sâmbătă, 3 martie 2018

SISTEMUL ICBM AVANSAT „SARMAT” AL RUSIEI ÎNLOCUIEȘTE „SATAN”

MOSCOVA, 1 martie / TASS /. În cuvântarea privind „STAREA NAȚIUNII”, modelul rus al raportului despre statul național, adresat Adunării Federale, la 1 martie 2018, președintele rus Vladimir Putin a anunțat SURPRIZA.
Președintele rus a demonstrat parlamentarilor și senatorilor din ambele camere ale parlamentului rus, cu un film de la experimente, principalele caracteristici tehnice ale complexului NOU de rachete „SARMAT” ce penetrează ORICE SISTEM de apărare împotriva rachetelor balistice intercontinentale.
„Ministerul Apărării al Rusiei a intrat în faza activă, împreună cu întreprinderile din industria rachetelor și a spațiului pentru a testa și recepționa în 2018 (și nu în 2022), noul sistem de rachete STRATEGICE MARI, „SARMAT” ce va înlocui vechile rachete balistice intercontinentale (ICBM) „SATAN”” a spus Putin.
Noua racheta balistica rusească e superioară chiar și rachetei R36M (up-gradată) denumită Satan2, care e cu zeci de ani înaintea oricărei alte rachete americane și e capabilă să treacă de orice „scut antirachetă”!
Printre noile arme, de ultimă oră, se numără racheta balistică intercontinentală Sarmat, sistemul de arme hipersonice Kinzhal, o rachetă de CROAZIERĂ cu arme nucleare, precum și un vehicul subacvatic fără pilot (dronă) capabil să funcționeze în mod dual (cu propulsor convențional și nuclear), destinat misiunilor atât convenționale cât și nucleare.
Răspunsul Heather Nauert purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat american e tulburător:
"Președintele Putin a confirmat ceea ce guvernul american ȘTIA de mult timp" a adăugat Nauert.
INCREDIBILĂ PASIVITATE COLECTIVĂ sau „aranjamente din interes” ale grupării RĂZBOI în acord cu actorii lumii pentru a crește cererea din PIAȚA a vânzărilor de arme?
"De peste zece ani, Rusia a dezvoltat sisteme de arme DESTABILIZATOARE, încălcând obligațiile care decurg din TRATATE" pe care le-a semnat, a subliniat Heather Nauert.
China a comunicat luni, 05-martie-2018, o creștere de 8,1% a cheltuielilor pentru apărare pe 2018, alimentând un program ambițios de modernizare militară și făcând extrem de nervoși vecinii săi, în special Japonia și Taiwanul auto-guvernat dar și SUA. Cheltuielile chineze de apărare reprezintă, oficial, aproximativ un sfert din cheltuielile militare ale Statelor Unite iar China are foarte multe echipamente expirate a subliniat Xi Jinping care a promis anul trecut să facă din forțelor armate ale Chinei o armată de primă clasa mondială până la mijlocul secolului.
NOUA COMEDIE DE SUCCES, „FORMIDABILUL 777”?
Dar oare NUMAI rușii le-au semnat? Ceilalți ce rol au, de spectatori?
Purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat a citat ca exemplu „TRATATUL forţelor nucleare intermediare” (INF), semnat de Ronald Reagan şi Mihail Gorbaciov încă din 1987.
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a explicat însă, cu emfază, joi, 1 Martie 2018, că noile arme răspund DIRECT la activitatea militară a Statelor Unite, mai scrie și AFP fără nici o culpă juridică. De ce?
SUNT INCREDIBILE ACESTE ESCALADĂRI ALE CURSEI ÎNARMĂRILOR, ACCEPTATE DE ACTORII PRINCIPALI CU „JONGLERII PARANOICE”.
Anunțul de „ELUDARE DIPLOMATICĂ” a startului, ca și China cu autovehiculele electrice și inteligența creativă inclusiv artificială, a indus STAREA GLOBALĂ DE ALERTĂ NUCLEARĂ, rachetele „SARMAT” fiind și ele capabile a „SPARGE” toate sistemele americane de apărare strategică.
Complexul de rachete a fost numit după triburile nomade SARMAȚIENE care au trăit în secolele VI-IV î.Hr. pe teritoriul actual al Rusiei, Ucrainei și Kazahstanului.
Biroul „Makeyev Rocket design” a publicat recent prima imagine a noii rachete balistice intercontinentale grele, RS-28 „SARMAT” (cunoscută și sub numele de raportare NATO SS-X-30). Este pentru a înlocui predecesorul său, R36M2 Voyevoda (sau numele de raportare NATO - SS-18 Satan). Potrivit unei surse TASS, SS-X-30 va fi autorizat pentru serviciu până la sfârșitul anului 2018.
Vehiculul de lovire va zbura spre ținta la VITEZE HIPERSONICE (de Mach 17). ALTITUDINEA ȘI DIRECȚIA ITINERARULUI DE ZBOR SE VOR SCHIMBA TOT TIMPUL, făcând astfel ARMĂTURA imună la orice apărare antirachetă - actuală sau VIITOARE, chiar și pe cele care se bazează pe elemente lansate din spațiu.
"Pentru SS-X-30 nu mai are nici o importanță dacă există o apărare antirachetă sau dacă nu există nici una. Acestea vor „aluneca” neobservate, spun specialiștii în balistica rachetelor.
Fiecare SS-X-30 va transporta 10 la 15 focoase nucleare, situate în partea din față a rachetei. Aceste vehicule de focoase independente, de 150-300 kilotone, sunt aranjate într-un mod asemănător unui „cluster de struguri”, și se vor separa unul câte unul de cluster atunci când PROGRAMUL PREÎNCĂRCAT emite ordinul de a ataca ținta selectată independent.
În timp ce distanța MAXIMĂ la SS-18 „SATAN” a fost de 11.000 de kilometri, SS-X-30 va fi capabilă să atingă obiectivele pana la 17.000 de kilometri și, așa cum promit proiectanții, să atingă obiectivele de-a lungul traseelor de zbor ce TRAVERSEAZĂ POLUL NORD/SUD, caz în care acestea sunt cel mai puțin de așteptat chiar și în situația în care există scuturi antirachetă create. În fapt distanța de zor e „nelimitată” pentru orice punct terestru.
Se reamintește că Uniunea Sovietică avea odată 308 rachete „SATAN” SS-18. Producătorul lor - Yuzhmash - ERA situat în orașul Dnepropetrovsk, UCRAINA. Primul Tratat de reducere a armelor strategice sovietic-american (START-1) sa realizat în mare măsură, ritmic, deoarece Washingtonul avea obsesia cea mai puternică vizavi de capabilitățile rachetei, în special a capul său multiplu alcătuit din zece vehicule de lovire independente, fiecare având un randament de 750 kilotone TNT.
UCRAINA fiind producătorul, fatal, nu?
RUSIA-CHINA-INDIA și BRICS ÎN EXTENSIE AU FURAT STARTUL VIITORULUI. SIRIA RĂMÂNE POLIGON CLASIC DE TATONĂRI.
ACUM FINANȚELE VOR ATACA GLOBAL ȘI RĂZBOIUL FINANCIAR E CU MULT MAI DISTRUCTIV DECÂT CEL NUCLEAR.
JOCUL E ÎN TOI, NU ÎN DOI, E CU VIAȚA MULTOR OI, CA NOI.

Niciun comentariu: