marți, 28 iunie 2016

ESTE MOMENTUL UNITĂȚII DE ACȚIUNE, CU EXCELENTE OPERAȚIUNI OFENSIVE, NAȚIONALISTE

Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, a declarat că „a urmărit îndeaproape discuțiile din jurul referendumului din Marea Britanie, și că votul pentru a părăsi UE ce a venit la sfârșit este rezultatul unor deliberări intense și discuții bogate nu doar în Marea Britanie ci și în Europa și la ONU.”
„Acum, că Regatul Unit dar și alte state membre ale UE se angajează într-un procesul de identificare a unei căi noi, fezabile de urmat, reprezentanțele Secretarului General ONU, care încă din istorie și-au dovedit dorința unei Europe plină de pragmatism și responsabilitate comună în interesul cetățenilor europeni este alături de aceste eforturi esențiale”.
„La ONU, așteptăm cu nerăbdare să continuăm munca noastră atât cu Regatul Unit dar și cu Uniunea Europeană - ambii fiind parteneri importanți ai ONU”.
Deși aparent ar trece neobservabilă ceastă declarație de curtoazie, ea are câteva repere incredibil de nuanțate pentru etapele ce urmează.
În baza informațiilor de la cel mai înalt nivel, Secretarul General al ONU ne subliniază faptul că decizia de separare este profund cunoscută de ONU fiindcă:
1. a fost discutată intens, timp de un an de zile și la ONU, dar și la sucursalele sale din Marea Britanie și cele din Europa, cu acei membri ai UE care au făcut istorie
2. ONU afirmă că procesul antrenează și alte state din Europa pentru identificarea unor căi fezabile de urmat iar ONU le asigură de sprijin așa cum a procedat și în istoria sa
3. Deja ONU pune pecetea de VALIDARE a separării afirmând că va lucra cu ambii parteneri importanți ai ONU deși Parlamentul Marii Britanii ÎNCĂ NU S-A PRONUNȚAT.
Sunt repere extrem de importante pentru URGENTAREA de statele membre a UE în stabilirea UNITARĂ, în interes NAȚIONAL a căilor de urmat. Personal parcă ar striga în gura mare că Marea Britanie dar și ONU ar dori să se înscrie într-un nou Plan Marshall BRITANIC pentru a continua procesul necesar de reînnoire a scenei globale a uniunii. Chiar o spune cu subiect și predicat: „...așteptăm cu nerăbdare să continuăm munca noastră atât cu REGATUL UNIT (aviz partenerii de aici) dar și cu Uniunea Europeană...(n.r. restul UE)”.
În concluzie direcția REFERENDUMULUI „a sunat goarna” în ÎNTREAGA UNIUNE EUROPEANĂ și la ONU și este interesată de o coagulare a implicărilor ONU în cest proces care a declanșat SCHIMBAREA și pentru viitorul ONU!!!
Numai cine continuă să fie inept și cu orgoliu dat de putoarea servilismului deșănțat nu sesizează ÎNDEMNUL la o atentă UNITATE de acțiune a statelor membre.
Mi se pare că CSAT prin Președinția României sunt departe de a înțelege acest PAS ISTORIC în interesul viitorului României invitând doct doar la CALM și pasivitate conceptuală. A prins din zbor „RECOMANDAREA” UE. Martin Schulz, președinte al Parlamentului European: "nu este filozofia UE ca „MULȚIMEA” să poată decide soarta acesteia!" Mai clar AUTORITARISM nici că se poate.
MARII OAMENI DE STAT s-au dovedit a fi MARI exact în momentele CRUCILE ale omenirii. România nu trebuie să fie PASIVĂ ci OFENSIVĂ și puternic NAȚIONALISTĂ fiindcă interesele TUTUROR celorlalte state se bazează pe PASIVITATEA inepților ce invită la preluarea în stăpânire a facilităților fără stăpân exact așa cum de nenumărate ori ne-a atenționat și STRATFOR, chiar și direct spunând că „nu știm să ne apărăm interesul național”.
Se aude la CSAT și implicit la cele „Trei Putori” ale României? Afirmația vine chiar de la ONU.
ESTE MOMENTUL UNITĂȚII DE ACȚIUNE, CU EXCELENTE OPERAȚIUNI OFENSIVE, NAȚIONALISTE !!!

Niciun comentariu: