sâmbătă, 7 februarie 2015

WE MUST REMEMBER !!!

Pornind de la conceptul absolut NOU de „MIȘCAREA DE SPIN SOCIALĂ” pe care l-am lansat și susținut încă din Academia Militară prin anii 1975-1976, concept pe care doream să-l includ și în lucrarea mea de diplomă ca și un moto filozofic al elaborării conceptelor mele doctrinare de apărare, dependente intrinsec și de viteza de mișcare a fizicii moderne care schimbă radical structura mijloacelor de luptă dar mai ales relațiile interumane prin înțelegerea Cosmică a OMULUI, constat astăzi cu surprindere că acele concepte, respinse apriori ca fiind neconforme cu ideologia vremii, apostrofate dur ca fiind excesiv mecaniciste, devin abia astăzi extrem de vizibile și apreciate și în alte disertații științifice. 
Faptul că suntem LUMINĂ din LUMINĂ este de acum o CERTITUDINE a savanților și prin faptul că printre noi există REAL oameni ce se HRĂNESC numai și numai din LUMINĂ, din LUMINA DIVINĂ. Am scris despre aceste cazuri.
Și pentru a nu divaga prea mult vă invit să citiți în ordinea de mai jos și unele din detaliile mele conceptuale. Dacă vă prinde efluviul spiritual al dorințelor de cunoaștere atunci veți realiza și simți imensitatea valorică a necesității unificării științelor spre acea CONSTRUCȚIE UMANĂ compatibilă integrării în Conștiința Universală, în împărăția lui Dumnezeu.
Este momentul să sesizați cum spectrul energetic negativ are o reacție de zbucium fără precedent fiindcă este atât de aproape momentul în care OMUL se va descătușa de imbecilitatea obscură a existenței de până acum.
Ura, invidia, crima, pițipoancele, snobismul, războiul, dezbinarea, corupția, INCULTURA și încă o paletă de imensitate comportamentală negativă, aproape infinită, este SPECIAL indusă oamenilor pentru a MICȘORA potențialul nostru de INĂLȚARE a speciei umane și contopire firească, reală cu civilizațiile Cosmice în LUMINĂ și RESPONSABILITATE Universală.
Suntem o specie creată, aflată în acest INCUBATOR – PĂMÂNTUL, destinat creșterii și dezvoltării unei noi generații de însămânțări Cosmice. Elitele cunosc variantele de triere, preponderent morale și mai ales INSTRUITE pentru a putea utiliza TEHNOLOGIILE și apoi dezvolta alte capacități creative în Universurile Multiversului.
Locurile pentru INĂLȚARE sunt LIMITATE exact cum prevede și Biblia.
Da domnilor, ”suntem LUMINĂ din LUMINĂ„ și este absolut necesar să înțelegem LOCUL și ROLUL nostru în Univers.
Nu este ușor deloc și istoria umanității confirmă numeroasele variante de accedere spre CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ și integrare în acest imens flux informatic, flux de torsiuni, ce schimbă radical percepțiile noastre existențiale.
Este așadar ABSOLT NECESAR ca să acordăm atenție INSTRUIRII NOASTRE, COMPLEXE și PROFUNDE, pentru a putea APLICA apoi direct și pozitiv aceste capacități inimaginabile ale OMULUI, ale minții sale.
Societatea în dinamică,  este similară mecanicii cuantice și acel spin descris electronului se regăsește ca o mănușă și în societățile istorice, prezente și viitoare.
Saltul social nu este posibil fără acumulări energetice, SPIRITUALE, care să confere capacitatea de înălțare spre LUMINA cu nivele energetice, spectrale superioare și de îngemănare cu fotonii Dumnezeiești, cu LUMINA DIVINĂ.
Cine nu crede să nu citească. Este dreptul fiecăruia de a ALEGE. De a alege inclusiv CUM se hrănește, animalic sau DIVIN.
HOW TO GET UP IN THE SPIRIT OF THE UNIVERSE?
WE MUST REMEMBER !!!

Niciun comentariu: