luni, 26 iunie 2017

Scrisoare deschisă către camarazii mei

În acești 27 de ani și mai bine, deștepții de noi, veteranii tăbăciți, am devenit aroganți și cu tupeu de „revoluționar” fără judecată, care am acceptat pasivi destructurarea armatei cu scop vădit de colonizare și eliminare a concurenței, inclusiv economice. 
S-a dezvoltat extrem de rapid spiritul de cocălar și mândria că se pot face bani și de corpul fără carte.
Tupeul ăsta s-a dezvoltat ca râia căprească, mai ales cu sprijinul oportunist al șobolanilor de „birou” și al celor din servicii deveniți chelneri și valeți ai plebei proletare ajunsă tupeist, peste noapte, lideri de partide, care mai de care mai guriști și tromboniști puși pe căpătuială.
Deodată, mimetic, toți parveniții și pupincuriștii pârliți, deveniți militari cu inițiativă, s-au trezit și ei mai importanți ca cei cu expertiză invocând sloganul „mie ce-mi pică” că nu vezi ce important sunt eu?
Odată cu inventarierea muniției „consumate” și a armamentului readus în cazărmi s-a născut ideea „importanței” celor ce au tras ca la nuntă și au fost în „câmpul tactic”, că-i la modă deja expresia, și iată cum tupeistul de borfaș a plăcut cocălarului politic devenit lider de partid, și a început cavalcada avansărilor la excepțional, de la plutonier direct la maior după numărul de cartușe trase și de la caporal direct la general după interesul național.
Incredibil dar, e adevărat că, „stresul real” al evenimentelor a ascuțit „lupta de clasă” și gâlceava după grade și facilități nemeritate explodând corpul nou al pupincuriștilor, deveniți revoluționari în destructurarea armatei lui Ceaușescu pentru a instala și o „armată a mea” și garanta facilitarea jefuirii a tot ce se putea șmenui. JAFUL a devenit un sport de masă lăudat de aplaudacii servili ce au favorizat importul structurilor mafiote adunate la MARELE JAF NAȚIONAL și nicidecum APĂRAREA  ȚĂRII ca misiune sacră.
S-a creat un curent de nesupunere militară și de coagulare a unor clanuri de adevărați golani ce nu mai erau nici pe departe militari și care au devenit germenii CLASEI noilor cocălari în kaki.
Așa a murit ARMATA POPORULUI, prin sperjur de la cel mai înalt nivel, și s-au conturat POLITIC acele unități de mercenari unde s-au numit tot POLITIC și „generalii armatei mele”.
Cum a fost posibil? E o întreagă istorie specifică fiecărei reorganizări ... pupincuriste. Tot ce a contat a fost falsa confirmare a selectării lor în corul valeților ce „implementează”  loviturile subterane asupra armatei fidele poporului. Criteriul a fost „patriotismul” devenit peste noapte VICIU de pregătire a „soldatului universal” al coloniștilor.
Iată cum armatei i s-a pus botniță și i s-a interzis SOCIALIZAREA cu nemulțumirile poporului, exact a celor ce erau, CÂNDVA, esența misiunilor de apărare ale armatei.
Acest  abandon al misiunilor SACRE a ermetizat ieșirile empatice, patriotice, gen Lt. Alexandru  Gheorghe și a dezvoltat corpul veteranilor de pe „teatrele” de îndoctrinare  cu visul  „câștigurilor” aruncate câinilor stăpânului, câte un  os numai fain de ros cu grade și doctorate nu după capacitate și instruire ci după necesarul de gașcă de pază politică a mandatului de cocălar, fals acceptat de popor, că important e cine numără voturile și pentru „comandanții” armatei mele.
Iată cum  parvenirea a contaminat cele „Trei Putori”  care au validat JAFUL CU ACTE ÎN REGULĂ iar LEGILE s-au făcut  după „interesul  meu național”, pentru GUVERNUL MEU și sistemul de MULGERE a  bugetului că restul s-a prăduit  din avuția națională.
CORPORAȚIILE au dictat mișcările de șmenuire programată, cu sprijin reciproc, inclusiv de organizare a protestelor „poporului” re-format  de OASTEA de TFL-iști.
Dar ținta mea sunteți voi, ARMATA RE-FORMATĂ pentru a sesiza CRIMA și SPERJURUL devenite VIRTUȚI ale cerberilor „SISTEMULUI”.
Credeți că le mai puteți vedea? 
E ca și cum aș spune criminalului că SÂNGELE e acru și dulceața lui e cu iz de naftalină, din istoria criminologiei, unde trendul duce spre crima sistemică. 
E greu să trezești conștiința în SANCTUARUL CRIMINALULUI. 
Te întrebi stupefiat cum este posibil ca acest SISTEM CRIMINAL să găsească în ROMÂNIA atât de mulți CĂLĂI care-și oferă serviciile? Unde sunt Feții Frumoși din poveștile bunicilor? Dar mândria de DAC? Chiar nu mai sunt auzite sfaturile din SFATUL BĂTRÂNILOR acestui popor?
Am ajuns la extincția națională? Această Grădină a Maicii Domnului să devină Grădina CRIMINALILOR? Atât de indiferenți să fi ajuns urmașii DACILOR?
Mi-e imposibil să cred că e doar „cântecul de lebădă” această scrisoare deschisă. 
Câți mai sunt receptivi și pot citi acest mesaj de trezire a CONȘTIINȚEI NAȚIONALE?  Chiar nu vedeți câte DROMAEOSAURIDAE  sunt la graniță? Și câți RAPTORI s-au grupat în interior?
Eu sper să mai existe germeni ai DRAGOSTEI DE ȚARĂ și PATRIOTISMULUI ei specific și în  ADN-ul românesc. Sper să se facă simțită prezența spiritului EROILOR NEAMULUI a adevăraților EROI și nu cei aduși din IADUL umanității ca idolii lor „spânzurați” ca statuie, în piață, de venetici.
În fapt EXACT ASTA-I  SITUAȚIA. Armata din rezervă sau armata reformată este INERTĂ, MOARTĂ ca și CĂTANE ale poporului. Ați devenit mercenari și sclavi.
Nu credeți? Citiții AICI (clik) și verificați-vă singuri sufletul.  Eu mi-am CÂȘTIGAT DREPTUL SĂ VĂ PROVOC la autoevaluare. AZI SUNTEȚI DOAR VALEȚII COCĂLARILOR POLITICI, AI  DROMAEOSAURIDAE-lor.
TREZIȚI-VĂ DRAGI CAMARAZI. E ULTIMA STRIGARE. LA ARME CÂT MAI AVEȚI ACCES LA ELE.  POPORUL ACESTA MERITĂ A FI RESUSCITAT. NU AȘTEPTAȚI SĂ FIȚI BLESTEMAȚI. RIDICAȚI-VĂ BLESTEMUL DIN ZIUA DE CRĂCIUN. OPRIȚI SISTEMUL CONSTRUIT PE CRIMĂ.
DUMNEZEU SĂ VĂ AJUTE DRAGI CAMARAZI. SALVAȚI POPORUL  ROMÂN, SALVAȚI ROMÂNIA.
AMIN !

Niciun comentariu: