duminică, 11 mai 2014

IATĂ O COMPARAȚIE A ZONELOR GEOGRAFICE ÎN PIB ȘI POPULAȚIE!

Câți din politicienii noștri pot și fac în campania pentru europarlamentare o ANALIZĂ ECONOMICĂ a poziționării ROMÂNIEI în contextul tendințelor unioniste economice și globaliste? ZERO. Totul e doar CAN CAN.
Citiți și vă edificați singuri la ce ar trebui discutat.

Dacă priviți cu atenție și extindeți analiza veți observa de ce există această BĂTĂLIE pentru realizarea, cucerirea și STĂPÂNIREA acestor piețe imense. De ce se creează și Uniunea Economică și Vamală Eur-Asia și se revigorează Uniunea Asia-Pacific și se fac alianțe și în restul lumii ca și convertibilitate financiară.
Se pot compara aici și țările BRICS cu UE, SUA, ASIA integral și ponderat cu LUMEA GLOBALĂ și abia atunci încep să apară și CAUZELE acestor tendințe monopoliste.
Dacă adăugăm RESURSELE NATURALE ale acestor zone imaginea devine pregnantă în interese.
Lăsați deoparte sforăiturile politice și vedeți ADEVĂRUL ECONOMIC al intereselor globaliste.
CHINA în acest an va deveni LIDER MONDIAL și va detrona poziția SUA și asta … nu convine.
China a depasit SUA si a devenit cea mai mare economie a lumii
Dacă privim la PUTEREA ECONOMICĂ a BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud) și o comparăm cu ORICARE ALTĂ UNIUNE ECONOMICĂ vom observa de ce Rusia devine așa de VOCALĂ și aparent irațională față de sforăiturile de NEMULȚUMIRE ale occidentului. Iată o istorie a PIB-ului dar și o prognoză a Băncii Mondiale și ONU. Pentru mărirea imaginii dați clik pe poză.

Analizați singuri și încercați să gândiți care ar fi POZIȚIA ROMÂNIEI în tot acest RĂZBOI ECONOMIC și MILITAR. 
Vorbele politicienilor fără ARGUMENTE economice și măsuri de creștere a SATISFACȚIEI SOCIALE EXISTENȚIALE A POPULAȚIEI nu valorează nici cât o ceapă degerată.
Cum se spune în jargon RESTUL E CAN CAN iar viitorul ... se scrie ACUM. 
Vedeți aici și datele statistice pe care le-am sintetizat.
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: