duminică, 29 aprilie 2018

EVENIMENTELE SE SUCCED AMEȚITOR

Nu era suficient că mi-au stricat un televizor la care mă uitam comod din pat și-mi prăjeam creierii la radiațiile lor electromagnetice modulate cu câmpuri de torsiune și energii comprimate și în spectrul tangibil, audio, vizual dar și ... tactil. Asta dacă ești bărbat adevărat și receptezi și vibrațiile telefonului mobil, în pantalon, când sună fufa de la 5 sau te pișcă undele extralungi, ca și pe trântorii răsfățați ai stupului de albinele.
Cum eu doar ce fusei blocat pe facebook fiindcă am încălcat standardele unei cenzuri de calitate care să nu „viruseze” bazele profilului masei țintă de păcălici numai ce constat că mi-au „paradit” și al doilea tembelizor. Sst...ssst-am întins în pat și gândeam:
Măi taci, ssst, îmi zic,  carevasăzică eu trebuie să ȘOMEZ în mini-vaca(nța) cu soare și defilări la munte și la mare a clasei muncitoare, că d-aia e 1 Mai ... dotat ca altul, nu? Am explodat atunci pe frecvența „Radio Erevan” că tot mă fac „postacii” cu față de carte rusofil.
Și numai ce aud telefonul fix, la ora locală fix 14:00 de Galați, că-mi bâzâie ora (exactă) așa:
LA AL CINCILEA „CU CUR GICU” RIDICAȚI RECEPTORUL PENTRU UN MESAJ DE INTERES MAJOR.
- Bă eu fusei ofițer nu „majur” și să mă pupi în „gicu” că eu nu am SMS la fix, zâc io gândind cu voce tare exact la 13:59 „CU CUR GICU”.
Era să pic în cur_tea vecinului când aud:
- Dom colinel hai că te invit la o plimbare la Paris și, la nevoie, la NATO, la Bruxelles, că Troia a picat cu troienii hakerilor anonymous și nu te mai cufuri că-mi strici clipul. Vezi că ți s-a cam umplut punga și-ți atârnă sonda. Hai că știu că pe 28 ar trebui să naști că de 9 luni tot o clocești cu cuibaru după tine.
😜 pssss...
FORMIDABIL și strig asurzitor, cu juma de gură. Ăsta mă și filmează, are 5G secret cu electrocasnicele mele pensionate.
- Bă dacă tot mă știi și cum mă pipi eu cum vrei să merg la Elena, nu la Troia ci la Paris? „Macrou” afumat abia am mâncat și 50 de „Unicum” am adăugat că mi s-a aplecat. Tu ce crezi că sunt ratat?
- Nu dragă moșulică fără păsărică am nevoie de o consiliere că la Paris mi-o cere gruparea CEPA să te vadă Lepra. Că nici acum LIGA nu te-a uitat și urgent mi-a ordonat să te aduc „împachetat” cu tot cu cuibar. Elicopterul deja a decolat să mi te ia imediat ce discuția am gătat. Te duce la Kogălniceanu unde te așteaptă un turbo-jet să te ducă la Paris, na că ți-am zis. E SECRET TERIBIL.
- Nu cred, eu am spus PUBLIC și OFICIAL, nu mă mai deranjați că de consultații m-am lăsat.
- Ziceai că doar cu 10.000 dolari ora ai accepta, nu? Oferta ca a mea nici n-ai visat e de 10.000.000 dolari ora că la voi JAFUL e deja de 1600 miliarde euro iar CIA mi-a confirmat 400 miliarde dolari doar pe felia lor. Ei, e nasol? Să știi că vine și Putin cu Dodon că și el e om dacă și tu ești pro-rus iar toți șefii din BRICS vor să nu o dai chix la „Bruxs Liss”.
- 10.000.000 zici? Da ce mă iei drept „pulifrici”?  La așa masă de NOM aleasă fără un MILI_YARD nu mă mișc din casă. Nu-mi pasă ce problemă v-apasă că la ușă mă așteaptă tipa cu coasă și nu-i o mucoasă că are ceafa groasă. Nu pici sub masă?
- Băi „pulifrici” tu crezi sau nu te auzi ce zici? Eu te luai cu ghinișoru da tu dai cu toporu și-mi umilești poporul adunat să-ți ceară un sfat, acum chiar că ești ratat!?
AOLEU... Uite ei acum au aflat și ți-au ofertat 10 miliarde plus prima de succes dacă sfatul „prinde fes” la CONGRES, la ONU. Încă 10 miliarde de-i „capturăm” și ca pe lunatici să-i ambalăm.  Ok?
- Ok da pe cine? Elicopărul are numărul 333 (triadă)? Se învârte văd pe la etajul G8 (G7+1) și eu încă nu „m-am copt”. Cum urc la bord că și cu un miliard îs de acord chiar dacă nu-s „Milord”-ul lui Edith Piaf să-i fac praf mai ales că eu n-am „LA VIE EN ROSE” ca La Mome Piaf?
„ ... Allez venez, Milord
Vous asseoir à ma table
Il fait si froid dehors
Ici, c'est confortable
Laissez-vous faire, Milord
Et prenez bien vos aises
Vos peines sur mon cœur
Et vos pieds sur une chaise
Je vous connais, Milord
Vous ne m'avez jamais vue
Je ne suis qu'une fille du port
Une ombre de la rue ...”
- Nici o problemă au un hamac ce-l trimite expres să te înhațe cu tot cu fes la masa NOM. Ai înțeles? EX-PRES! Corul „Noului Sarajevo” se auzea în surdină... la Era_ivan.
Deodată ... se auzi o BUBUITURĂ și ... elicopterul dispăru. O fi tras cineva cu ceva, gândeam eu cu glas tare. Măi ce tare.
Când colo ce să vezi, era deja ora ... 3:33 și sună telefonul. Și așa ... M-AM TREZIT. Mamă ce vacanță am avut ...
Mi-a pornit însă și faxul. Ce credeți că era? Copia cu extrasul contului bancar unde s-au virat 20 miliarde euro. Băi sunt bun...
Da ... eu, cum am ajuns ACASĂ? Fu tare ora ce a trecut.
V-a plăcut? „Dou-jde” miliarde am făcut. Chelner ... la toți câte o bere că a fost o plăcere, Milord.
Și io tot cu plăcere, zâce și ăla, proaspăt avansat Gheorghe de la pupitru... de regie...
În surdină se aude: “Nu trage, dom' Semaca, sunt eu Lăscărică!” ăla de pe scărică, treapta 2, nebuni amândoi”.
Păi vezi că și „Macrou” e cu noi? Din doi în doi ca Lăscărică!
FRUMOOOSSS ... VIS-a de primăvară - Do la / Fa mi / Fa Do / Sol la (Fa Sol Do)
Ştiam ce-i terorismul RĂU şi teroriștii de bine, în lumea de afară
Vorbeam de pol_luare, ce bine e la ţară
Că BANII nu contează, dar e grozav să-i AI (intelegență)
Şi toate-au fost grozave în acea zi de ... 29 aprilie...
Şi cât aş vrea ca la G8 acuma să fim iar G20 împreună,
Pierdut între prietenii G7, cei ce visul şi-l adună la Paris, na c-am zis
Şi aş da io totul, totul, şi locul meu din CEPA-n RAI
Ca viaţa mea întreagă să fie-o zi de MAI ... în LIGA 1 MAI ...bun ca altul... nu? Ei zi și tu...

Lt. col. retragere,
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: