joi, 6 decembrie 2018

„ROMÂNIA EDUCATĂ” CU LIDERI TĂ-MÂ-IE? IMPOSIBIL !!!

Mă apucă damblaua. Încerc să NU mă implic dar MOR când văd incultura CRASĂ cu care, ATENȚIE!!!, de doi ani de zile UN BATALION de așa ziși „specialiști” s-au implicat, SUB CONDUCEREA șefului de PROIECT K.W. Iohannis. DOI ANI?  E strigător la cer. De 29 de ani se fac „experimente”.
Oamenii ăștia sunt TUFĂ DE VENEȚIA în ceia ce s-a numit „știința conducerii” și în prezent, dezvoltat, MANAGEMENT. La TOATE structurile participante.
E ca „Raportul de management” al lui Lazăr, o catastrofă, sesizat și sancționat și de Tudorel TOADER.
Mi-a crescut tensiunea și-mi vâjâie urechile de când am auzit CATASTROFA cu care a făcut CIRC profesorașul de fizică ajuns ACCIDENTAL președinte și care hulește România și pe români. 
O CATASTROFĂ cu generalii mei, cei ce se cred Dumnezeii românilor și se dau rotunzi cu cap PĂTRAT.
Eram în asentiment cu prezentatoarea Stoicescu, cea care a salutat strădania atacării unui asemenea subiect STRATEGIC pentru România.
http://www.romaniaeducata.eu/wp-content/uploads/2018/11/Romania-Educata-Viziune.pdf
Abia așteptam și eu, dar am fost ZGUDUIT de INCULTURA DE MANAGEMENT a celor două proiecte lansate cu surle și trâmbițe de ... maneliștii puciști.
Un diamant șlefuit de șeful de Proiect POATE deveni BRILIANT sau, ca un copil, ce nu-i percepe valoarea, îl face PRAF și-l aruncă.
Exact așa a fot prezentarea ȘEFULUI DE PROIECT KWI, O CATASTROFĂ!
Mi-am făcut singur rău ascultând CIRCUL din Parlament și „cireașa de pe tortul puciului” FALSUL proiectului „România Educată”. GOLĂNII !!! MANELIȘTI.
Spun doar atât: toată viața am utilizat o variantă a „Diagramei Gantt” în „Planificarea pregătirii de luptă și politice” și am aplicat analiza SWOT/BALANȚA RAPORTULUI DE FORȚE ca analiză tactică/strategică, flexibilă și ușor de aplicat pe care o echipă de PROIECTARE APLICAȚIE DE COMANDĂ ȘI STAT MAJOR o utilizează pentru a identifica cele mai potrivite direcții de ACȚIUNE în INSTRUIREA subordonaților.
Orice PROIECT NOU ar trebui deci să aibă la bază o astfel de „analiză” SWOT, pentru a i se stabili gradul de oportunitate și de FEZABILITATE pornind de la REALITATE.
E doar o variantă așa cum în HAOS se îmbină managementul holonic, împreună, echilibrat, cu celelalte Sisteme, Metode și Tehnici de MANAGEMENT.
Ulterior, după finalizarea facultății de management marketing la REI, ASE am intrat în contact și cu SOFTUL „Microsoft Project” care, numai dacă PRIVEȘTI algoritmul de planificare a UNUI PROIECT, din ORICARE domeniu, îți deschide MINTEA vizavi de PAȘII, da domnule „profesoraș”, PAȘII în forma PAS CU PAS, a PROIECTULUI și managementul EXECUȚIEI lui. EXECUȚIEI? Mai vrei un mandat? Ferească Dumnezeu pe români!
Dar asta înseamnă să CUNOȘTI managementul și principiile iată, a diagramei Gantt, ale analizei SWOT, PERT, Metoda Drumului Critic (CPM - "Critical Path Method") sau combinat PERT/CPM și multe alte metode ale unui PROIECT.
Defalcarea (proiectului) în activități care consumă RESURSE este un alt PAS O-BLI-GA-TO-RIU pentru a asigurarea OPORTUN, exact la timp, din BUGET, suma plus REZERVA de operativitate - Just in Time (JIT).
NU EXISTĂ NICI UN BUGET, cu fluxuri financiare. Verificați și voi AMATORISMUL „copy-paste” și nu ALGORITMIC, funcțional. ANALFABEȚI FUNCȚIONALI, nu?
AJUNGEEE... mi-e scârbă cu asemenea puciști, maneliști, egocentriști distructivi nu CONSTRUCTIVI. IN-CUL-TU-RĂ.
Am prea multe de criticat dacă mai spun ȘI de INDICATORII de management, de PROGRAMUL DE ȚARĂ, de unificarea DOCTRINELOR de palier în Doctrina POLITICĂ DE ȚARĂ.
MOR, și de aceia vă ROG ELIMINAȚI VOI NULITĂȚILE ȘI ȘMECHERII MANELIȘTI !!! E VIITORUL VOSTRU.
Ocrotește Doamne ROMÂNIA și pe români oriunde s-ar afla, inclusiv copii plecați, 20% după KWI și ... uitați de STATUL ROMÂN.

Cu profundă îngrijorare
Lt. Col. retragere
Licențiat în științe militare, 
Ing. și ec. licențiat în management-marketing la REI, ASE

Niciun comentariu: