luni, 17 septembrie 2018

Eiii, IATĂ, O FI CIA, L - OFICIAL

Ce fac cele „Trei PUTORI” ale României, din 2012 când, în contradicţie totală cu CONVENŢIA DE LA VIENA care impune diplomaţilor „respectarea legilor ţării de reşedinţă şi neamestecul în treburile interne ale acesteia”, domnul ambasador Gitenstein a hotărât să scoată statul de drept din România, din banalizare şi să readucă la linia de plutire ţara asta EŞUATĂ.
Cum? Prin iniţierea programului “RESTART ROMÂNIA” la care a cooptat alte cinci ambasade pentru a plăti 140.000 de “cetăţeni reformatori”.
Asemenea ALIAȚI oare au procedat LEGAL, LOIAL, ALTRUIST, în ACORD cu Art.5 și VOINȚA românilor sau DOAR a celor 140000 de mercenari plătiți să APLICE interesele „ALIAȚILOR” cărora le strălucesc ochii după resursele românești?
Au recrutat o întreagă armată! “ARMATĂ” cu misiunea ca, prin efort comun cu ambasadele menționate, OFENSIVA programului „Restart România”, COORDONAT şi PLĂTIT de SUA, Marea Britanie, Germania, Spania şi Canada să fie un „succes”.
PROGRAMUL, anunțat oficial în 4 iunie!!! 2012, se află în PLINĂ DESFĂŞURARE și „aliații”, loiali, pun umărul pentru a schimba “STAREA DE FAPT” în statul „suveran” Republica România!
Totul, numai şi numai din PRIETENIE şi RESPECT 😎.
La summitul ce începe AZI la Cotroceni se vor CEDA toate resursele strategice pentru ca PROGRAMUL să fie FINALIZAT prin „neprețuita prietenite” a „domnului” ambasador Gitenstein lăsat moștenire „domnului” ambasador Hans Klemm aflat și el la final de „mandat democrat”.
ROMÂNIA, ÎN AN CENTENAR, TREBUIE SĂ DISPARĂ ... DE LA COTROCENI !!!
Acum se adoptă Legea Offshore, de luni se lansează și programul CORIDORULUI și a BRETELELOR transporturilor strategice.
APOCALIPTIC! UITE DE CE - Ia d-aici că-i caldă, de la București, A „ÎNCEFUT” !!! - Și întrebarea e CINE strânge taxele, CINE-L administrează (coridorul)? Șmecherii iau și porturile la Marea Neagră și Dunărea și șoselele și aeroporturile și conductele și magistralele energetice și Noul Drum al Mătăsii? Fu tare proiectul nostru nu? Și fu tare și inițiatorul de sancțiuni pentru China, Rusia și Asia.
Un document semnat de 27 din cei 28 de ambasadori ai UE în China, în afara celui maghiar, consideră „NEDREPT” proiectul Beijingului de infrastructură la nivel mondial „O centură, o rută”, pentru că împiedică liber-schimbul şi conferă avantaje firmelor chineze. Vine ea și vremea negocierilor dar CU CINE? Aici e șpilul. V-ați prins?
Fuuu... fu tare mare pentru futangii corporatiști.
România dă TOT, gaze, resurse, și taxele iar profitul e pentru șmecheri. Hai că se stinge lumina de la Cotroceni, peste Parlament. Cașcavalul ispitește.
ROMÂNIA ia în calcul, MINIM, cele trei scenarii - optimist, normal și în condiții de RISC?
Sunt PROIECTE ce se pregătesc pentru VIITORUL EUROPEI, ROMÂNIA E VICTIMĂ.
România NU CÂȘTIGĂ NIMIC nici după 28 de ani de JAF?
Aceasta-i ÎNTREBAREA ZILEI, luni, AZI, deja începe SUMMITUL și din ianuarie preluăm FRÂIELE UE. Da CINE și mai ales PENTRU CINE se proiectează PROFITUL și din România?
E doar un SEMNAL. E cineva pe recepție?
Cum urmează, potrivit deciziei preşedintelui american Donald Trump care l-a nominalizat DEJA pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucureşti pe ADRIAN ZUCKERMAN, un avocat care la vârsta de 10 ani a emigrat din România în SUA şi care este vorbitor fluent de română, domnia sa devine SUCCESORUL și GESTIONARUL programului “RESTART ROMÂNIA” ce TREBUIE anunțat cu surle și trâmbițe PRIN INSTALAREA URGENTĂ A GUVERNULUI STRADAL (Guvernul meu) din cei 140000 de mercenari care, drogați, vor da strigătul de atac, URAAA... URA, URA în asaltul FINAL într-u SLAVA „DEMOCRAȚILOR” CORPORATIȘTI mai ales că nu se știe ce vor „REPUBLICANII” cu viitorul RESURSELOR României.
Doamne ocrotește-i pe români și ROMÂNIA de acești „PRETINI” că de dușmani am căpătat experiență în cei peste 2000 de ani de lupte de SUPRAVIEȚUIRE.
Doamne ocrotește România și pe români oriunde s-ar afla.

Lt. col. retragere,
licențiat în științe militare, ing. și ec. licențiat REI, ASE
Ioan Cepaliga

Niciun comentariu: