sâmbătă, 17 iunie 2017

TEHNOLOGII NOI DE RĂZBOI

Este prea vizibilă bătălia actuală pentru a capta „simpatia” popoarelor, inepte, și a masca adevăratele intenții de acces la resurse „coloniale” și la perceperea statutului de mare putere.
Funcție de poziția ziaristului sau a agentului de  influență se construiesc și  legendele sau motivațiile de îndoctrinare. Aceștia se străduiesc să deconspire ȚINTELE chiar mistificând realitatea și ADEVĂRUL, demonstrând nocivitatea SISTEMULUI adversarului.
Practica datează de mii de ani, fiecare fiind mai cu moț și mai șmecher.
În tot acest BRUIAJ special creat, suntem OBLIGAȚI să depistăm TENDINȚELE și mai ales PERICOLELE pentru noi. Cum sursele actuale de informare ne permit accesul și la sursele adversarului, ar trebui să descifrăm relativ ușor adevăratele fațete ale SISTEMULUI dar ... nu este așa fiindcă media publică și agenții de influență sunt masiv dirijați și concentrați  spre DEZINFORMARE și  MASCAREA ADEVĂRULUI potrivit INTERESELOR.
SUNTEM ÎN RĂZBOI, de mult, INCLUSIV MEDIATIC.
Sunt DOUĂ TENDINȚE CERTE care cer și  măsuri noi de protecție.
1. Lupta cu „„echipe” de profesioniști care valorează ca efect cât o ARMATĂ de soldați neinstruiți
2. Războiul electronic  și informatic, devenit  cibernetic.
Ambele  domenii cer  PROFESIONIȘTI  de  înaltă valoare, dotați cu echipamente de înaltă performanță tehnică. Priviți și la echipamentul „Star Wars“ noul costum de luptă https://youtu.be/K5_u-R3_dIg dar și https://www.youtube.com/watch?v=jNsH72Sk7f4&t=18s
E doctrina  armatelor moderne care atacă, corup sau elimină, tacit, liderii potențial  periculoși, în sistem mafiot. Și afacerea prosperă, youtube fiind plin de oferte. Și UE își dezvoltă un departament comun de  securitate cu pondere pe cercetare tehnologii noi.
Astfel banalul pistol pentru lupta corp  la  corp a suferit și el adaptări excelente pentru lupta  profesioniștilor.
Pentru cei fixiști le  recomand să compare singuri armamentul diferitelor state pe situl:
http://modernfirearms.net/index-e.html
 
SR1M producție curentă a pistolului cu cadru modificat și siguranța la aderență mărită. El e adaptat necesităților ca în imaginile  următoare:










SR1MP pistolul bază, opțional cu adaptor de zgomot, extrem de rapid detașabil/atașabil superior însă și tactic prin accesorii, până la o armă cu lunetă sau mitralieră (SR-1, 2, 3 MP etc.) inclusiv recunoașterea  identității.
 Importante sunt ACCESORIILE acestui PISTOL complex
Acest „sistem” cu accesoriile lui a fost inclus în armele INTERZISE  SPP-iștilor și misiunilor  de  pază  diplomatică  fiind mult prea DISTRUCTIV, îndeosebi datorită muniției folosite, de la  9x21mm până la muniție cu glonț special.
Observați că sunt senzori de siguranță pe cocoș și pe mâner făcându-l extrem de rapid și sigur la utilizare. Citiți caracteristicile..
Și nu e  sistemul acesta rusesc  singurul exemplu dar e bine  a cunoaște adversarul, inclusiv la  sancțiuni și interdicții.
Să  vedem și ultimul tip de armă de luptă radio-electronică:




Dar deja e un  alt subiect. E doar o provocare la studiu
Lt..col.(rtr)
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: