marți, 26 septembrie 2017

EXPLOZIE PANDEMICĂ DE SCHIZOFRENIE

CITEZ:
Potrivit lui Yu Koizumi, cercetător la Institutul de Inginerii Viitoare, Pyongyang "are încă o serie de probleme în dezvoltarea focoaselor nucleare pentru rachete balistice, în special în crearea unui dispozitiv nuclear explozibil mai mic", dar "nu există nici o îndoială că Phenian se apropie de producerea de arme nucleare".
După ce Coreea de Nord a atins acest obiectiv, va insista să fie recunoscută ca stat nuclear, pentru a putea participa la discuții ca atare, a spus expertul japonez, referindu-se la declarația coreeană a ministrului de externe Ri Yong Ho despre un test NOU, posibil, cu privire la o NOUĂ BOMBA CU HIDROGEN ÎN PACIFIC.
În timp ce vorbea despre al șaselea test nuclear al Phenianului, desfășurat pe 3 septembrie 2017, el a spus că explozia a fost suficient de puternică pentru a fi provocată de o BOMBĂ CU HIDROGEN.
Ministerul Apărării Naționale din Coreea de Sud a spus că testul a fost pentru o bombă de doar 60 de kilotone și m-am gândit atunci, zice Yu Koizumi, că NU ESTE SUFICIENT pentru o bombă cu hidrogen. În cele din urmă randamentul exploziei a fost estimat la 160 de kilotone, deci putem spune cert că ar fi putut fi o bombă cu hidrogen ", a explicat Yu Koizumi.
Săptămâna trecută, liderul nord-coreean Kim Jong-un a răspuns la ONU, președintelui american Donald Trump, chiar la ADUNAREA GENERALĂ a ONU spunând că vor fi luate în considerare măsuri RECIPROCE, fără precedent, împotriva Washingtonului, care continuă să amenințe și vrea să oprească, prin  sancțiuni economice, dezvoltarea Coreei de Nord.
Întrebat despre detaliile măsurilor, ministrul nord-coreean Ri Yong Ho a declarat reporterilor că ar putea fi "cea mai puternică explozie, istorică, a unei bombe cu hidrogen din Oceanul Pacific".
Potrivit lui Yu Koizumi, "nu există nici o îndoială că Phenianul se apropie de etapa de PRODUCERE DE ARME NUCLEARE". După ce Coreea de Nord își va fi atins acest obiectiv, va insista să fie recunoscută ca STAT NUCLEAR, pentru a putea participa la discuții ca atare, a spus expertul japonez.
La 12 septembrie, Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite a adoptat și o REZOLUȚIE care înăsprește sancțiunile împotriva Coreei de Nord. Cu toate acestea, Coreea de Nord nu recunoaște rezoluțiile Consiliului de Securitate al ONU, pretinzând că „ARE DREPTUL DE A-ȘI CONSOLIDA CAPACITĂȚILE DE APĂRARE pe fundalul politicii agresive a Washingtonului”.
Din umilele mele cunoștințe, o bombă termonucleară îmbină EXPLOZIA NUCLEARĂ DE FISIUNE pentru INIȚIEREA EXPLOZIEI PRIN FUZIUNE a unei încărcături de deuteriu și tritiu, culmea, elemente ce se găsesc din ABUNDENȚĂ în oceanele planetare.
De aceia bomba se mai numește și cu hidrogen.
Tot din vechile mele cunoștințe, rudimentare, o  asemenea explozie, periculoasă, NU SE VA FACE NICIODATĂ ÎN  OCEAN. De ce? Fiindcă „e PLIN de deuteriu și tritiu” și  explozia  poate să  intre „în  lanț” de  fuziune a elementelor LIBERE din preajmă  și există pericolul EXTINDERII  necontrolate a exploziei inițiale, în condițiile termice și de presiune deja create.
EFECTUL ar fi  ... distrugerea planetei  prin ... imprudență.
Acestea  sunt argumentele militare.
Mai sunt DERIVATELE tipurilor de bombe ce pot fi obținute, cum ar fi cea cu neutroni de  exemplu.
ECONOMIC, se acumulează un set excepțional de cunoștințe vizavi de utilizarea FUZIUNII în producția energetică și nu numai, în prezent ea fiind un MONOPOL al statelor „nucleare”.
Să nu credem, așa cum și eu am fost tentat să cred că, Coreea  de Nord este extrem de ÎNAPOIATĂ ECONOMIC.  Real, disciplina la ei este TIRANICĂ, dar înapoiați mintal nu sunt.
Dovadă aceste CAPACITĂȚI FULMINANTE  într-un domeniu aflat sub obrocul embargourilor jandarmilor planetari și accesat incredibil de rapid de Coreea  de Nord, alocând și costuri imense.
Combinată situația cu schizofrenia PUTERII, apărută exact ca la ceilalți „băieți deștepți”, se produce automat COLIZIUNEA orgoliilor de cocălari.
Restul omenirii, aparent inepte, privește CĂLĂUL în acțiunea-i schizofrenică și tace că-i place.
Ce-i de făcut?
Lt. col. (rtr)
Ioan CEPALIIGA

Niciun comentariu: