joi, 28 iunie 2018

DANTURĂ DE COCĂLAR

Numai DACĂ pricepeți CITIȚI și RE-CITIȚI, dacă nu ... treceți pe alcool, ca anestezic. OK?
Cel mai greu element din tabelul periodic este OGANESSONUL, care are o masă atomică de 294 şi a fost numit în mod oficial astfel în 2016, acum DOI ANI.
Ca fiecare element din tabelul lui Mendeleev, aproape întreaga masă a OGANESSONULUI provine de la protoni şi neutroni (tipuri de barioni) care sunt formaţi din câte trei quarci fiecare.
O trăsătură crucială a acestei materii barionice este că aceşti quarci din componenţa ei sunt LEGAŢI între ei de FORŢA NUCLEARĂ TARE, ceea ce îi face INSEPARABILI.
Particulele realizate din quarcii legaţi între ei (precum protonii şi neutronii) sunt numite HADRONI, iar savanţii se referă la starea de bază a MATERIEI BARIONICE ca fiind „MATERIE HADRONICĂ” cum ar fi și Tennessine, Moscoviu, Nihoniu, Livermoriu etc.
IUPAC a acceptat descoperirile completând RÂNDUL AL ȘAPTELEA al tabelului periodic cu : element 113 (nihoniu), element 114 (fleroviu), element 115 (moscoviu), element 116 (hepatică), element 117 (tennessine), și elementul 118 (oganesson) dar ... nu ultimul.
Și dacă vă interesează prețul, OPORTUNIȘTILOR, iată cotațiile unora, în talcioc în București, pe lângă laserul de top al stăpânilor, în caz că vreți o DANTURĂ DE COCĂLAR. https://www.youtube.com/watch?v=S9FTfpe0kvU
Posibilitatea ca materia barionică să aibă o stare fundamentală de udQM, şi nu de materie hadronică în general, este descrisă într-o lucrare publicată în Physical Review Letters de cercetătorii Bob Holdom, Jing Ren şi Chen Zhang de la Universitatea din Toronto.
Ideea că un anumit tip de materie din QUARCI poate fi starea FUNDAMENTALĂ a materiei barionice nu este nouă. Într-o lucrare faimoasă din 1984, fizicianul Edward Witten a sugerat că SQM (strange quark matter) poate îndeplini acest ROL.
Totuşi, SQM este compusă din cantităţi comparabile de QUARCI SUS, JOS şi STRANIU.
Unul dintre rezultatele ultimului studiu arată că MATERIA DIN QUARCI fără cei straniu, adică udQM, are o ENERGIE DE MASĂ MAI MICĂ per barion decât SQM sau materia hadronică, fiind preferabilă din punct de vedere ENERGETIC.
Fizicienii speră că dacă masa minimă de elemente cu o stare fundamentală de udQm nu este mai mare de 300, este posibilă PRODUCEREA acestei NOI FORME DE MATERIE STABILĂ prin FUZIONAREA unora dintre cele mai grele elemente. Uauuu...
„Spre deosebire de FUZIUNEA NUCLEARĂ, acesta este un proces care ar fi mai uşor de iniţiat şi de controlat” chiar și-n talcioc, la Piața Victoriei SÎC sau ... lângă spiralele Misa, nu-i simplu?
„Dacă o astfel de materie este GĂSITĂ (sau PRODUSĂ în acceleratoare), ea poate fi STOCATĂ!!! şi ALIMENTATĂ cu neutroni sau ioni grei. Absorbţia acestor particule duce la o masă totală mai mică şi astfel la eliberare de ENERGIE, în mare parte sub forma RADIAŢIILOR GAMA.
Spre deosebire de FUZIUNEA NUCLEARĂ, acesta este un proces care ar fi mai uşor de iniţiat şi de controlat”, au adăugat cercetătorii.
EFECTE.
Radiația GAMA o este radiație ELECTROMAGNETICĂ ce conține FOTONI de energie foarte mare.
Și cum OMUL este LUMINĂ din LUMINĂ, are cel mai puternic CÂMP de TORSIUNE, GÂNDUL. 
Dar ... UNDE să găsești MASE MARI de indivizi care să GÂNDEASCĂ și să VIBREZE și SONOR cu INCANTAȚIE, aceleași gânduri care „SĂ ÎNCARCE BATERIILE DE CONDENSATORI” cu un CÂMP suficient de puternic de FOTONI EXCITAȚI necesari experimentelor?
„Mănăstire-ntr-un „chicior” ghici ciupercă ce-i?” ... la Măgurele?
Efectul FOTOELECTRIC este mult mai probabil la elementele grele din rândul 7 „banca de la geam” a tabelului periodic cu elementele rescrise azi.
„BOMBARDAREA” pentru EXCITAȚIE vă las pe voi să o aprofundați.
Falsurile și „dosariada” sunt CATALIZATORUL experimentelor.
La polul opus „câmpului NEGATIV de torsiune” stau masele ADUNATE în procesiuni RELIGIOASE, POZITIVE, nu cele NEGATIVE, sataniste, gen Untold sau „Colectiv”.
Ei, vă pâlpâie „beculețul”? 
Eu am aruncat „PIATRA” în „baltă”. Voi credeți că e SIMPLU sau e mai complicat în „POLIGONUL ROMÂNESC”?
E nevoie de MASE suficient de mari, cu câmp POZITIV și NEGATIV, mase ANTAGONICE de oameni cu „ROMÂNI CORPORATIȘTI” contra „ROMÂNI NAȚIONALIȘTI” plus mase critice de MIGRANȚI sau genetic specifice de LGBT, și nu numai, ca și COBAI pentru experimente.
Încercați să mă COMBATEȚI sau să APROFUNDAȚI dezvăluirile „ceaușiste” ale cercetărilor oculte. Ele nu sunt noi ci ... EVOLUATE.
E suficient SPAȚIU de înjurături și raționamente INTELIGENTE. Doar dacă aveți resurse și nu sunteți amorfi ca TFL-iștii ce distrug TOT la frecvența telefonului. Na c-am zis-o.
E DOAR un fir de NISIP „experimental”.
PROFESIONIȘTII pot să dezvolte PROTECȚIA pentru România că 100 de ani ... sunt DOAR 10% din 1000 de ani din PACEA mult dorită pentru omenire sau ... acceptați EXTINCȚIA către cele CEL MULT 500 milioane plus masa de INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ din proiectul NOM pentru Terra.
Numai DACĂ pricepeți RE-CITIȚI, dacă nu treceți pe alcool ca anestezic. Serios, foarte „soros” că altfel ai să suni la Socola să-ți trimită licența 😃
Dumnezeu să vă lumineze, restul ... fiecare cu alegerea lui.
Lt.col.retragere
Licențiat în științe militare, 
Ing. și ec. licențiat management-marketing la REI, ASE

Niciun comentariu: