duminică, 23 septembrie 2018

ÎMPĂRȚIREA BOGĂȚIEI PIEȚELOR ȘI ÎNTOARCEREA LA POPOR

Am scris articolul acesta pornind de la o REALITATE frapantă. Citiți și minunați-vă!
Idei utile pentru a extinde proprietatea în companiile cu creștere rapidă din SUA.
De Consiliul Editorial - The Wall Street Journal
20 septembrie 2018 7:08 pm ET
Investitorii americani au dezbătut, analizat și experimentat de mult timp dacă companiile sunt mai bine să meargă în PUBLIC, la STAT, sau să stea în PRIVAT. Dar adevărata dezbatere care merită să o aibă investitorii și pe care Congresul și Comisia pentru Valori Mobiliare și Bursă din SUA au dat-o - este cum să încurajeze mai multă LICHIDITATE în piață și participarea populației de investiții pe piețele de capital. Noile MAXIME de lichiditate obținute pe piața de capital ale NOII piețe evidențiază nevoia de a ÎMPĂRȚI câștigurile din economia Americii într-un sens mai larg privat/public.
E ceva de genul PSD &ALDE a FONDURILOR PUBLICE DE INVESTIȚII care să limiteze avarismul bancar și speculațiile țintite ale corporațiilor.
Sistemul continuă să îngrijoreze „MARII ACTORI” dar iată că SUA recunoaște necesitate DISTRIBUȚIEI SĂNĂTOASE a câștigurilor din economie evitând excesiva concentrare a profiturilor. Să nu uităm că 99% din avuția Terrei aparține AZI la doar 1% din populația globului !
Legea noastră OFFSHORE exact asta face, sprijină POPULAȚIA ca PROPRIETAR al resurselor strategice ale solului și subsolului din România.
Atacul la Lege și la PROGRAMUL GUVERNULUI este deja CONFIRMAT inclusiv de aberațiile statului paralel în anchetarea „loviturii de stat ” din 10 august.
Cei peste 140000 de mercenari „cetățeni reformatori” recrutați de SUA și încă cinci ambasade „prietene” ATACĂ ROMÂNIA. Au recrutat, „PRIETENII ALIAȚI”, o întreagă armată! “ARMATĂ” cu misiunea ca, prin efort comun cu ambasadele implicate, să dezvolte OFENSIVA programului „RESTART ROMÂNIA”, atenție!!! COORDONAT şi PLĂTIT de SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Spania şi Canada care să fie GARANTAT un „succes”.
Pe 1 octombrie va intra în vigoare în Germania o lege care conferă Statului puterea de a CENZURA și reţelele sociale. Statul german, la rândul său, deleagă către conducerile Facebook, Twitter, YouTube, Flikr, Tumblr sau Vimeo dreptul de a-şi cenzura utilizatorii. Fain, nu?
PROGRAMUL anunțat, atenție!!! OFICIAL încă din 4 iunie!!! 2012, se află în PLINĂ DESFĂŞURARE și „aliații”, loiali, pun umărul pentru a schimba „STAREA DE FAPT” în statul „suveran” Republica România!
Ai noștri lideri au aplaudat și VÂRFURILE celor „Trei PUTORI” s-au înrolat și, la ORDIN execută SUBMINAREA intereselor naționaliste.
Nici PSD & ALDE nu a scăpat de penetrarea mercenarilor.
Împărțiți cei peste 140000 la 41 de județe și veți vedea că sunt peste 3400 mercenari în fiecare județ. Ponderați cu populația, resursele strategice și administrarea lor dar și cele „Trei PUTORI” și veți avea o polarizare SPECIFICĂ a „cetățenilor reformatori” în aceste structuri.
Ei vedeți acum cum sunt PROTEJAȚI acești mercenari PLUS rețelele lor de influență CHIAR de cei chemați a gestiona ROMÂNIA, cei care AU JURAT CREDINȚĂ ROMÂNIEI? Cei peste 1600 miliarde euro CINE i-a JEFUIT și mai ales cine sunt cei care au VALIDAT JAFUL, juridic?
Și aveți capacitatea de a analiza și SINGURI realitatea UE și a răzvrătiților Ungaria, Polonia și firav și ROMÂNIA.
Balada piețelor publice care au dispărut a fost cântată de mai multe ori. Start-up-urile au sparte piețele PUBLICE pentru investitorii privați. Companiile au fost atacate ca și Start-up-urile din România.
Să nu credeți că nu sunt STATE care au o orientare spre propriul popor. Studiați Islanda, Suedia și Norvegia și petrolul exploatat și iată ACUM și SUA prin sloganul „America first” care sprijină POPULAȚIA în participarea la câștig.
Dar să vă dau un exemplu puțin mediatizat din mulțimea STATELOR dedicate cetățenilor ei în forme SURPRINZĂTOARE și comparați cu ROMÂNIA de dinainte de 89 și din prezent.
Despre această țară se vorbește foarte puțin la știri. Cel mai probabil, pentru ca să nu apară prea multe întrebări …
Turkmenia, sau Turkmenistan – este o țară din Asia mijlocie, la care nici nu v-ați gândit, iar alții nici măcar nu au auzit cum trăiesc.
Poate ar trebui și noi să revizuim o parte din punctele activității politice din țara noastră…
Iată câteva curiozități sau SURPRIZE:
1 Este o republică prezidențială, din Asia Mijlocie.
2 Este a 4-a țară din lume, după rezervele de gaze naturale.
3 Este unica țară ex-sovietică, care solicită viză de intrare pentru toți cetățenii celorlalte țări ex-sovietice.
4 Capitala țării se află la Ashgabad. În centrul orașului, se află o statuie a primului PREȘEDINTE turkmen, turnată din AUR PUR.
5 Turkmenistan este cea mai NEUTRĂ țară din toate țările membre CSI.
6 Industria, agricultura, sistemul energetic și infrastructura rutieră, aparțin STATULUI.
7 Turkmenistan exportă în principal gaze naturale și produse petroliere.
8 Deși salariul unui cetățean de rând, este de aprox. 300$ pe lună, el nu achită electricitatea, gazele, apa, telefonul, sau alte facilități sau utilități.
9 Lunar, fiecare turkmen are dreptul să primească 120 de litri de benzină.
10 Turkmenii sunt unicul popor din regiune, care nu consumă carne de cal. Pentru ei, acest animal este sacru.
11 O altă ramură a industriei locale, este cea a BUMBACULUI. O pereche de blugi de bumbac, aici costă 2$.
12 Capitala țării, Ashgabad, mai este supranumită Dubaiul Caspicei. Acest oraș este renumit pentru frumusețea, curățenia și clădirile sale impunătoare.
13 Funcționarii de stat, primesc apartamente GRATUITE de la stat, sau o pot lua pe credit, pe o perioadă de 30 de ani, cu dobânda de 1%. Doar imaginați-vă, ei achită doar 10% din prețul apartamentului, atunci când îl cumpără pe credit!
14 Dacă acei 120 de litri, ce îi revin lunar unui cetățean, nu sunt suficienți, la benzinării, un litru de benzină costă 20 de cenți.
15 Stațiile de autobuz din Ashgabad, sunt amenajate în formă de încăperi cu aer condiționat și televizoare.











Oare mai ai nevoie de altceva, atunci când STATUL îți oferă toate astea? Ce ziceți români?
De aia PROGRAMUL guvernului PSD & ALDE este din ianuarie 2017, ZILNIC, atacat de președinție, de opoziție, mercenari și corporatiști.
RESURSELE ne fac săracii Europei.
ROMÂNUL nu trebuie să prospere, el trebuie să rămână SCLAV și mai ales SĂ NU CUNOASCĂ ce-i în lume pentru că SE POATE TREZI DIN AMORȚIRE și să-și ceară ȚARA ÎNAPOI.
Înțelegeți de ce e ATACATĂ familia (ATENȚIE! Plângerea unui cuplu de homosexuali, întrebat de funcționarii publici cine este „mama” și cine „tatăl”, întoarce Canada cu fundul în sus. Canada INTERZICE în relațiile/serviciile publice cuvintele „Mamă” și „Tată”, „Doamnă” și „Domnule”), Dragnea, Viorica, Tăriceanu cu 7 ani de interceptări abuzive, puciul din PSD și anchetarea jandarmilor?
Apariția lui Cioloș, și nu numai, e pentru MANIPULAREA SONDAJELOR pentru a JUSTIFICA impunerea partidelor de mercenari în cele „Trei PUTORI”?
Noi, ARMATA DE REZERVĂ, investiți de CONSTITUȚIE să apărăm România, suntem UMILIȚI și loviți DIRECT pentru a nu COAGULA FORȚA DE REACȚIE a românilor. Pretutindeni sunt infiltrați MERCENARII antinaționaliști.
TREZIȚI-VĂ ROMÂNI !
Dumnezeu să ocrotească România și pe români !
Lt. col. retragere,
licențiat în științe militare, ing. și ec. licențiat REI, ASE
Ioan Cepaliga

Niciun comentariu: