joi, 20 martie 2014

GUVERNARE CU FAVORIZAREA INFRACTORILOR

Acum circa 23-24 de ani, pe cand eram inca ofiter activ, faceam o afirmatie, APLICATA cred eu, foarte importanta. Iata propunerea formulata atunci.
„Daca TENDINTA in lume este ca sa fie ALESI PRESEDINTI care au lucrat si in serviciile secrete poate este cazul ca SRI sa ia act de aceasta tendinta si sa pregateasca "pepiniera" de viitori presedinti ai Romaniei”. Apreciam ca interimatul pana la prima promotie sa fie acoperit cu ofiteri activi selectati, evaluati si instruiti specific care sa demisioneze din functia activa si sa candideze la primele alegeri generale pentru functiile din administratia publica ce obliga la depunerea unui juramant de credinta tarii si poporului roman.
Aveam in vedere si atunci ROLUL SRI de asigurare a PROTECTIEI active si constructive a SIGURANTEI NATIONALE incepand cu VARFUL piramidei administratie nationale, PRESEDINTIA, respectiv presedintele Romaniei si pana la functiile cheie din structurile centrale de conducere.
Era ALTCEVA decat o varianta de dictatura militara, era o administratie civila securizata impotriva derapajelor ce tocmai le-am vazut din ianuarie 1990.
Dupa 24 de ani constat ca in loc ca TINTA noastra sa fie SIGURANTA NATIONALA tinta a fost orientata spre acapararea politica oculta a unor structuri de siguranta nationala si foarte tintit a unor resurse economice si financiare, inclusiv sau predilect secrete in scopuri de clan.
ACUZ PERMISIVITATEA inadmisibila fata de DISTRUGEREA subversiva a suveranitatii economice, financiare si militare a tarii de catre unii lideri aparuti peste noapte cu acceptul de sperjur a acestor lideri si de asociere la tradarea intereselor nationale.
Ma uit cu profunda ingrijorare cum sunt, pana astazi, destructurate doar "bandele de plevusca" iar RECHINII deja adunati in HAITA continua sa distruga si ce a mai ramas din Romania.
Afirmatia mea este bazata pe evidentele clacari STRATEGICE ce conduc si spre un colaps economic in care suntem tot mai mult antrenati.
Un exemplu evident este explozia preturilor in detrimentul tuturor, de la producatori la consumatori.
Pentru a nu fi tratat ca nestiutor cititi va rog teoriile vizavi de SPIRALA MORTII (http://icepaliga.blogspot.ro/2013/09/pamantul-sub-teroarea-pamantenilor.html) si vedeti cum INDATORAREA Romaniei ne atrage in aceasta tornada mondiala. Zilnic indatorarea noastra creste intr-un ritm ametitor.
DE ACEEA ACUZ PUBLIC STRUCTURILE DE SECURITATE, DE LA SERVICII SI PANA LA JUSTITIE, RESPECTIV TOATE ENTITATILE CARE POT DOCUMENTA SI APLICA MASURILE COERCITIVE DAR IATA INCAPABILE SA GARANTEZE RESPECTAREA JURAMANTULUI DE CREDINTA A DEMNITARILOR, JURAMANT DEVENIT DOAR O FORMALITATE CONTABILA SI NU JURIDIC ACTIVA.
Si pentru a nu fi prea abstract in afirmatii aduc in atentie recentul caz Berbeceanu care este un exemplu deosebit de concludent in afirmatiile mele. El demonstreaza, vizibil, derapajele incredibile ale celor ce sunt sub JURAMANT dar nu raspund pentru guvernarea incompetenta, ABUZIVA.

INTRAM IN NEBUNIA CAMPANIILOR SPECIFICE PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN SI OBSERV CA APAR TOT MAI MULTE PERSOANE CARE NU NUMAI CA NU AU JURAT VREODATA CREDINTA ROMANIEI SI POPORULUI ROMAN DAR CREAZA MARI SUSPICIUNI, EVIDENTE, DE LOIALITATE FIE PRIN ACTIVITATEA TRECUTA, FIE FAMILIALA, FIE PRIN INSELATORIILE PUBLICE ALE PROMISIUNILOR MINCINOASE.

ESTE CRED MOMENTUL CA STRUCTURILE INVOCATE SA ACTIONEZE CEL PUTIN IN AL DOISPRAZECELEA CEAS SI SA OPREASCA ACEASTA PROCEDURA VICIOASA DECLANSAND SI RASPUNDEREA JURIDICA ACTIVA PENTRU FALS IN DECLARATII DAR SI PENTRU PROMISIUNILE LOR MINCINOASE !
 
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: