miercuri, 28 februarie 2018

REVOLUȚIE MULTIMODALĂ, DOAR INTELIGENȚA SUPRAVIEȚUIEȘTE

Volatilitatea recentă a pieței bursiere GLOBALE ar putea face ca unii investitori să se simtă confortabil, fiindcă le oferă o oportunitate de cumpărare în stocurile de biotehnologie, robotică și mai ales inteligență în management și inteligență artificială. RĂZBOIUL de pe burse abia s-a încălzit. Urmează identificarea victimelor dar și identificarea hackerilor ce operează deja ORGANIZAT la nivel global după intruziunile ofensive de asalt în rețelele criptomonedelor.
VIITORUL E NUMAI INTELIGENȚĂ CREATIVĂ.
INTELIGENȚA UMANĂ + CEA ARTIFICIALĂ REVOLUȚIONEAZĂ, CA UN TSUNAMI DUPĂ UN CUTREMUR DE 11 GRADE RICHTER, INVESTIȚIILE, BURSELE, PIAȚA MUNCI ETC. ETC. ȘI ... CINE NU ȚINE PASUL SCHIMBĂRILOR DISPARE, EFECTIV, MOARE.
ÎNVINGE DOAR INTELIGENȚA CREATIVĂ!!!
11 GRADE NU A EXISTAT NICIODATĂ. FORȚA DE MUNCĂ ÎNALT CALIFICATĂ MAI ARE O ȘANSĂ DE ADAPTARE, RESTUL ... DISPARE, CATASTROFIC. 
TIMPUL S-A COMPRIMAT PÂNĂ LA AUTOAPRINDERE, EXPLOZIV.
NU SUNT METAFORE, „SPIRALA MORȚII” ȘI-A SĂPAT SINGURĂ SUPAPA SCHIMBĂRILOR GLOBALE, PENTRU CEI MAI MULȚI CATASTROFICE. 
Fondul Monetar Internaţional (FMI) DEMASCĂ TSUNAMI și se aşteaptă ca ritmul de creştere al economiei mondiale să atingă 3,9% în 2018 și 4,1 % în 2019 după o creștere de 3,7% în 2017 ca PRELUDIU al REVOLUȚIEI FINANCIARE declanșate.
BĂNCILE VOR ACȚIONA OSTIL CA SĂ NU MOARĂ. VOR EXPLODA DOBÂNZILE LA CREDITE ȘI VOR „STĂPÂNI” (CONFISCA) DEPOZITELE.
DAR CE VALUTĂ VA ÎNVINGE, AURUL SAU BITCOINUL DE AUR?
Pentru monedele virtuale Ripple, Bitcoin, Etherum și Litecoin Singapore, Hong Kong, Coreea de Sud, Filipine dar și în alte state asiatice și din Pacific BĂNCILE caută reglementări fiabile pentru protejarea investitorilor.  Banca centrală reglementează activitățile care implică monede virtuale dacă prezintă riscuri specifice. De exemplu, impune cerințe de combatere a spălării banilor asupra intermediarilor care furnizează servicii în valută virtuală.
"Evaluăm dacă sunt necesare reglementări suplimentare pentru protecția investitorilor", a declarat Ong Chong Tee, directorul adjunct al Departamentului de Supraveghere Financiară de Autoritate Monetară din Singapore. În fapt e un RĂZBOI global pentru a TAXA și criptomonedele.
STATELE LUMII SUNT AVERTIZATE OFICIAL, FINANCIAR DE NECESITATEA SCHIMBĂRILOR.
ROMÂNIA E DE VÂNZARE ANUNȚA DE ANUL TRECUT FMI. ISĂRESCU A DAT „LIBER LA FURAT” CORPORAȚIILOR SUBMINÂND GUVERNUL. IOHANNIS A RENUNȚAT LA AUR ȘI LA DATORIILE CĂTRE ROMÂNIA, DE CE?
AURUL NOSTRU UNDE ESTE INCAPABILILOR?
Anomaliile BITCOIN, GROPARUL SISTEMULUI BANCAR, a declanșat RĂZBOIUL implicând TOATE STRUCTURILE FINANCIARE în operațiunile de CONSERVARE și SUPRAVIEȚUIRE.
„ARTIȘTII” jocurilor FINANCIARE au devenit killeri de profesie. Victimele nu mai au decât o șansă SĂ LUPTE.
SĂ CITIM PIAȚA:
T. Rowe Price a sporit PONDEREA obligațiunilor sporind alocările de numerar.
NEW YORK (Reuters) - Câștigătorul de acțiuni T. Rowe Price Group Inc ( TROW.O ) are un mesaj pentru investitori: nu renunțați la OBLIGAȚIUNI. Oare?
"Ne-am redus alocarea pentru ACȚIUNI și am crescut alocarea noastră atât pentru OBLIGAȚIUNI, cât și pentru NUMERAR (plus Bitcoin???)", a declarat Charles Shriver, co-șef al Comitetului pentru alocarea activelor la T. Rowe Price, care descrie schimbările din trecut la "câteva trimestre".
"AM REDUS PROFILUL DE RISC ÎN PORTOFOLIILE NOASTRE", a declarat Shriver pentru Reuters și în consecință CÂȘTIGUL a crescut.
De ce? Simplu speculațiile sunt SPECULAȚII DIRIJATE SPRE RISC.
FONDURILE DE PENSII pentru T. Rowe Price pentru 2015, 2020, 2025 și 2030 au fost recunoscute EXCELENT COTATE la premiile Thomson Reuters Lipper Fund din 2018, marți, pentru performanța lor de peste trei, cinci sau zece ani. Două dintre fonduri au primit trofee pentru performanța lor în fiecare din aceste perioade. ȘI ASTA ÎNTR-O PIAȚĂ CU  TENDINȚE DE PRĂBUȘIRE.
PREȚURILE DE OBLIGAȚIUNI nu tind să se miște în aceeași direcție a stocurilor în timp, o divergență care îi ajută pe investitori să rămână investitori și pe care Shriver se așteaptă să continue cu obligațiuni și cash (cripto-monede).
Fondurile pentru SCADENȚE la termen, inclusiv cele gestionate de T. Rowe Price, dețin atât acțiuni, cât și OBLIGAȚIUNI, proporția instrumentelor de datorie crescând, în general, pe măsură ce un investitor se apropie de SCADENȚĂ.
ȘI, ATENȚIE LA CIREAȘA DE PE TORT !!!
HONG KONG (Reuters) - Nio a „închiriat” OPT BĂNCI, printre care Morgan Stanley (MS.N) și Goldman Sachs (GS.N), pentru a lucra la o COTAȚIE DE PIAȚĂ de plasare în SUA în 2018 de AUTOMOBILE FULL ELECTRICE estimată în acest an la o valoare de până la 2 miliarde de dolari a declarat pentru Reuters Nio.
Aceste bănci sunt Bank of America Merrill Lynch ( BAC.N ), Credit Suisse ( CSGN.S ), Citigroup ( CN ), Deutsche Bank ( DBKGn.DE ), JPMorgan ( JPM.N ) și UBS ( UBSG.S ) și alții, care refuză să fie identificați ca fondatori ai tranzacției, refuzând și comentariile publice.
CHINA și ASIA de SE au forțat startul estimat la 2022.
MOARTEA VINE ELECTRO-DIGITAL-INTELIGENT și cu MULTE alte surprize atașate NOULUI DRUM AL MĂTĂSII, MULTI-MODAL, MULTI-SISTEMIC.
Oferta IPO propusă de Nio de 1 miliard de dolari la 2 miliarde de dolari vine de la o firmă de REZERVĂ după refuzul ofertei gigantului de comerț electronic Alibaba Group Holding Ltd (BABA.N).
Nio, înființată de antreprenorul chinez de internet William Li în 2014, NECUNOSCUT care iată caută un capital proaspăt pentru a-și finanța extinderea și investițiile în domenii care includ tehnologia autonomă, robotică, inteligență complexă inclusiv de conducere și management și baterii electrice.
PLANUL COLOSAL AL CHINEI e conceput pentru a-și asigura dominația, el este dominat de Inteligența artificială ce este LIDER al viitorului!
La capătul maxim al potențialului ofertei, IPO-ul Nio va deveni cea mai mare firmă chineză cotată în AMERICA de la lansarea în 2014 a pachetului de 25 de miliarde de dolari al gigantului de comerț electronic Alibaba Group Holding Ltd (BABA.N). În octombrie 2016, compania chineză de logistică ZTO Express a obținut și ea 1,41 miliarde de dolari dintr-un IPO la New York.
NIO, cunoscută anterior ca NextEV, se numără printre PRIMELE COMPANII DE VEHICULE ELECTRICE CHINEZE care lansează UN VEHICUL DE PRODUCȚIE PROPRIE, multe dintre ele prezentând doar mașini de concept. În noiembrie anul trecut, compania a câștigat mai mult de 1 miliard de dolari în ultima sa rundă de strângere de fonduri, condusă de investitorul BANCAR Tencent, evaluând compania la aproximativ 5 miliarde de dolari.Firma a lansat vânzările primei sale mașini de PRODUCȚIE DE SERIE - vehiculul sport utilitar PUR ELECTRIC, cu șapte locuri ES8, în decembrie, la aproximativ jumătate din prețul modelului X de la Tesla, SUA estimat a intra pe piață până în 2020.
Nio are și banca asiatică Tech Tencent Holdings Ltd (0700.HK), în calitate de SUPORT PRINCIPAL, alături de firmele de investiții Hillhouse Capital Group și Sequoia Capital.
China își propune să devină, lider mondial în industria inteligenței artificiale, care va ajunge să valoreze peste 150 de miliarde de dolari în maxim 10 ani, potrivit unui document oficial al autorităților de la Beijing.
Consiliul de Stat al Chinei a publicat săptămâna aceasta o foaie de parcurs în care sunt enunțate planurile privind dezvoltarea inteligenței artificiale și aplicarea ei în domenii care variază de la cel militar la planificarea urbană, scrie CNBC.
Sunt vizate dezvoltarea de software și de hardware, robotică, vehiculele, realitatea virtuală și augmentată.

INTELIGENȚA A RUPT STARTUL ȘI TSUNAMIUL RUPE PIAȚA SPRE LANSAREA INTELIGENȚEI ARTIFICIALE AGREGATE MULTIMODAL DE LA FINANCIAR LA MANAGEMENT ȘI PÂNĂ LA PIAȚA MUNCII.
CINE VA ÎNVINGE? ROMÂNIA TU CE FACI CU INCOMPETENȚII?

Lt.col. retragere
Inginer și economist licențiat
Ioan CEPALIGANiciun comentariu: