luni, 14 noiembrie 2016

REÎNVIE IMPERIALISMUL?

Vederile de viitor ale populației lumii sunt mascate de evenimentele curente, și lumea nu vede EXCEPȚIONALELE SCHIMBĂRI care se produc deja în lume pentru ca 2017 să le asigure poziția de OFENSIVĂ, ca lideri. Informațiile curg năvalnic, care de care mai interesante, mult mai incitante și inexplicabile într-un scenariu comun. LUMEA SE SCHIMBĂ RAPID.
Piețele financiare sunt într-o ALERTĂ FULMINANTĂ fiindcă se schimbă PARADIGMELE de funcționare, fie din cauza schimbărilor din SUA fie din cauza schimbările colosale din Marea Britanie, depozitarul AURULUI lumii, fie datorită tendințelor de expansiune a Chinei după preluarea dreptului în vechiul FMI de influențare a coșului DST și implicit  jocului finanțelor mondiale.
STATELE SE GRĂBESC SĂ-ȘI PUNĂ LA ADĂPOST DEPOZITELE PROPRII DE AUR, îndeosebi al UE (mai puțin inepții din România).
Noul FMI (chinezesc) are ca țintă ATENUAREA „Spiralei Morții” lansată și dezvoltată de SUA și vechiul FMI, BM prin creditele suverane, ACOPERITOARE a datoriei inimaginabile la care a ajuns SUA prin tipărirea „hârtiei” numită dolar.
Efectele GLOBALE ale acestei datorii uriașe poate distruge ÎNTREAGA OMENIRE și, conștienți de efectele ei nocive, noul FMI are ca țintă ATENUAREA catastrofică a trecerii spre noile paradigme financiare, IMPERIALE.
Victoria uimitoare a lui Donald Trump pentru Casa Albă a marcat mult așteptatul sfârșit al certificatelor de trezorerie în vârstă de 30 de ani, mereu rostogolite către viitoarele generații, mai mult decât cele pe termen scurt în obligațiuni, ca și pariurile bursiere speculative pe creșterea mai rapidă a economiei din SUA și a inflației speculative a investitorilor astfel încât să favorizeze stocurile pe obligațiuni.
BURSA SPECULATIVĂ A FĂCUT MEREU JOCURILE FINANCIARE ALE SUA.
Este un uriaș TREND, care de două zile, a mișcat mai mult de 1 trilion (1000 miliarde) de $ de pe piețele globale de obligațiuni de la nivel mondial, fiind cel mai grav fapt ce pune în alertă fulminntă pariurile pe 1 an și chiar 1/2 ani, susținând că planurile sub o administrație Trump ar stimula investițiile de afaceri și cheltuielile de diminuare în timp a inflației probabile.
ATENȚIE !!! "Are loc o schimbare de sentiment pe piața obligațiunilor. Oamenii au început deja realocări  în obligațiuni din stocuri", a declarat Jeffrey Gundlach, director executiv al Los Angeles-DoubleLine Capital, care are mai mult de 106 miliarde $ în active. Lumea fuge să-și ASIGURE investițiile în OBLIGAȚIUNI sperând ca STATUL AMERICAN va plăti cumva ca și până acum, din tiparniță, aceste obligațiuni fapt ce CREȘTE incredibil prețul acestora în piață apărând scadențe și de 1/2 ani doar să poată fi alocate fondurile ce se doresc salvate de CATACLISM.
"Avem nevoie de mai mult de o „pernă” având în vedere incertitudinile. Asta e exact situația a ceea ce este în curs de jucat pe piața mondială a datoriei", a declarat Mark Lindbloom, manager de portofoliu la Western Asset Management din Pasadena, California, care supervizează 445 miliarde de $. Congresul american se va întruni din nou în această săptămână (14 la 17) scrie REUTERS pentru a încerca să pună la adăpost diferențele sale partizane suficient de mult timp pentru a menține guvernul la închiderea financiară a mandatului Obama. Washingtonul funcționează de la 1 octombrie în cadrul unei "rezoluții continue", temporare, asupra bugetului. Ea expiră la atenție! 9 decembrie și nu la ultima sesiune din 13 la 16 decembrie. Războiul din Siria tot nu a fost aprobat de Congres și se mizează pe teoria „faptului împlinit” motiv pentru care adepții RĂZBOIULUI sunt extrem de intoleranți cu concesiile și îngrijorați cu posibilele decizii ale lui Trump.
Și totuși totul devine din nou O BULĂ incredibilă deoarece datoriile SUA, atenție!!!, NU POT FI PLĂTITE. 
Numai China dacă ar solicita plata titlurilor de stat americane pe care le deține, multe ajunse la scadență și chiar au depășit 30 de ani, ar falimenta instantaneu SUA.
De aceia cooperarea SUA cu China este inevitabilă.
Trump a etichetat și schimbările climatice ca fiind o farsă pentru o acumulare de fonduri drept TAXE, extrem de mincinoase. E o opinie care sfidează sprijinul internațional al „finanțelor mondiale” păcălite și de „creditul cu buletinul” inclusiv pentru datoriile suverane.
Marea Britanie a și ieșit și ea la atac declarând voalat că „IMPERIUL BRITANIC” va fi pentru un "pro-business AGRESIV", care urmărește să creeze viitorul rol al COMMONWEALTH -ului (un termen tradițional englezesc pentru o comunitate politică FONDATĂ PENTRU BINELE COMUN, istoric a fost uneori sinonim cu "REPUBLICĂ") în afara Uniunii Europene, dar, de asemenea, de afaceri GLOBALE ce trebuie să acționeze concertat, în mod responsabil”, a spune prim-ministrul Theresa May.
Astfel tendințele NAȚIONALISTE sunt amplificate de deciziile noilor poli mondiali, financiari și comerciali. 
Nu uitați că UE, păcălită, a adoptat LEGEA care permite băncilor să CONFIȘTE DEPOZITELE CLIENȚILOR pentru a se îndestula în „CRIZA” pe care o trece.
Acum Banca Angliei este LEGAL împuternicită să CONFIȘTE AURUL și banii din conturile CLIENȚILOR BĂNCII.
Incredibilă situație care cere NEGOCIERI DURE până la momentul ieșirii OFICIALE din UE (vezi dezastrul României care a dus tot tezaurul de aur la Londra din incompetența lui Isărescu ca să-i fie lui bine în loja masonică).
Într-un discurs la „Mansion House” din districtul financiar City of London, Theresa May spune că Marea Britanie trebuie să fie CEL MAI PUTERNIC AVOCAT, GLOBAL, PENTRU COMERȚUL LIBER, dar, de asemenea, să gestioneze atent forțele agresive ale globalizării,  astfel încât toată lumea să beneficiază de OFERTELE Marii Britanii (practic garanții prin aurul de aici utilizat la SPRIJINUL PROIECTELOR COMERCIALE gestionate prin revitalizarea imperiului Commonwealth). "Guvernul pe care îl conduc este fără echivoc orientat AGRESIV PRO-BUSINESS ... Vom face tot ce putem pentru a face din Marea Britanie, în afara UE, locul cel mai atractiv din lume pentru ca firmele interesate să investească și să crească".
Oficialii americani ai lui Obama și oligarhiei atașate, se străduiesc cu frenezie nedisimulată să pună pe situația „faptului împlinit” fără o putință de atinge sau finisare ulterioară, o mulțime de reguli bancare, înainte ca președintele Barack Obama să părăsească biroul și să predea frânele PUTERII DE REGLEMENTARE lui Donald Trump, care a promis să RESCRIE TOATE REGULILE FINANCIARE EXISTENTE. 
Donald Trump a susținut că anumite REGULI ce erau menite să alcătuiască „Dodd Frank Act” din 2010, conceput pentru a preveni următoarea criză financiară globală, nu sunt favorabile NAȚIUNII americane și TREBUIE ANULATE, îndeosebi tipărirea fără acoperire a „hârtiei” numită dolar și ROSTOGOLIRE A DATORIEI CĂTRE GENERAȚIILE VIITOARE.
Datoria trebuie asanată. Dar ... e IMPOSIBIL.
Americanii iubesc BOGĂȚIA cu care s-au obișnuit, bogăție gestionată GRATIS pe seama altor state păcălite să utilizeze SISTEMUL DE ÎNDATORARE prin FMI.
Este catastrofic să cazi din vârf la baza piscului, mai ales când el este foarte înalt, și e și mai greu să IMPUI ACESTĂ POLITICĂ DE REDRESARE ECONOMICĂ americanilor, celor care au impus-o ei la nivel global, ca jandarmi și „proprietari” speculativi ai avuțiilor altora.
Președintele ales Trump va prelua, la 20 ianuarie PUTEREA și colegii săi republicani vor avea controlul asupra Congresului și a agențiilor guvernamentale, permițând noii administrații să blocheze sau ... să se rostogolească ... ÎNAPOI multe dintre modificările de ultim moment efectuate de Obama.
Va putea acționa după acest scenariu PROMIS sau forțele oculte ale NOM vor acționa pentru SUPRIMAREA TENDINȚELOR politicilor lui Trump?
E greu de estimat fără o punere în operă a SPRIJINULUI GLOBAL și cooperării SUA cu China și BRICS cu noul FMI. SUA este însă în situația ingrată de a CEDA POZIȚIA DE LIDER și JANDARM MONDIAL pentru binele și interesul NAȚIONAL dar cu o populație ORBITĂ DE AVERILE UȘOR OBȚINUTE pe baza „visului american” și a tiparniței „hârtiei” dolar ce a finanțat jocul escrocheriilor bursiere.
Dar, prin finalizarea lucrărilor Obama, deja avansate privind unele standarde bancare, în următoarele 5 (săptămâna cu ultima sesiune a Congresului dar și de BUGET) și maxim 10 săptămâni (până la predarea puterii), timp în care oficialii Obama își pot ridica șansele ca anumite elemente ale CADRULUI DE REGLEMENTARE vor supraviețui și LE VA PROTEJA AVERILE. 
Parcă semănă cu cazul de la noi al FNI, nu?
Și Rezerva Federală lucrează FRENETIC la normele care să reglementeze și aspecte, cum ar fi salariile directorilor executivi (seamănă cu parlamentarii români), stabilitatea pe piață valutară (vezi și declarațiile interesate ale BNR) și ... NOMINALIZAREA EXPRESĂ A INVESTIȚIILOR DE PE WALL STREET pe care le pot deține liderii și funcționarii publici. Adică o posibilă CONTINUARE A REGULILOR BURSEI SPECULATIVE care a ruinat lumea globală.
În tandem UE și Europa cu noile orientări ale Marii Britanii, ale Germaniei și Franței în UE, ale imperiului otoman devenit aspirația Turciei, ale vechilor imperii ale Asiei și de ce nu și ale Japoniei imperiale, TOATE DORNICE DE O REÎNVIERE A PUTERII LOR TRECUTE sunt factori de extremă INSTABILITATE a viitorului omenirii, pericol ce devine și mai acut odată cu acțiunile VIZIBILE în derulare a RESCRIERII GRANIȚELOR după dorințele lor imperialiste.
REÎNVIE IMPERIALISMUL ca sistem dorit de NOII probabili lideri mondiali.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: