duminică, 1 martie 2015

FERICIREA CE O TRANSMITE PRIMĂVARA PRIN RUGĂCIUNE

Dragii mei, încă de pe 28-februarie-2015 am intrat REAL într-un flux energetic excepțional. În mod ne mai întâlnit pentru mine am simțit acel ceva DIVIN, de infinitate de BINE, SUPERIOR, SPIRITUAL ce ți-l dă dragostea de viață, de natură, de oameni, de aproapele meu, a celui ce simte și gândește POZITIV.
La Evanghelia lui Matei, înainte de a-i învăța pe ucenici Tatăl nostru, Iisus îi sfătuiește să evite rugăciunile lungi, prolixe, proprii păgânilor, și să se limiteze la esențial, "că știe Tatăl vostru de cele ce aveți trebuință mai înainte ca să cereți voi de la El" (Matei 6, 8). 
M-am rugat atunci, cu o intensitate și o profunzime sufletească pe care nu am avut-o niciodată, m-am rugat lui Dumnezeu să ne redea românilor și tuturor celor ce suferă, SPERANȚA de mai bine odată cu venirea primăverii pentru a ne PURIFICA.
Mi-a venit în minte involuntar și sintagma filozofică a definiției fericirii: Fericirea – acea stare de bine – are cinci componente definitorii:
a)               emoții pozitivele aveam
b)              implicare (sau stare de flux), – exact fluxul simțit atât de intens de mine?
c)               relații (cea mai importantă trăsătură), – eram aproape de Dumnezeu?
d)               sens, scop (meaning)mă rugam pentru semenii mei
e)               și reușităam simțit acea stare supremă de bine.
Am revenit extrem de curios la cele scrise recent de mine în articolul „CUM SĂ FIM ȘI NOI FERICIȚI?” http://icepaliga.blogspot.ro/2015/01/cum-sa-fim-si-noi-fericiti.html ca să le compar cu cele simțite și mi-am dat seama că deși Organizația Națiunilor Unite prin statistica ei ne „aruncăîn topul celor mai NEFERICIȚI europeni, dragii mei, pe acest pământ EXISTĂ CEVA, o acumulare energetică excepțională dată cred de PUTEREA PURIFICATOARE A ORTODOXIEI, A RUGĂCIUNII în care, cunoscătorii, asimilează și unele din tradițiile ancestrale ale dacilor și, poate, elemente și mai vechi, ale Credinței Universale recent confirmate că, prin dragostea lui Iisus … SUNTEM LUMINĂ DIN LUMINĂ și ne HRĂNIM din LUMINĂ.
Cum este posibil Doamne ca de la tristețea copleșitoare pe care mi-o inocula gândul la suferința semenilor mei, când simțeam că mă scufund în incapacitatea mea de a face ceva să schimb această viață încărcată de durere, de foametea copiilor, de războaie și crime cu o cruzime demențială să încep să vibrez într-un spectru colosal de diferit? Mă rugam pentru semenii mei și simțeam cum Dumnezeu îmi transmite BUCURIE. 
Mă simțeam contrariat ca eu să mă simt tot mai bine când există atâta suferință. Ce se întâmpla cu mine? Eram oare atât de labil psihic încât să sar de la tristețea copleșitoare la o asemenea bucurie cu o fericire de nedescris? Simțeam că Dumnezeu mă iubește fiindcă deși sunt atât de vitregit de sănătate el mă mângâie și mă încarcă cu o asemenea stare euforică. Ce paradoxuri de simțăminte poate fi starea asta de simțire de la o tristețe deznădăjduită la o stare euforică nemeritată? Meritam eu acea stare Dumnezeiască de fericire sublimă când eu nu am reușit să fiu nici a mia parte din smerenia și credința unui evlavios?
Iată cum Dumnezeu îmi schimba totuși starea de suferință într-o stare de bine, de liniște supremă.
E copleșitor să realizezi acest sentiment cu o asemenea paletă complexă, a întregului spectru de LUMINĂ și IUBIRE DIVINĂ intrat iată în rezonanță cu ruga mea, rugă pornită dintr-o tristețe imensă privind neputința noastră de a face bine. Doream însă cu toată ființa mea SPERANȚA pentru semenii mei iar răspunsul Dumnezeiesc a fost de mângâiere și încărcare a sufletului meu într-un flux de fericire și liniște ce nu l-am mai simțit niciodată. 
FERICIREA EXISTĂ oameni buni, în forme nebănuit de diverse. 
Iisus este însăși IUBIREA supremă.
Immanuel Kant susținea în Critica raţiunii pure (Kantinomus) Fericirea e un ideal al imaginației și nu al rațiunii.”
Atunci eu înseamnă că deliram? Eram transpus într-o stare chimică, biologică specială după Kant?
Diferite școli au fie abordări matematice, fie biologice, fie psihologice, religioase, fizico-chimice și filozofice încercând și străduindu-se să definească FERICIREA și să identifice sursele sale în moduri total neașteptate. Nimeni însă nu a stabilit acei parametri standard de definire și măsurare a FERICIRII. Sau nu s-a dorit niciodată?
Oxitocina este un hormon ce se secretă doar în timpul travaliului și al actului sexual și care induce acea „stare de furnicături excitante ale orgasmului asociate cu starea de bine suprem”.
Oare organismul meu a secretat oxitocină din cauze spirituale sau era acea ENERGIE pozitivă ce se concentra pe ființa mea prin rugăciune?
M-am simțit atât de aproape de Dumnezeu încât credeam că mi-a sosit sfârșitul. 
Fericirea ce mă cuprindea, fiindcă Dumnezeu îmi asculta ruga, era de o intensitate excepțională, delirantă sub o analiză psihologică lipsită de Dumnezeu. Eram contrariat fiind asaltat de o euforie fără sfârșit.
Și asta cu siguranță fiindcă reușisem să mă rog atât de intens și profund pentru poporul meu, pentru românii de pretutindeni încât eram gata să-mi fie luată și viața. O fi fost atins un punct nodal al conștiinței mele raportată la Jurământul militar? Poate.
Culmea, eu nu ceream NIMIC însă pentru mine. Eu nu existam în ruga mea, eram doar o „voce spirituală” ce venea din străfundurile sufletului meu și care mă acapara fizic cu o „fericire” copleșitoare, încercând să o definesc ca fiind fericirea, dar care era totuși ALTCEVA, net superior chiar orgasmului sau fericirii cunoscute de până acum, filozofic, fizic, biologic, sau psihologic.
Eram ... LUMINĂ DIN LUMINĂ, un halou spectral perfect, cuprinzător, un spectru nemaivăzut nici când pictam și nici la curcubeul dublu sau spectrul vizibil prin descompunerea luminii într-o rețea de difracție, rezultatul acestei descompuneri fiind o paletă coloristică fantastică, ce conține acele culori PURE, reduse la monocromie, vizibilă, dar și extrem de multe nuanțe noi și multe invizibile. Un spectru ce te încântă și-ți transmite o stare excepțională de bine, de încântare. Când pictam mă asaltau mirosul de in, de sicativ, de terebentină și-mi stimulau atât de mult simțurile încât fremătam pentru a reda o stare coloristică unică a subiectului ales. Simțeam REAL o multitudine de nuanțe ce vibrau în sufletul meu.
Cu siguranță artiștii „dau pe afară” fiind copleșiți de avalanșa vibrațională ce o percep și o transmit. Ei sunt cel mai puternic conectați cu DIVINITATEA și de aceea apar întotdeauna OPERE care rămân pentru eternitate.
După cum observați fiecărei culori îi este asociată o frecvență de la 405 la 790 de Tera Hertzi, practic din afara frecvenței spectrului vocal sau instrumental auditiv. Un spectru material și energetic simultan pe care simțurile noastre iată că-l percepe Dumnezeiește de plăcut, fiindcă și noi suntem LUMINĂ DIN LUMINĂ!
Cum LUMINA este simultan corpuscul și undă, concept central al mecanicii cuantice, lumina nu este considerată nici undă, nici corpuscul în sensul clasic, uman, ci este unitatea celor două, fără o delimitare precisă. Caracterul ondulatoriu (interferența, difracția, polarizarea), și simultan caracterul corpuscular (emisia și absorbția luminii, efectul fotoelectric, efectul Compton) definesc această dualitate extrem de unitară.
Lumina era inițial considerată drept undă electromagnetică, glasul lui Dumnezeu, prezentând fenomene ondulatorii cum ar fi interferența, difracția, polarizarea. Efectul fotoelectric al luminii (vezi și celulele fotovoltaice) a făcut însă ca Einstein să explice legile acestui efect spunând că lumina este alcătuită  atât din particule (numite fotoni) dar aplicând ipoteza lui Planck, conform căreia energia este cuantificată, orice particulă în mișcare are asociată și o undă (o frecvență).
Cunoscând aceste adevăruri științifice am constatat că mintea (gândul ca și câmp de torsiune) dar și organismul meu, fizic, percepea dualismul luminii nu doar din zona luminii monocrome, pure, vizibile, ci VIBRAM FERICIT din toate celulele organismului ca într-o simfonie de sunet și lumină a unui spectru extrem de larg de sentimente, cu o plăcere și o intensitate de bine cum nu am avut și simțit niciodată.
Ce a declanșat această stare extraordinară, UNICĂ în viața mea?
Cu siguranță RUGA mea către Dumnezeu, rugă din care nu eu eram subiectul central ci toți cei aflați în suferință. Dumnezeu ERA prezent în ruga mea.
Îmi explic, acum când scriu, și misterul AGHIAZMEI. Când asupra APEI acționează rugăciunile preoților, plus ionii de argint ai crucii, dar cum astăzi se utilizează doar crucea de lemn, rolul principal este al RUGĂCIUNILOR, vibrația corpuscul și undă, a LUMINII DIVINE, rugăciune spusă însă cu acel HAR DIVIN din glas de către acei preoți cu adevărat aflați în slujba lui Dumnezeu și care produce ... SFINȚIREA. Această LUMINĂ din ritualul slujbei, prin spectrul dual foton-frecvență purifică și reașează moleculele de apă, Dumnezeind-O
O analiză spectrală, moleculară și nucleară confirmă adevărul influenței rugăciunii (gândului Dumnezeiesc și vorbei cu har a preoților ca și câmpuri de torsiune, pozitive) iar semnul crucii în apă la momentul SFINȚIRII reașează spectral materia.
Menționez că nu sunt un credincios fanatic, ci doar un ÎNCEPĂTOR și NEȘTIUTOR în  ritualurile tainice ale credinței ortodoxe.
Ce am simțit însă acum, de ieri dimineață (28 februarie orele 02:30 AM) și mai intens azi dimineață 01 martie între orele 03:00-03:30 AM și chiar acum când vă scriu mă face să privesc cu și mai intensă credință TOT ce am simțit și trăit de-a lungul vieții mele.
Am mai scris și vă scriu și acum că eu NU AM RESENTIMENTE FAȚĂ DE NICI O CREDINȚĂ NONVIOLENTĂ A LUMII, deoarece fiecare are o anume ARMONIE divină, corpuscul-undă iar cântecele ritualice au semnificația și CANALUL lor specific de comunicare divină.
De aceea scriam că este necesar să fim astăzi UNITARI prin cunoașterea fiecărei experiențe spirituale a umanității și să înțelegem, mai ales noi, ortodocșii, identificarea ASEMĂNĂRILOR spirituale care cu siguranță țin de DUMNEZEUL UNIC.
Am definit acțiunea UNIFICAREA spirituală prin CUNOAȘTEREA MATRICIALĂ http://icepaliga.blogspot.ro/2014/04/unificare-prin-cunoasterea-matriciala.html.
Pe blog veți mai găsi și alte experiențe și concluzii personale.
Dumneavoastră decideți ce vă este cunoscut sau mister.
Ce este însă de reținut e poate doar faptul că pentru mine nu am cerut decât extrem de rar clemența divină.
Am utilizat frecvent rugăciunea Tatăl nostru, cunoscută și sub numele de "rugăciune domnească", pentru mine ea fiind și unică rugăciune în care există și persoana mea inclusă.
… pâinea NOASTRĂ cea de toate zilele dă-ne-o NOUĂ astăzi … și ne iartă NOUĂ greșelile NOASTRE, precum și NOI iertăm greșiților noștri …”. 
În rest m-am rugat numai pentru alte ființe apropiate dar și globale, indiferent de rasă și religie.
Lumea este SATURATĂ de destrăbălare, de egoism, de urâciune, de invidie, de răutate încât întunecă mintea copiilor, a tinerilor iar mediul social neprietenos cu copii și tineretul îi determină să caute excesele de personalitate egoistă ca și orgasm fizic și spiritul uitând ce înseamnă FERICIREA. Ea însă nu este definită încă în România. Nu are INDICATORI MĂSURABILI.

Societatea noastră îi împinge pe oameni către DISTRUGERE. 
Să mă explic DOAR prin trei elemente pentru a ne schimba și noi existența aducându-ne prin forța noastră pozitivul și favorizând FERICIREA.

1. Ca să fim fericiți este absolut NECESAR SĂ VREM NECONDIȚIONAT ȘI INTENS să fim fericiți, ÎMPREUNĂ.
2. Asta presupune să sesizăm și SĂ STOPĂM PARANOIA MEDIA și SĂ SILIM CNA-ul și așa zisul GRUP de rugăciune din Parlament să acționeze POZITIV, interzicând elementele VIOLENTE și de PARANOIA din canalele media.
Folosesc culorile tocmai pentru a atinge spectral TOATE nodurile, plexurile, centrii pozitivi umani și pentru a respinge negativul violent din lume.
Oameni buni suntem cei mai nefericiți europeni și DE NOI DEPINDE SĂ VREM să fim fericiți
Să dispară „paranoia mediatică Udrea”, „paranoia violențelor”, „paranoia ratingului de audiență cu orice preț, cu prețul distrugerii fericirii noastre”.
3. Dragii mei concetățeni și români de pretutindeni haideți SĂ NE ÎMPĂRTĂȘIM FERICIREA și nu paranoia. O fericire ÎMPĂRTĂȘITĂ și înconjurată cu alte BUCURII ale semenilor ne poate amplifica FLUXUL FERICIRII

Popularizați faptele POZITIVE și imensitatea savantă, dovedită a competențelor excepționale ale copiilor noștri, a cercetătorilor și savanților români, a artiștilor, a omului simplu ce „scormone” pământul cu dragostea lui nețărmurită de natură. Creșteți contribuția ACADEMIEI ROMÂNE la împărtășirea acestor VALORI.
Așa cum am simțit eu acest flux rugându-mă pentru fericirea voastră, a tuturor, puteți și voi să fiți extrem de VOCALI și să faceți să VIBREZE prin vocea și GÂNDURILE voastre întregul spațiu românesc și apoi planeta PĂMÂNT.
Nu lăsați ca paranoia sau statistica mincinoasă media să vă cuprindă și să vă manipuleze intimitatea, să vă atace SPIRITUALITATEA noastră ortodoxă din comunitatea creștină.
Fiți demni de dragostea lui Dumnezeu!
Luptați să fiți fericiți, AICI, pe pământ românesc și feriți-vă CASA asta strămoșească, Grădină a Maicii Domnului, de toate relele clamate și subtil distribuite de media și de cei desfrânați.
Apărați-vă copii de aceste fluxuri ale câmpurilor de torsiune negative. 
Așa să vă ajute Dumnezeu dar trebuie ca și VOI să-l ajutați să adunați FERICIREA și POZITIVISMUL în traista ROMÂNIEI noastre strămoșești.
Citiți vă rog aceste subiecte multiple abordate și aici pe blog.
Dumnezeu să vă îndrume pașii și gândul.

Ocrotește-i Doamne pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: