joi, 8 septembrie 2016

TURCIA ȘI LIDERII G20 ÎN INTIMITATEA INTERESELOR GLOBALE

PLACA TURNANTĂ A ORIENTULUI MIJLOCIU INFLUENȚEAZĂ VITAL GLOBLISMUL.
Apropierea dintre Rusia și Turcia ține vizibil de un tip temperamental și de afinitățile legate de plăcerea „jocurilor mari”. Deși noi, europenii blamăm islamul și în general civilizația arabă bazată pe islam ca fiind „incompatibilă” cu cea occidentală, situația se poate schimba dramatic chiar în viitorul apropiat. Pe fondul creșterii numărului de locuitori la nivel global și mai ales al migrației impuse de cauzele conflictuale privind accesul la resursele Terrei și de subjugare economică a forței de muncă, și creștinismul pare să piardă tot mai mult teren în fața Islamului, religia cu cea mai puternică ascensiune din ultimii ani. (vezi diagramele și Proiectele Turciei)

Așadar peste matricea ECONOMICĂ a ecuației intereselor conflictelor actuale trebuie să distingem și efectele matricii confesionale atașate subsistemului rezultant din amestecul populației.
Dacă-i studiem de exemplu pe evrei, la ei evreu este considerat DOAR copilul născut dintr-o mamă evreică și nu din descendența tatălui.
Occidentalii sunt mai libertini dar islamul arată că descendenții din tați au și religia tatălui (haremul fiind multietnic, multicultural). Probabil de aceia observăm la refugiații musulmani ponderea excesivă de tineri prolifici care cuceresc Europa la chemarea lascivă a lui Merkel.
Adeptă a necesității împrospătării populației europene degenerată deja genetic și implicit și a sângelui albastru și arian, Merkel speră să salveze degenerarea unor entități europene prin infuzia de sânge viguros, vital. Salvarea Europei fiind metișii.
În fapt, confesiunea se ia fie după mamă fie după tată și nu după dorința lui Merkel. Iată de ce s-au făcut studii genetice de compatibilitate, incluzând și strămoșii zonali de sute de ani, și au fost testate și efectele sociale ale integrării metișilor.
Sirienii sunt un popor cu un nivel de educație superior, situație care i-a surâs lui Merkel și le-a făcut curte cu invitația de a procrea și munci în Germania și doar cei invalidați să fie redistribuiți în UE.
Iată cam care este situația confesională atașată la nivel global.
Creștinismul este religia care adună cei mai mulți adepți la ora actuală fiind răspândită mai ales prin etapele marilor cuceriri și descoperiri de noi teritorii și bazine de resurse ieftine. Poate de aceia Anglia, obișnuită cu situațiile cuplurilor exotice nu acceptă nici acum alte etnii (Brexit) decât pentru sex și refulare degenerativă sexologică. Egalitate pentru dulăi nu și pentru căței, nu?
Un raport ONU, pe anul 2011, ne arată că pe Terra există nu mai puțin de 2.262.448.731 de creștini, declarați nu identificați genetic, mai precis 33,32% din totalul populației globale.
Locul doi în topul celor mai influente credințe este ocupat de Islam, cu 1.426.592.072 credincioși (21,01 %).
Hinduismul ocupă locul al treilea cu 900.362.250 de adepți, și asta în timp ce pe locul patru se situează agnosticismul, cu aproape 800.000.000 de persoane (11,77%).
La o privire mai atentă vom sesiza că acea CIP-are a populației ține și de acceptarea amestecului genetic, dar după o schemă deja studiată pentru a nu distruge și șansa de amestec „științific” a vitalității populației viitorului.
Tendințele de feminizare a masculilor și de masculinizare a femelelor observate tot mai des și la alte viețuitoare sunt tot mai vizibile la aglomerațiile umane care au sfărâmat barierele impuse de legile confesionale și morale și au acceptat incestul, pedofilia, necrofilia, zoofilia, cuplarea între descendenții „celor cu sânge albastru” și multe alte „libertinisme” degenerative.
Se caută o soluție inclusiv cu acel ecumenism care să conducă către o singură religie globală, gen "Baha'i" accesibilă schimbărilor amestecului de populații ce se dorește a fi controlat.
Tendințele spre un anume universalism religios parvin nu doar din spațiul Extremului Orient ci și din spațiul spiritual oriental arab, islamic.
Pe lângă ofensiva islamică având drept scop crearea unui IMPERIU RELIGIOS, unic, iată că și UE aplică teoriile N.O.M. de liberalizare a migrației „controlate” dar, în fapt scăpate de sub control, care prin absorbția numai a „masculilor” duce inevitabil la violuri și în cel mai bun caz de cupluri, majoritatea libertine, fie gen „femeia cu barbă” fie gen „harem” dar ambele cu țintă sigură de islamizare.
Turcia, în speța noastră, a fost dintotdeauna un „buric planetar” al intereselor strategice ce leagă Europa de Asia și restul lumii.
S-au dezvoltat aici, îndeosebi la Istanbul, rețele globale de spioni profesioniști liber-schimbiști, care au creat un tezaur de informații și relații necesare oricărui stat de pe Terra.
Afacerea aceasta de SPIONAJ a fost întreținută de interesele oricui dorea să aibă un CONTROL global și islamiștii au speculat interesul lumii pentru ținta lor de globalizare prin islamizare.
Iată cum Erdogan a beneficiat de informațiile ce i-au fost transmise cu ocazia „loviturii de stat”. Această PUTERE colosală a ceia ce însemnă informația este vizibil utilizată și de Putin, în tandem cu Erdogan care, la summitul G20 din China, au „cochetat” stăpâni pe ei cu Obama dar și China.
Erdogan a stabilit o cooperare cu Obama pentru o nouă ofensivă în Siria, SUA dorind, vizibil, o angajare ireversibilă a SUA la masa împărțirii CAȘCAVALULUI din Orientul Mijlociu.
Obama se teme de „gluma” lui Erdogan cu o chemare în judecată pentru implicarea în „lovitura de stat” și face concesii peste concesii Turciei inclusiv cu renunțarea  SUA la promisa campanie de genocid a Turciei (albanezi).
Uite aici o REȚETĂ uimitoare de diplomație. LUAȚI EXEMPLU !!! Priviți cu mare atenție. Ce stăpânire de sine la Erdogan. A fost ținta atentatului american dar îl mângâie pe obraz pe Obama și-i zâmbește ca și cum l-a făcut și pe el ... ienicer. Este „fotografia anului la ... frumusețe și DIPLOMAȚIE de lider” 
V-ați putea imagina o poziție a lui Iohannis mângâindu-l pe obraz pe Obama cum face Erdogan?
Donald Trump spune răspicat că Putin este "un lider mai bun decât Obama" și că Turcia își va face datoria de mare jucător strategic fiind mai abil Erdogan în jocul cu Rusia decât SUA.
Priviți cu atenție imaginile.
 Încruntarea și preocuparea ține de presiunea eșecului la final de mandat? Citiți aici cum stătea situția acum un an de zile https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fioan.cepaliga%2Fposts%2F1232899943407319&width=500
 Erdogan este însă în culmile succesului. Iohannis nici la UE, cu Merkel, nu e tratat similar, nu?
 Chiar și la poza de final G20 Obama e preocupat de apropierea lui Erdogan de Putin
 Ia uite ce face „Iohannis” cu prietenul său Obama. Scuze, este Erdogan, că Iohannis nu a fost la G20, noi fiind prea mici pentru un război așa de mare.
BULGARIA însă, ACTIVĂ, care a jucat întotdeauna după cerințele interesului lor național, a cerut OFICIAL o reluare a negocierilor pentru gazoductul din proiectul nodului "Balkan" între Moscova și CE, simțind noua capacitate a marelui joc ce-l face Erdogan, impenetrabil vizavi de orice predicție a acțiunilor sale viitoare, fiind angajat machiavelic cu Rusia, Iran și China și jonglează cu interesele SUA ce poate fi prea ușor eliminată din ecuație. Iată așadar ce mare greșeală a făcut Iohannis și ECHIPA sa cu FLOTA NATO de la Marea Neagră.
Va reuși Erdogan să transforme Turcia în ceia ce a fost mereu, „buricul pământului” sub aspectul „platformei turnante a spionajului global” dorit cu prioritate de țările islamice?
Se pare că jocul este acceptat și de cei ce luptă să aibă controlul conductelor petroliere și de gaze ale lumii, ECONOMICUL dominând și azi evoluția faptică a trendului.
Bulgaria este extrem de activă față de „concediul” luat de Iohmmos, cu întreaga administrație prezidențială.
Iată un punct interesant, geostrategic, și cu JAPONIA care amplifică TENDINȚELE ei de implicare în jocurile globale.
Rusia și Japonia semnează acte în jur de 20 de tranzacții concrete în valoare de 1,3 mld. $ la recentul Forum Economic de Est. Ambii renunță la diferendul teritorial și, contrar interzicerii juridice a importurilor japoneze de energie, semnează un acord cu Rusia de livrare din Siberia a unei cantități în creștere de energie.
„Tokyo este pregătită să își modifice legislația care interzice în prezent importul de energie electrică, în scopul de a-și îndeplini proiectul de construcție pod energetic Rusia-Japonia” afirmă ministrul rus al energiei Alexander Novak într-un interviu cu TASS.
Proiectul prevede trei etape. "Prima este transferul de capacitate în mărime de până la 200 MW, dar, în viitor, această cifră ar putea depăși 2GW și chiar 5GW", a spus el. Ideea construirii podului de putere între Rusia și Japonia a fost discutată încă din anul 2000. Proiectul a fost estimat la 5,6 miliarde de $. Energia electrică pentru puntea de alimentare poate fi asigurată de centralele electrice situate pe insula Sahalin din Orientul Îndepărtat al Rusiei. Opțiunile rutelor de energie electrică și energia de la sistemele „Grid Unified” ar porni din Siberia și ar ajunge la Est în Japonia, cu o putere de 2 GW, opțiuni care au fost examinate recent.
Ce face ROMÂNIA în aceste jocuri globale COLOSALE? Care este PROIECTUL DE ȚARĂ prin care TOATE FORȚELE să lucreze UNITAR și agresiv diplomatic, ECONOMIC, pentru ca România să iasă din „groapa istoriei” ultimilor 26 de ani de jaf și impostură?
 „Mutulică” nu este capabil de nici o inițiativă nici cât Bulgaria, și când a încercat cu „Flota NATO a Mării Negre” s-a făcut de un rahat impardonabil. Cauza? INCOMPETENȚA serviciilor externe care-l consiliază, fiind decimate de populismul politic al dorințelor paranoice ale lui Iohannis vasal și nu ale intereselor STATULUI ROMÂN.
Pierdem și inițiativa trecerii unui gazoduct prin Constanța, pe sub Marea Neagră, inițiat încă de Ponta cu ajutorul fostului prim ministru Tony Blair dar și descalificarea internațională a României cu procesul DNA de spălare de bani prin implicarea și a lui Tony Blair. Cioloș VINDE însă portul Constanța. Halal management în interes statal.
Înțelegerea jocurilor globaliste este un exercițiu dificil, chiar și pentru profesioniști, dar mite pentru un profesor cu calități de management îndoielnice.
România, este din nou pe granița intereselor zonale și rămâne doar piesă de schimb ce va fi folosită ca monedă în jocurile altora. Ce face CSAT? Joacă țurca și sunt în ... campanie electorală.
Este mult prea împinsă spre est decizia JOCULUI și ieșirea României la Marea Neagră, utilizată de NATO și SUA ca avantaj, nu mai face două parale în condițiile blocării Bosforului în tandem de interese, Rusia cu Turcia, în baza Protocolului Mării Negre.
Ne-am afla așadar într-un „setup” destul de complex pentru mintea liderilor noștri.
Confruntarea cu interesele NATO ar putea fi DESCHISĂ, cel mai probabil, de ... „dosarul cipriot”. Ar fi cea mai facilă răzbunare americană față de copilul neastâmpărat Turcia, utilizând Grecia care și ea a cochetat recent cu Rusia. Aceasta ar fi scânteia necesară unei noi conflagrații extinse.
Cred că e clar pentru toată lumea că INDUSTRIA AMERICANĂ AȘTEAPTĂ RĂZBOIUL CA PE O BINEFACERE. 
Puncte înghețate sunt peste tot în lume, fie că vorbim de Ucraina, Marea Chinei de Sud, Coreea, Orientul Mijlociu, Africa etc.etc.etc.
Trebuie să fii orb pentru a nu observa că „atmosfera e încărcată energetic”, că, din ce în ce mai mult, se simte prezența acelui ceva ... exploziv, RĂZBOIUL.
Personal cred că sunt motive serioase de îngrijorare și asta indiferent de alegerea pe care-o va face chiar Erdogan din „buricul pământului” pentru ocuparea locului ei de „platformă turnantă a spionajului global”.
Siria este un motiv ECONOMIC REAL care încinge TOATE spiritele, inclusiv interesele Chinei în Proiectul „Noul Drum al Mătăsii”.
Rediscutarea sferelor de influență și eventuala atenție!!! REDISCUTARE A TERMENILOR CONVENȚIEI DE LA MALTA sunt elemente care vor ... CUTREMURA PĂMÂNTUL.
Rusia, dar și China fac un tandem de invidiat fiindcă se susțin reciproc în proiectele geo-strategice ceia ce pune serios pe gânduri SUA prin intrare în jocul global și al Turciei, copilul ei de suflet.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla.
Lt. col. (rtr)
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: