Ghiță zguduie SISTEMUL, unde Cade Coldea iar Luluța este vizibil tot mai nervoasă și dovedește fie că e total nepregătită cu minimul economic necesar fiindcă nu știe să citească o factură și confundă Codul de la Registrul Comerțului cu DATA emiterii facturii,
fie o face INTENȚIONAT ca să-și acopere mizeriile faptelor sale, iată că Ioha trece la atac GENERALIZAT pentru a echilibra balanța prăbușirii sale mai ales după plecarea lui Dragnea la Washington.
A inițiat încă din campania electorală pagina de facebook „Noi vrem o alta clasa politica !” pe care am tot ocolit-o până acum fiindcă era vizibil și din AVION că este dominată de AGENȚI de susținere care debitau fraze și slogane repetitive de jigniri și golăneală. Acum în criza actuală m-am dus să văd și de la ei cum motivează situația, mai ales cu Coldea. Culmea subiectul COLDEA nu era deloc atacat și se exacerbau subiecte ca vizita lui Dragnea în SUA și „surprinderea” lui Moș Teacă Klaus de la ședința de guvern fiind vizibilă dirijarea paginii de către „SISTEM”. M-a surprins însă discuțiile cu ORGANIZAREA protestelor sub sloganul „Corupția ucide” dar de atacare a OUG, nelansate încă, privind grațierea, amnistia și actualizarea Codului Penal cu recomandările CCR și ale UE.
Asta dovedește că între Klaus și Luluța a apărut o ÎNȚELEGERE, cu mize reciproce de interese, pentru a determina ELIMINAREA lui Dragnea și Tăriceanu și forțarea visului paranoic „Parlamentul meu”.
Am intrat în joc așadar cu aceleași arme cu ale lor ca să pot vedea cine este implicat. Și s-au deconspirat, copilărește ca și REȚEA (din Sibiu, Galați și București de la SISTEM).
Nu vă plictisesc cu amănunte fiindcă sunt destul de multe verificări și căutări ce le-am făcut. Concentrarea este cu agenți de influență din Sibiu a lui Ioha, conduși chiar de SISTEM fiindcă am identificat LEGĂTURILE cu agenți din Jandarmerie din alte localități dar și alte instituții de forță, agenți care sunt de nivel mic de subordonare ceia ce înseamnă că organizarea e de la nivel mult mai înalt, prin ordin ca sarcini de serviciu. Vă las să vedeți singuri și să constatați și voi de sunt sau nu fezabile constatările mele.
Așadar FERIȚI-VĂ bătrânețile de CARACATIȚA MAFIEI instalate, devoalate de media dar și de foarte mulți investigatori de presă.
Năucitoare sunt declarațiile lui Eduard Ovidiu Ohanesian, reluate ieri 18-01-2017 și la Antena 3, vizavi de MAFIA instalată și la nivelul Secțiilor de Informații din țară pe modelul Coldea și jaful programat după modelul firmelor lui Ghiță. Citește și aici http://www.stiripesurse.ro/jurnalistul-ovidiu-ohanesian-dezvaluiri-incendiare-despre-coldea-se-albise-la-fa-a_1174619.html 
Noi, pensionarii militari, suntem invizibili în această BĂTĂLIE SISTEMICĂ ce implică bani mulți, extrem de mulți cu care se operează în misiuni gen „Droguri contra arme” (vezi Condrea și Hexi-Pharma) și viceversa unde nici Băsescu nu este exclus.
Iohannis este captiv în SISTEMUL MAFIEI și e stimulat în orgoliul său paranoic tocmai pentru a putea „SALVA” sistemul caracatiței instalate după devoalarea actuală a mizeriei.
Luluța și suficient de mulți judecători au fost „stimulați” să clacheze „corupției momeală” și au devenit vectorii justițiari, „legali” în aparență, de înfricoșare a opozanților.
Comandarea dosarelor penale la DNA și defăimarea politică și morală a unor persoane rezistente și până la atacarea familiei a devenit nu vizibilă ci epidemic-vizibilă în societate.
Iată de ce și apropierea lui Dragnea de administrația lui Trump cu vizita „nemirosită de SISTEM” a devenit un pericol MORTAL pentru mafia de la noi.
Dragnea a aruncat NADA, MAAGNIFIC, cu cele două OUG, devenite DOI ELEFANȚI pentru Klaus și l-a obligat să rămână în țară, paranoic, să-l atace aici pe Dragnea, mai ales că l-a lăsat și pe Grindeanu la ședința guvernului. Ioha nu a mai plecat în SUA și a procedat exact ca Moș Teacă la surprinderea Guvernului. ȚACA a fost MAGNIFICĂ și de neevitat la experiența lui de novice. Astfel, Ioha avea paranoic, DEJA pregătite și demonstrațiile de protest, semn că ȚACA a fost ULTRA-magnifică și că Klaus este ușor manipulabil de SISTEM.
Și ca să vă distrați pe seama acestei PĂCĂLELI MAGNIFICE, INTERGALACTICE care a pus ștampila ȚACĂ și pe SISTEM, citiți mai jos, jocul meu de pensionar indisciplinat, care mă „lupt” cu morile de vânt activate de Klaus și camarila și mă distrez copios cum SISTEMUL se devoalează și-mi BLOCHEAZĂ ACCESUL pentru postări, de data asta 24 de ore din care mai am circa 10 ore de interdicție că se mai organizează proteste, fiindcă am fost RECLAMAT la „Facebook România” de un interlocutor agitat că le dejoc acțiunile. Vă redau doar CÂTEVA demonstrații de incitare și enervare a SISTEMULUI. Greșelile din text nu le-am corectat.
*************************************
POSTAREA
Misterul vizitei lui Dragnea în SUA. De ce nu merge și Iohannis (surse)
Anunțata participare a lui Liviu Dragnea la ceremonia de învestire a noii administrații americane...
STIRIPESURSE.RO
Ion Cepaliga
Pe unii OFTICA îi macină groaznic. Nici nu s-a publicat bine și fiind vorba de „onoarea” lui IOHANNIS, mutulică a sărit ca ars cu dezmințirea idioată. Da când era vorba de un răspuns pentru POPOR era plecat în concediu de frumusețe... OFTICA FACE RAVAGII LA COTROCENI.
Latea Henriette
Sa vedem cu ce se intorc de acolo.
Îmi place • Răspunde • 16 ianuarie la 17:09
Ioan Cepaliga 
Cu avionul (SÎC) Cu republicanii suntem prieteni vechi
POSTAREA
Ordonanța de Urgență privind grațierea îl va face premier pe Dragnea/ Scapă și în cel de al doilea dosar
Ioan Cepaliga
Foarte bine, bravo lui. Merită că e cu noi nu cu mafioții
Ani Nebela
Cine sunteti voi?
Ovidiu Muntean (jandarm Sibiu) continuă
D-na Ani Nebela, Ioan Cepaliga, nu isi arata identitatea sa stim si noi cu cine vorbim ,(de multe ori foloseste pluralul "noi") asadar putem banui ca fac parte din infiltratii sau postacii platiti de pe fb!!!....acest individ Ioan Cepaliga, posteaza pe toate paginile pro-democratice, ineptiile sale socialist-dictatoriale !!! Este un mare admirator rusofil al lui Putin si al rusofilului infiltrat in Directia a IV-a a securitatii, Mircea Dogaru (un rusofil extremist).....https://shar.es/1OtOSN
Anexează
BOMBA ZILEI | Colonelul Mircea Dogaru, fost recrut al Direcţiei a…
NASUL.TV
Ioan Cepaliga 
Ovidiu Muntean Dacă nu ești cu „noi” înseamnă că ești cu mafioții. O spui singur, cu gurița ta făcând referire la postarea mea. Asta-i logica ta, de finuț inteligent, nu? Ia mai citește odată. Poate te-ai trezit din sevraj.
La postarea mea „O POVESTE CU TÂLC”
Ioan Cepaliga 
Ovidiu Muntean Abuz cu acte, trebuie împușcat
Sterian Bradea
Dupa parerea,mea primul ai fi tu.
Ioan Cepaliga 
Sterian Bradea Ești deja în colimator, ai grijă cum te porți
Sterian Bradea
De unde ma musti?
Ioan Cepaliga 
Sterian Bradea Măi copilaș mi-e milă de tine că ești gălățean
Sterian Bradea
Schimba-ti poza, cainii sunt mult mai destepti.
Ioan Cepaliga 
Sterian Bradea Hai să fi iubit că dai în gropi
Ovidiu Muntean (jandarm)
Auzi d-le Ioan Cepaliga, de cand trebuie impuscat cineva in tara asta, si de cand crezi dumneata ca nazismul sau comunismul inca mai "functioneaza" in Romania??? Esti dement de iti permiti sa ameniniti presedintele sau oricare alt cetatean al acestei tari democratice???
Sterian Bradea
O vorba spune: SA NU TE PUI CU PROSTUL, asa ca dormi in prostia ta mai cepaliga!
Ioan Cepaliga 
Să fi iubit, gropi sunt destule (Notă: De ar ști el că eu nici groapă n-am ;) )
Ovidiu Muntean
Sterian Bradea, acest individ Ioan Cepaliga, nu e prost deloc !!! Este un mare admirator rusofil al lui Putin si al rusofilului infiltrat in Directia a IV-a a securitatii, Mircea Dogaru (un rusofil extremist).....https://shar.es/1OtOSN
BOMBA ZILEI | Colonelul Mircea Dogaru, fost recrut al Direcţiei a…
NASUL.TV
Ioan Cepaliga 
Sterian Bradea Așa scrie pe scut? Să mori tu? Te spun lui Trump, vrei? Să te avanseze, cu două scuturi
Ovidiu Muntean
Asta am gasit la fotografiile lui din Cronologie....
Sterian Bradea
Da D-le Muntean si sa stiti ca nu ma surprinde ca este galatean. Cunosc foarte multi de teapa lui care abia asteapta cate o pomana cu mici si bere, indiferent ce partid o face.
Ioan Cepaliga 
Să fiți iubiți fiindcă văd că umblați pe la pomeni. Poate pică o bere un șnaps, după turc, turcul plătește. În rest ... jucați cazacioc să luați un smoc
Ovidiu Muntean
Gresit!!! Nu cred ca Ioan Cepaliga "abia asteapta cate o pomana cu mici si bere" !!! Are convingeri ireconciliabile comunist-socialiste sau cel putin imperialist-putiniste !!! Abia asteapta sfarsitul democratiei si inceputurile noii dictaturi ce bate deja la portile Romaniei!!!
Sterian Bradea
Dumneavoastra aveti dreptate ,dar nu va mai complicati cu remarci de genul acesta pentru ca si asa, ceapaliga asta nu le intelege!
Ioan Cepaliga 
Ovidiu Muntean Ce analist de tinichea te dai. Știi tu ce-i aia democrație sau imperialism? Cred că ai luat 5 cu indulgență la „democrație” Iar ca informare ești tămâie. Urechist la radio Erevan că la români e Radio Șanț (SÎC) și voi nu ați reușit să ieșiți ÎNCĂ din el
Ovidiu Muntean
Ioan Cepaliga eu nu sunt nici "analist de tinichea" si nici nu am luat "5 cu indulgenta "nicaieri si niciodata!!! Auzi bai Ioan Cepaliga, arata-ti identitatea sa stim si noi cu cine vorbim inteligentule cu apucaturi comuniste!!! Si apropo, ce inseamna "voi nu ați reușit să ieșiți din Radio Șanț"??? Cine suntem "noi" si cine suntenti "voi"??? Voi infiltratii sau postacii platiti de pe fb??? Oricum aflam "noi" cine esti si cine se ascunde sub pseudonimul "Cepaliga" !!!
Ioan Cepaliga 
Ovidiu Muntean Succesuri
Claudiu Bordei
Poză ta de profil spune tot!!!! Cred ca stiu si cine iti este stăpân!!!
Doru Varnali Se știa deja de aceste intenții ale guvernului de câteva zile. Nu mai era nici un secret.
Ioan Cepaliga 
Mai grav că nu a anunțat, nu? Dar de unde știa dacă cu premierul nu a vorbit iar ordinea de zi nu era pe sit? Moș Teacă nu?
Ovidiu Muntean
Constitutia Romaniei...Participarea la şedinţele Guvernului ARTICOLUL 87
(1) Preşedintele României poate lua parte la şedinţele Guvernului în care se dezbat probleme de interes naţional privind politica externă, apărarea ţării, asigurarea ordinii publice şi, la cererea primului-ministru, în alte situaţii.
(2) Preşedintele României prezidează şedinţele Guvernului la care participă.
Gigea Gruia
A fost la sedinta in apararea tarii de borfasi !!
Ioan Cepaliga 
L-am luat în colimator. Cine mișcă nu mai mișcă
Ovidiu Muntean
Participarea la şedinţele Guvernului ARTICOLUL 87
(1) Preşedintele României poate lua parte la şedinţele Guvernului în care se dezbat probleme de interes naţional privind politica externă, apărarea ţării, asigurarea ordinii publice şi, la cererea primului-ministru, în alte situaţii.
(2) Preşedintele României prezidează şedinţele Guvernului la care participă
Ioan Cepaliga 
Ce te-aș mai împușca eu pentru ABUZ, așa, de exemplu
Sterian Bradea
Stimate domn, este foarte greu ca cei 3 milioane de votanti psd sa inteleaga Constitutia Romaniei , Vezi acest cap de caine!
Ani Nebela
Ioan Cepaliga Un alt argument decat jignirea celor care au alta parere aveti? Daca Presedintele isi cumpara bilet sa participe si el toate comentariile ar fi fost negative, daca a procedat la la fel ca alti presinti, comentariile sunt negative. Dar daca Guvernantii PSD dau bani grei sa merga sa stea pe margine si sa vada marea investitura, asta pentru d-voastra e bine si inseamna ca sunt destepti. E trist sa vezi ca cei care au votat cu PSD , considera ca sunt singurii care au idei si opinii corecte, iar ceilalti trebuie pusi la punct cu vorbe jignitoare. Sa stiti ca democratia nu inseamna ca minoritatea trebuie spalata pe creier! Intr-o reala democratie si intr-o Romanie normala, majoritatea trebuie sa-si sustina opiniile cu argumente nu cu pumnul in gura sau cu pozitia totalitara de majoritate care face ce vrea ea.
Florin Vasilache
DACA TOT II INVITA LA EL, SPER SA LE FACA SI O EDUCATIE PE MASURA, CA AU NEVOIE.
Ioan Cepaliga 
Trump e REPUBLICAN și a invitat PSD-ul (SÎC)
Alisa Zacrjewski
Trump si Educatie ! E o contradictie in termeni
*************************************
Și tot așa, nimic nou sub soare. Pentru acestea am fot cred RECLAMAT la „Facebook România” că le stric postările de influență a orgnizării manifestațiilor. Vdeți ce POATE un moș de 70 de ani?
BĂTĂLIA E ÎN TOI ȘI TREBUIE SĂ APARĂ DE ACUM ȘI VICTIME GEN #COLECTIV CA SĂ FIE MOTIVANTE DEMONSTRAȚIILE DE SCHIMBARE A GUVERNULUI, „CRIMINAL”.
Acesta este motivul pentru care vă ATENȚIONEZ să vă feriți bătrânețile că s-a ajuns la FINAL. Sper.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: