luni, 20 iunie 2016

EXPLOZIA ȘTIINȚELOR CONTEMPORANE

Iată doar un exemplu de POPULARIZARE a savanților ACTUALI din SUA, model de care România nici nu se interesează deși avem numeroase GENII ale contemporaneității pe care ni le FURĂ alții.
Omenirea este într-o extrem de rapidă SCHIMBARE și dacă nu înțelegem NECESARUL de adaptare la ritmul schimbărilor ACTUALE vom deveni reziduuri ale omenirii și vom dispărea ca și entitate a viitorului.
Iată așadar, doar un exemplu de urmaș al geniilor ultimelor secole despre care românii habar nu au dar NICI DESPRE ROMÂNII DE GENIU nu știu mai nimic.
Media nu este programată la noi decât pentru DISTRUGEREA CREATIVITĂȚII UTILE care ar putea CONCURA cu „vestul sălbatic” devenit LIDER AL FUTUROLOGIEI și de care nu știm să beneficiem sau să-l accesăm.
De ce?
Fiindcă DOAR sistemele de borfași și cocălari sunt promovate în funcțiile de conducere ale celor „TREI PUTORI” de către partide și media românească.
Analfabetismul explodează spre cote inimaginabile, fertilitatea noastră scade alarmant și inteligența nativă este FURATĂ de cei ce le oferă afirmarea prin STOARCEREA CREIERELOR DOTATE fiindcă COCĂLARII din politică sunt DIRECT interesați să nu fie răsturnați de geniile românești.
Cei mai mari oameni de știință români și „Invențiile fără de care lumea ar fi arătat altfel” sunt prea puțin cunoscute de TINERI noștri mai ales. Pe câțiva îi știi, cu siguranță, cum ar fi Henri Coandă sau Ana Aslan, dar ca ei mai sunt mulți alți români ale căror creații au intrat în istorie.
Acum, scriem mai ales digital, dar sunt companii precum Mont Blanc care se remarcă prin stilouri de lux. Industria aceasta din care ei scot milioane de dolari n-ar fi fost posibilă fără Petrache Poenaru.
În aviatică, Anastase Dragomir a introdus scaunul ejectabil fără de care mulți piloți ar fi murit în avioanele de vânătoare pe care le pilotau. El a plecat în Franța, unde a lucrat la mai multe uzine de avioane și și-a perfecționat sistemul de catapultare. La 3 noiembrie 1928, a înregistrat cererea de brevet pentru „Noul sistem de montare a parașutelor pentru mijloacele de transport aerian“. Deși sistemul a ajuns popular pe avioanele de luptă, el îl voia pentru pasagerii din cursele obișnuite.
Nicolae Paulescu a inventat insulina, medicamentul care salvează vieților bolnavilor de diabet dar ... din cauza inepțiilor liderilor și INTERESELOR de prioritate științifică Frederick Banting și Charles Best aveau să primească în 1922 Premiul Nobel pentru această invenție.
Și exemplele pot continua până vă plictisiți.
Iată DOAR UN EXEMPLU de la americani, nu că ar fi ei mai golani.
Ray Kurzweil, cetățean american, a fost descris ca fiind "GENIUL NELINIȘTIT" de publicația „The Wall Street Journal” și "O MAȘINA DE GÂNDIRE FINALĂ" de către „Forbes Inc” o revistă americană de business ce la clasat pe locul 8 în rândul antreprenorilor din Statele Unite ale Americii, numindu-l "moștenitorul de drept și urmaș al lui Thomas Edison" iar PBS l-a selectat pe Ray ca fiind unul dintre cei 16 "revoluționari științifici ai Americii " împreună cu alți inventatori din ultimele două secole.
UIMITOR, NU?
El este considerat unul dintre cei mai importanți inventatori, gânditori și futuriști, cu un palmares de 30 de ani de PREVIZIUNI EXACTE.
Ray Kurzweil este așadar un inventator, futurolog și specialist în INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ renumit atât pentru invențiile sale, cât și pentru numeroasele PREVIZIUNI pe care le-a făcut în ultimele decenii și care ATENȚIE !!! ... s-au adeverit.
Kurzweil a inventat numeroase tehnologii, cum ar fi scannerul de tip flatbed, tehnologii OCR, sisteme de citire a textelor și de recunoaștere vocală.
Printre predicțiile sale se numără faptul că INTERNETUL, acest DAR contemporan ce NU ESTE CUNOSCUT DE OMENIRE decât într-o proporție extrem de mică, va juca un rol COLOSAL în viața oamenilor, lucru pe care îl susținea încă din anii ‘80, când INTERNETUL era o rețea cunoscută de foarte puțini oameni. A afirmat primul că oamenii vor fi învinși la șah de computere (cu opt ani înainte ca Garry Kasparov să piardă în fața lui Deep Blue) dar și că, atenție!!! Uniunea Sovietică se va prăbuși depășind previziunile multor laureați ai Premiului Nobel.
Astăzi, Kurzweil lucrează pentru GOOGLE în rolul de „Director of Engineering”, astfel că el nu se mai limitează doar la a prezice viitorul, ci joacă un rol ACTIV în MODELAREA viitorului.
Printre proiectele pe care le desfășoară inventatorul în cadrul Google se numără și MOTORUL DE CĂUTARE AL VIITORULUI, un asistent personal al unei BIBLIOTECI COLOSALE (depășește importanța BIBLIOTECII DIN ALEXANDRIA), motor care va fi capabil să răspundă la întrebări complexe, să înțeleagă informațiile complexe conținute în documentele pe care le găsește și chiar să identifice informații care ar putea fi utile oamenilor care l-au solicitat.
O întrebare complexă, de genul unui „paragraf întreg” adresată Google va putea fi interpretată de motorul din viitorul apropiat cu profunzimea unui savant astfel încât chiar și după o lună de zile dacă Google va găsi pe internet ceva semnificativ, tu, solicitantul, vei fi anunțat de reușită.
Asta însemnă că Google va rezolva și elemente de cercetare complexă, excepționale, inclusiv necesare Centrelor de Cercetare sau ale FBI la fel ca pentru oricare alt solicitant ce-l accesează prin motorul de căutare.
ASTA ÎNSEAMNĂ ȘI BANI, FOARTE MULȚI BANI ȘI O LICENȚIERE DE UTILIZARE CARE ADUCE BANI.
Bătălia este clar orientată spre depășirea puterilor viitoare ale CHINEI și ale NOULUI FMI da și ale BRICS care amenință cu preluarea locului de lider mondial al motoarelor financiare și economice ale lumii contemporane. Ce va fi și cum va arăta viitorul este ATRIBUTUL de adaptare al TINERETULUI de astăzi atras ȚINTIT de sistemele de cocălari, baruri, curve și cocaină.
Limita dintre realitatea virtuală și cea creată de computere devine „insesizabilă” și vom pute trăi experiențe uimitoare în mediul virtual peste doar câțiva ani, un viitor excelent pentru cocălari ca și pentru savanți.
S-a mers și mai departe cu cercetarea și Kurzweil a demonstrat că deja în India şi Italia costul energiei solare nesubvenționate este aproape de costul energiei disponibile în rețeaua electrică, iar din 2014 alte 11 țări au atins și ele acest prag de cost.
ENERGIA ÎNSEAMNĂ PUTERE ȘI BANI dar puțini se protejează în a o APĂRA.
Soarele are de 10000 mai multă energie decât ne trebuie nouă, energie pe care O CONSUMĂ chiar dacă noi nu o utilizăm.
Noi românii, sclavi ai sistemului de îndobitocire, subvenționăm lunar costul energie verzi și cogenerarea dar NU NE PROTEJĂM INVESTIȚIA, noi ne fiind ACȚIONARI ai acestei cercetări cu aplicație PROFITABILĂ doar pentru buzunarele altuia. Este o escrocherie bine dirijată și întreținută chiar de guvernanți. Se vinde AVEREA ENERGETICĂ A ȚĂRII la fel ca și fasolea, ea nefiind STRATEGICĂ și catalogată ca element fundamental al unei națiuni.
Iohannis pentru aceasta OFERTĂ DE GRATUITATE solicită plimbarea soției sale și nu-l interesează ȚARA și viitorul poporului român. A devenit „o păpușă” docilă care execută comenzile liderilor venetici. Nici calificarea lui de profesor de fizică nu-l mai ajută să înțeleagă TRĂDAREA ce o comite.
Kurzweil este beneficiarul MIT-Lemelson al Premiului de 500.000 $, cel mai mare din ultimii ani din lume pentru inovație. În anul 1999, el a primit și Medalia Națională pentru Tehnologie, cea mai mare onoare a națiunii în tehnologie, de la președintele Clinton într-o ceremonie la Casa Albă.
Și, în 2002, a fost introdus în „Hall National of Fame”, stabilit de către US Patent Office.
Dar avem și ROMÂNI PREMIAȚI și onorați de SUA însă se trece ca prin mlaștina cocălarilor cu aceste subiecte „insipide” multora dintre formatorii de opinie.
Ray Kurzweil a primit 20 de doctorate onorifice și distincții de la trei președinți americani. Kurzweil este autorul a 7 cărți, dintre care 5 au fost bestseller-uri naționale. „Epoca mașinilor spirituale” a fost tradusă în 9 limbi și a fost cea mai bine vândută carte pe Amazon, în știință.
Site - ul său,  www.KurzweilAI.net, realizează progrese zilnice în știință și tehnologie și are peste trei milioane de cititori noi în fiecare an. Cititori care-i și comunică din invențiile lor fiind un fin achiziționer de inteligență GRATUITĂ.
O afirmație de prognoză CUTREMURĂ OMENIREA. „În termen de 20 de ani, eu Kurzweil, prezic că sexul va fi înlocuit ca și mod de concepere a copiii noștri.” Fiindcă sexul va fi DOAR în realitatea virtuală iar conceperea copiilor se va face OBLIGATORIU cu selecția expresă a caracteristicilor genetice de protecție umană și se va apela NUMAI la fecundare artificială. ADIO PROSTITUȚIE ȘI FAMILIE NEPEFORMANTĂ. VOM CREA INCUBATOARELE UMANE DE PROCREARE.
NOI ȘTIM SĂ NE PROMOVĂM ȘI PROTEJA CREIERELE DE GENIU?
Ce ziceți, avem LIDERII care să poată gândi spre viitor?

Trimiteți un comentariu