miercuri, 18 iunie 2014

OAMENI BUNI, TREZIȚI-VĂ ! NU VINDEȚI PĂMÂNTUL VOSTRU !

PRIVIȚI CUM EA GENEREAZĂ, ECONOMIC, TOATE ACESTE CONFLICTE ALE LUMII DIN ULTIMII PESTE 40 DE ANI!
Sumele pe care le prezint mai jos sunt susceptibile de a vă șoca. Mai bine NU LE CITIȚI dacă sunteți cardiac.
Ele dovedesc că schema financiar globală - Ponzi (ajunsă și la noi prin creditul cu buletinul și mai ales prin nesăbuința împrumutului guvernului Boc) este mult mai extinsă decât ar îndrăzni cineva vreodată și să-și imagineze.
Valoarea totală a datoriei SUA atinge colosala sumă de 60 trilioane de dolari (adică 60000 de miliarde de dolari = 60.000.000.000.000 dolari). 
Asta înseamnă circa 191144 $ datorie pe cap de locuitor al SUA de la nou născut la cel mai varstnic, datorie care este aruncată în spatele lumii pentru plata bunăstării lor. Unii fură și alții plătesc, nu?
EVOLUȚIA ÎN MILIARDE DOLARI A DATORIEI TOTALE A SUA
ȘI REPREZENTAREA GRAFICĂ A DATORIEI SUA CHIAR DUPĂ DATELE FED ÎN MILIARDE DOLARI
Ea este acum MAI MARE DE TREI ORI DECÂT PIB-UL GLOBAL. 
Populația lumii acum, în data de 18-iuni-2014 ora 07:12 este de 7,240,875,126 http://www.worldometers.info/ și toți aceștia trebuie să plătească, pentru a supraviețui în „spiralei morții” și această datorie parșivă și a SUA pe lângă datoria lor iresponsabilă.
Dacă împărțim DOAR această sumă la populația lumii rezultă o datorie globală, tip SUA, pe cap de locuitor, de la nou-născut la cel mai vârstnic om, de 8287,3 dolari.
Dacă ne gândim la SUPRAVIEȚUIRE înseamnă că o familie, AVÂND bucata de PĂMÂNT de pe care să aibă hrana de subzistență, ar trebui să trăiască FĂRĂ nici un dolar circa 13 de ani după cum am mai scris și calculat, DOAR pentru acoperirea datoriei SUA, a visului american, a nechibzuinței SOCIETĂȚII DE CONSUM, a avarismului lor - http://icepaliga.blogspot.ro/2013/09/pamantul-sub-teroarea-pamantenilor.html și apoi o revenire la cifre.
Cum PĂMÂNTUL AGRICOL este deja o FOARTE, FOARTE, FOARTE !!!!!!! MARE AVERE A CELOR CE-L AU el este râvnit de cei ce vor ȘI CRED CĂ POT să supraviețuiască SIPRALEI MORȚII furând AVEREA de la noi.
Iată una din CAUZELE nesăbuinței noastre în a VINDE pământul romanesc. ESTE CRIMINAL ȘI TOTALMENTE IRAȚIONAL pentru viitorul nostru mai ales că suntem și atât de îndatorați prin nesăbuința triadei BOC-BĂSESCU-ISĂRESCU care au semnat împrumutul, FICTIV, cu FMI pentru a fi chipurile protejați de NATO și integrați în UE. FICTIV și pentru că el NU A CORECTAT NIMIC din necesarul de trai al românilor împrumutul fiind tot pentru ei și camarila lor.
Cu alte cuvinte, dacă am lua fiecare bun și serviciu produs pe ÎNTREAGA PLANETĂ din acest an, anul viitor, și următorul an, ele nu ar fi suficiente pentru a achita toate datoriile. 
Dar chiar și această sumă pălește în comparație cu expunerea pe care MARILE BĂNCI la nivel mondial trebuie să o acopere in contractele derivate (SPECULATIVE) jucate. 
Este greu a spune în cuvinte cât de nesăbuite și avare au fost băncile dar și guvernele corupte cu această speculă. La cel mai scăzut nivel al estimărilor, expunerea totală pe care băncile de la nivel mondial trebuie să o acopere pentru instrumentele derivate lansate este de peste 710 bilioane de dolari. Aceasta este o sumă de necesar aproape de neimaginat. Și realitatea crudă este că NU EXISTĂ în mod real atât de mulți "bani" în circulație astăzi cu toată avalanșa de noi editări de monedă.
De fapt, după cum veți citi mai jos, este doar un pic mai mult de un trilion de dolari americani masa monetară pe care o poate deține de fapt SUA într-o piață reală. Dacă ne-am duce la bănci și am încerca să închidem conturile noastre bancare și portofoliile de investiții, dintr-o dată, s-ar crea AUTOMAT o criză majoră de lichiditate.
ATENȚIE !!! Băncile au început să confiște banii din TOATE conturile inactive. Australia a confiscat deja peste 360 miliarde dolari. http://theeconomiccollapseblog.com/archives/australia-seizes-360m-from-dormant-bank-accounts-and-all-50-u-s-states-are-doing-this-too Și, sistemul de CONFISCARE a sumelor existente în conturile inactive, DE DEPOZIT, a devenit o plăcere și a UE.
Adevărul este că în TOT sistemul mondial financiar există o schemă piramidală GIGANT, care se bazează pe PROMISIUNI, DATORIE ȘI HÂRTIE. Este pur și simplu un miracol că a supraviețuit atât de mult timp, fără a intra deja în colaps. În fapt SUA prin FMI și BM, dar și cu sprijinul statelor lumii, deseori corupte, au promis ajutor F.E.D. să emită la nesfârșit monedă americană, FĂRĂ ACOPERIRE.
Cel mai mare număr pe care, de obicei, americanii îl pot gândi și rumega este DOAR dimensiunea datoriei naționale a Statelor Unite, la peste 17 miliarde de dolari, sumă ce este cu adevărat masivă numai ea singură. 
Iată însă următoarele 12 sume ȘOCANTE (fiecare cifră are un link către sursa ei) cu privire la schema financiară globală Ponzi, care ar trebui să fie analizate și de „creierul tău” ...
- $ 1.280.000.000.000 - Majoritatea oamenilor sunt foarte surprinși când aud despre acest număr care spune că există doar 1280 miliarde dolari moneda SUA în piață.
- $ 17,555,165,805,212.27 - Aceasta este dimensiunea datoriei naționale a Statelor Unite. Ea a crescut cu mai mult de 10 de miliarde de dolari în ultimii zece ani.
- $ 32.000.000.000.000 - Aceasta este suma totală de bani pe care ELITA la nivel mondial a ascuns-o în băncile off-shore (doar suma care se știe).
- $ 48.611.684.000.000 - Aceasta este expunerea totală pe care o are doar Goldman Sachs în contractele cu instrumente financiare derivate (SPECULATIVE).
- $ 59.398.590.000.000 - Este suma totală a datoriei SUA (guvern, corporate, de consum, etc), înregistrată (oficială) în sistemul financiar american (cea subterană, evazionistă nu este inclusă). Acum 40 de ani, această sumă a fost doar un pic peste 2 trilioane de dolari (vezi graficul datoriei).
- $ 70.088.625.000.000 – Suma reprezintă expunerea totală pe care banca JPMorgan Chase o are pe contracte cu instrumente derivate.
- $ 71.830.000.000.000 - Este dimensiunea aproximativă a PIB-ului din întreaga lume (date din documentele oficiale).
- $ 75.000.000.000.000 - Aceasta este, aproximativ, expunerea totală pe care gigantul bancar german Deutsche Bank o are pe contractele cu instrumente derivate.
- $ 100,000,000,000,000 - Reprezintă suma totală a datoriei publice din întreaga lume (datoria suverană – angajată de guvernele corupte). Această sumă a crescut cu 30 bilioane de dolari doar la mijlocul anului 2007.
- $ 223.300.000.000.000 - Aceasta este dimensiunea aproximativă a valoarii totale a datoriilor din întreaga lume. Rezultă o datorie de 30839 $ pe cap de locuitor terestru.
- $ 236.637.271.000.000 - Potrivit guvernului Statelor Unite, aceasta este expunerea totală a primelor 25 de bănci din Statele Unite pe contracte derivate (SPECULATIVE). Dar aceste bănci au o acoperire în active totale doar de aproximativ 9400 miliarde dolari. Cu alte cuvinte, expunerea marilor bănci americane pe contracte cu derivate speculative depășește cu mult totalul activelor lor intr-un raport de aproximativ 25 la 1 (de 25 de ori mai mare este suma datorată).
- $ 710.000.000.000.000 la $ 1.500.000.000.000.000 – Reprezintă estimările din valoarea totală a tuturor contractelor SUA cu instrumente financiare derivate la nivel global, ceea ce reprezintă un raport de expunere derivate la PIB-ul mondial de aproximativ 21 la 1. Adică s-au tranzacționat o sumă de 21 de ori mai mare decât PIB-ul mondial, doar pe derivate financiare.
Cei mai mulți oameni POLITICI au tendința de a crede că, indiferent de cauze, lumea financiară poate stăpâni această criză.
De fapt, valoarea totală a datoriei publice în întreaga lume a crescut cu aproximativ 40% din 2008, și conceptul american cum ca băncile lor sunt "prea mari pentru a eșua" au permis în mod colectiv o creștere cu 37% doar a datoriei SUA.
The Economic Collapse de unde am extras datele spune:
"Autoritățile" noastre nu au rezolvat nimic. Tot ce au făcut a fost să realimenteze balonul și să rostogolească datoria pentru încă o vreme.
DEȘI ÎNCĂ DE ANUL TRECUT SE AFIRMĂ CĂ SUA A INTRAT DEJA ÎN COLAPS IATĂ CĂ SE FACE EFORTUL SUPRAVIEȚUIRII PE SPATELE ALTOR POPOARE.
ASOCIAȚI EVENIMENTELE CONFLICTUALE ACTUALE ȘI EXTRAGEȚI VOI CONCLUZIILE PRIVIND REALITATEA FAPTELOR.

EU AM FOLOSIT AICI DOAR INFORMAȚII ALE FED DE ANALIZA ȘI, NU POT DECÂT SĂ CONSTAT CĂ SPIRALA MORȚII ESTE ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE!

Niciun comentariu: