vineri, 9 iunie 2017

SUMMIT-UL ORGANIZAȚIEI DE COOPERARE DE LA SHANGHAI (OCS)

Declarația privind înființarea Organizației de Cooperare Shanghai a fost semnat în Shanghai, China, în iunie 2001 de către cele șase state fondatoare - China, Rusia, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan și Uzbekistan. Afganistan, Belarus, India, Pakistan, Iran și Mongolia se bucură în prezent de statutul de observator în timp ce Sri Lanka, Turcia, Azerbaidjan, Armenia, Cambodgia și Nepal sunt parteneri de dialog pentru extinderea organizației.
India și-a început procedurile de aderare la SCO împreună cu Pakistanul în 2015. În timpul Summit-ului, vor fi formalizate CEREMONIILE cu drepturi deplin statutare ale Indiei și Pakistanului care au devenit membri fără a fi dați deoparte la poza de familie de liderii Chinei sau Rusiei (aviz bufonul Trump).
Summit-ul Organizației de Cooperare de la Shanghai (OCS) din acest an are loc la Astana în care Președintele Kazahstanului Nursultan Nazarbayev ocupă azi, prin rotație, scaunul de conducere în SCO.
Summit-ul OCS, început azi 09-06-2017, se va încheia cu semnarea a unsprezece documente, inclusiv Declarația - Astana, Convenția privind combaterea extremismului și o declarație comună privind contramăsurile COMUNE împotriva terorismului internațional, mai ales că se încearcă un transfer de forțe teroriste din Siria, și nu numai, în sudul Rusiei și Asia Centrală.
Președintele rus Vladimir Putin a sosit deja la summit, pentru reuniunea Consiliului șefilor de stat, organul de luare a deciziilor în SCO unde liderii vor discuta despre dezvoltarea eficienței SCO în războiul împotriva terorii din Orientul Mijlociu, Afganistan și Iran precum și despre cererile noi pentru aderarea la SCO.
Acest Summit al Organizației de Cooperare de la Shanghai (OCS) pune accent pe cooperarea MILITARĂ și de SECURITATE COLECTIVĂ împotriva terorismului internațional, dând exemple de cooperare economică în PRODUCEREA ÎN COMUN a sistemelor de armament și armonizare a acțiunilor UNITARE de apărare.
ROMÂNIA DOAR CUMPĂRĂ dar NU ARE LICENȚĂ DE PRODUCȚIE și SERVICE a sistemelor de rachete INCLUSIV HIPERSONICE și a avioanelor de luptă cum există între membrii OCS, fapt ce le conferă PUTERE ECONOMICĂ superioară procedurilor ÎNVECHITE din tratatele militare istorice.
În fond ECONOMICUL PRIMEAZĂ și de aceia succesul OCS devine vizibil.
Urmăriți cu atenție ce se petrece în Siria și Qatar și cum forțe ale ISIS sunt TRANSFERATE cu sprijinul coaliției în zone noi de conservare, regrupare și refacere. Sunt transferate inclusiv în sudul Rusiei, Asia Centrală, și Filipine.
China deși pare a ocupa locul secund DICTEAZĂ DIPLOMATIC ARMONIA FINANȚĂRII ORGANIZAȚIEI fiind perfect conștientă de necesitatea realizării VITALITĂȚII NOULUI DRUM AL MĂTĂSII care duce CERT spre cucerirea consolidată a Terrei.
„America First” devine doar o doctrină de dominație și nu de cooperare fapt sesizat PUBLIC la recentele summit-uri occidentale unde și România este EXPLOATATĂ abil.

Niciun comentariu: