vineri, 22 august 2014

VIBRAȚIA NOASTRĂ, A PĂMÂNTULUI ȘI ACCEDEREA ÎN NOUL UNIVERS

Ce vă mirați atâta domnilor ziariști și duceți spre absurd cauzele actuale ale NEBUNIEI GLOBALE?
CITIȚI CA SĂ VĂ DUMIRIȚI că sunt suficiente surse de TREZIRE LA REALITATE. Eu am făcut doar o mică sinteza aici pentru cei ce citesc mai greu și înțeleg mai puțin știința și filozofia http://icepaliga.blogspot.ro/2012/02/miscarea-de-spin-sociala_17.html dar citiți vă rog ce spun savanții veritabili în fizică de exemplu http://resonance.is sau oricare din Cărțile Sfinte ale oricărei religii milenare. Vedeți va rog și trecutul dacilor noștri și cu siguranță vă veți minuna!
Și toate evenimentele au corespondență în REALITATE prin Legea fundamentală a Rezonanței. Este notoriu deja faptul că Legea Rezonanței este o Lege a interacțiunilor Universale.
Frecvența de rezonanță Schumann sau „Pulsul Terrei” este în esență originea tuturor schimbărilor actuale în ciclul nostru de mișcare prin UNIVERS.  
Este cred deja unanim recunoscut faptul că Pământul a ajuns la finalul unui ciclu, foarte lung din cei 26000 de ani ai rotației sale în Galaxie iar frecvența planetei noastre este în creștere și, odată cu ea, frecvența tuturor celor aflați pe acest Pământ. Frecvența armonică a planetei, frecvența de rezonanță Schumann, crește periodic cu rații previzibile, descrise de șirul miracol de numere Fibonacci. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost acum aproape 13.000 de ani pe planul median și, acum, se întâmplă din nou.
Ea (frecvența) este standard (ca în anii de liniște pana în 1950) de 7,83 Hz dar, pana astăzi, în 2014, a crescut deja la 14,4 Hz ceea ce înseamnă că timpul de 24 de ore se contractă (pare dispărut ;-) de la 24 de ore zilnic devenind de DOAR 13,05 ore comparativ cu ziua de 24 de ore de acum 64 de ani; vezi și experimentele la Montauk pe internet).
Asta înseamnă că „particulele” sunt tot mai încărcate energetic și vibrația lor este mai rapidă decât frecvența standard de 7,83 Hz dar, ele ÎNCĂ NU SUNT SUFICIENT DE ÎNCĂRCATE ENERGETIC cele materiale și ENERGETIC SPIRITUAL cele umane pentru a face SALTUL.
Momentul de trecere de la cele 3 dimensiuni (3D) la 4 dimensiuni (4D) înseamnă trecerea la un ALT UNIVERS unde timpul nu mai este liniar. Momentul este foarte aproape și trece prin acea etapă de ZERO ce marchează fizic pe Terra si momentul de schimbare a polilor Pământului iar pentru noi, oamenii, schimbarea genetică și mărirea numărului de vortexuri (chakre).
CompliceAcum înțelegem poate și de ce sensurile și VITEZA de deplasare a atmosferei sunt perturbate iar VIBRAȚIA ei este afectată de aceste „ANOMALII” de stagnare sau inversare a sensurilor circulației aerului fapt ce determină temperaturi anormale și apariția FURTUNILOR și TORNADELOR. Clima este direct afectată de anomaliile din câmpul magnetic al Pământului, de vibrația sa, dar și de agresiunile electromagnetice ale omului (vezi sistemele HAARP) sau ale erupțiilor solare?
CompliceȘi eu am scris aici pe blog despre faptul ca noi SUNTEM LUMINA DIN LUMINA comparând ființa umană și societatea cu „mișcarea de spin a electronului” http://icepaliga.blogspot.ro/2012/02/miscarea-de-spin-sociala_17.html unde frecvențele genomului uman și implicit ale ADN-ului sunt tot mai înalte, având însă vibrațiile foarte fine. Sunt în fapt vibrații de LUMINA, ceea ce explică și vizibilitatea aurei la zei și sfinți unde frecvența este crescută. 
Astăzi este momentul să trecem de la vibrația 3D la forma congruentă 4D (și timpul) ceea ce ne SCHIMBĂ și CONȘTIINȚA prin percepția, ÎNȚELEAPTĂ, SIMULTANĂ a trecutului, prezentului și a viitorului (datorită buclei timp). Se schimbă și vortexurile centrilor energetici umani de la 7 centri energetici la 12 vortexuri (chakre) doar la cei chemați și curați.
Iată descrisă o modalitate prin care vă puteți CONȘTIENT armoniza, curăța și echilibra rapid chakrele.
Spuneți Rugăciunea Tatăl Nostru concentrându-vă pe fiecare chakră – în mod repetitiv – în funcție de versul rostit – http://www.acumsiaici.ro/2011/chakrele-si-rugaciunea-tatal-nostru/
Suntem ACUM exact în POARTA de trecere spre CONȘTIINȚA SUPERIOARĂ și observăm cum VECHIUL, prin vibrația conservatoare a RĂULUI, a ÎNTUNERICULUI lipsit de excitațiile energetice spirituale din actualul 3D se manifestă tot mai AGRESIV dar, dacă suntem încrezători în darul dat de DUMNEZEU și ne CONTROLĂM VIBRAȚIILE NOASTRE POZITIVE PENTRU A LE ARMONIZA REZONANȚA COSMICĂ (Lege a interacțiunilor Universale) vom putea face conștient SALTUL spre realitatea META-FIZICĂ adică spre acea GEOMETRIE SACRĂ http://resonance.is cu o transcendere spre DIVIN (vezi și despre daci și religia lor dar și esența din TOATE celelalte religii care au același mesaj divin) adică accederea spre CONSTIINȚA UNIVERSALĂ spre RAI spre NIRVANA spre PARADIS etc. http://icepaliga.blogspot.ro/2014/04/unificare-prin-cunoasterea-matriciala.html care are o stabilitate rezonantă și de buclă adică accede spre INFINIT, timpul ne mai fiind liniar.
SCAPĂ AȘADAR NU CINE POATE CI DOAR CINE ÎNȚELEGE METAFORA BIBLICĂ:
„Mai lesne este să treacă o cămila prin urechile acului, decât să intre un bogat în împărăția lui Dumnezeu” (Matei 19, 24).
Cea mai eficienta cale de a rezolva toate problemele, este așadar prin respectarea legii unice,  LEGEA IUBIRII ABSOLUTE ȘI NECONDIȚIONATE și servirea Creației, în beneficiul Creatorului, de a apela la INIMĂ și de a face ceea ce este corect și plăcut lui Dumnezeu ca și ARMONIE VIBRAȚIONALĂ.

IUBESTE-TI APROAPELE CA PE TINE INSUTI !

Niciun comentariu: