luni, 17 martie 2014

SEMNIFICATIA REZULTATELOR DIN CRIMEEA !

La referendum au participat în jur de 80% dintre crimeenii cu drept de vot.
După ce 96% au votoat pentru intrarea Crimeii în componenţa Rusiei, Obama încearcă să dreagă busuiocul cu o reglementare "diplomatică". Aiurea.
http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_17/Obama-considera-posibila-reglementarea-diplomatica-dupa-referendumul-din-Crimeea-3559/
Și iată că situația din Crimeea este DOAR ÎNCEPUTUL fiindcă după PRECEDENTUL Kosovo s-a relansat, ACUM, frenezia separatismului și secesiunii și în Europa.
În regiunea italiană Veneto, în componenţa căreia intră Veneţia şi Verona, a început și aici un referendum de ieşire din componenţa Italiei.
3,8 milioane de oameni care locuiesc în Veneţia, Verona, Treviso, Padova, Belluno, Vicenza trebuie să răspundă la întrebarea: „Vreţi ca Veneto să devină republică federală independentă?”, de asemenea să stabilească dacă doreşte sau nu să facă parte din Zona Euro şi NATO. Iata ca deja, azi, în regiunea italianăVeneto s-a înheiat un referendum de cinci zile, în urma căruia 90% din cei care au participat la plebiscit s-au pronunţat în favoarea separării de Italia.
Și exemplele pot continua că sunt multe. Atenție și la Transnistria !
Și Guvernul Serbiei va solicita convocarea urgentă a unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU în legătură cu decizia autorităţilor republicii separatiste Kosovo de a-şi forma ATENȚIE !!! propria armată. Retin atentia cu privire la Decizia CIJ din 2010 care a consfintit PRECEDENTUL juridic Kosovo:

Presedintele Curtii Internationale de la Haga, Hisashi Owada, a declarat ca dreptul international nu contine "prohibitii privind declaratiile de independenta". Curtea Internationala de Justitie (Statutul Curţii Internaţionale de Justiţie face parte integrată din Carta) de la Haga a estimat asadar ca declaratia de independenta a Kosovo din 2008 nu incalca dreptul international. Decizia CIJ din 22 iulie 2010 - Zece dintre cei 14 judecatori ai Curtii Internationale de Justitie au fost de acord ca declararea independentei de catre Kosovo nu a incalcat dreptul international general.
Sursa:http://www.ziare.com/articole/judecata+cij+kosovo
Aceasta deoarece Carta Natiunilor Unite, Cap.1, Art.2 punctul 7. Nici o dispoziţie din prezenta Carta nu va autoriza Natiunile Unite sa intervină în chestiuni care aparţin esenţial competentei interne a unui Stat şi nici nu va obliga pe Membrii săi sa supună asemenea chestiuni spre rezolvare pe baza prevederilor prezentei Carte !!!http://www.lege-online.ro/lr-CARTA-din%20-1945-(19362).html 
La o sută de ani de la începutul Primului Război Mondial cuvântul „revizuire” devine foarte popular în Balcani. Între timp, în Austria se organizează simpozioane ştiinţifice, se tipăresc cărţi despre Primul Război Mondial, se toarnă filme. Toate cu scopul de a da vina pentru începerea Primului Război Mondial pe altcineva, dacă este posibil, pe partea sârbă. Nu degeaba în timpul dezordinilor din Bosnia-Herţegovina s-a dat foc tocmai Arhivei de Stat, unde se păstrau cele mai valoroase documente din perioada Imperiului Austro-Ungar.
Priviți și la arhivele noastre cum sunt decimate și triate de veneticii interesați.
Așadar nici Ungaria nu face excepție și LĂUTARII cântă intens separatismul și un nou „descălecat”.
Guvernul Romaniei, dator vândut veneticilor, nu face și nu poate face NIMIC iar soarta țării este DOAR în mainile voastre dragi români.
Moldova nu va fi sprijinită de România iar VITEZA cu care se discută de o aderare la NATO a unor regiuni conflictuale din zona Mării Negre accentuează sindrumul unui RĂZBOI UCIGĂTOR pentru resursele bogățiilor zonale care se speră să atenueze FURTUL MONDIAL de până acum.
Înțelegeți ACUM dragi români de ce a fost "desființată" ARMATA ROMÂNIEI și am rămas doar cu câțiva mercenari? NATO nu are interese românești ci doar ECONOMICE alături de finanța mondială și asemănarea cu perioada de dinaintea primului Razboi Mondial sau cu cea interbelică devine tot mai vizibilă.

NE AȘTEAPTĂ O PRIMĂVARĂ ȘI UN AN DE GROAZNICE TRANSFORMĂRI ALE GRANIȚELOR GEOGRAFICE ȘI DE ALIANȚE ACERBE, DIN INTERES !

DOAMNE APĂRĂ-I PE ROMÂNI DE CATASTROFA RĂZBOIULUI !
 
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Foarte subtilă invitatia Rusiei la împărțirea cașcavalului numit ”Ucraina„ !!!
Rusia a propus SUA şi UE să formeze un ”grup de sprijin„ pentru Ucraina, care să aibă o componenţă acceptabilă pentru toate forţele politice ucrainene, se menţionează într-un comunicat al MAE rus.
http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_17/Rusia-a-propus-SUA-Si-UE-sa-formeze-un-grup-de-sprijin-pentru-Ucraina-0368/

Astăzi iată că e rândul Transnistriei să ceară OFICIAL același lucru, alipirea la Rusia. Discursul lui V. PUTIN tradus
Viteza acestor cereri va fi în avalanșă în etapa urmatoare fiindcă cererile de aderare la NATO a unor state sunt supuse BIROCRAȚIEI excesive a acestor organisme și sunt puternic afectate de LIPSA SPRIJINULUI CONCRET AL NATO SAU UE!
Transnistria a fost cedată de Germania, ca și compensație Rusiei pentru gaze, încă dinaintea conflictului din Ucraina. Avem acum o înțelegere între SUA și Rusia pentru UN POLIGON NATURAL REAL.
Pai în zona noastră a Mării Negre e deja acest POLIGON REAL, ideal, de VERIFICARE și confruntare cu Rusia dar și China din BRICS a evoluției tehnice de război, îndeosebi de război ELECTRONIC ce s-a dezvoltat amețitor de repede și de aceea este astăzi avizat „poligonul” și de UE! Nu? Că doar nu vor verifica armele în Africa cu suliță !

Trimiteți un comentariu