marți, 6 iunie 2017

CORELAȚIILE POLITICII SUA CU PIEȚELE BURSIERE ȘI GEOPOLITICA

Cei avizați știu că ESENȚA oricărei decizii globaliste are ca și LIANT, cauzele economice și financiare și nu pot fi păcăliți de jocul COLORISTIC al spectacolului liderilor de la summituri.
În fapt jocul din BUFONIADA lui Trump vine ca o pecete emblematică vizavi de IMPLACABILA PRĂBUȘIRE A DOLARULUI (vezi și articolul http://icepaliga.blogspot.ro/2017/04/rusia-anunta-oficial-prabusirea.html) deși am tot scris, suficient, despre „SPIRALA MORȚII” concepută încă de la momentul declarației instituțiilor financiare americane „DOLARUL MAI BUN DECÂT AURUL” care a permis declarativ și subiectiv stabilirea VALORII DOLARULUI la fiecare emisiune de ... HÂRTIE.
Acum SUA, spune apăsat că A SALVAT OCCIDENTUL cu finanțarea sa imediat după RĂZBOI și până azi inclusiv cu COSTURILE suportate în NATO și ca JANDARM fidel pentru interesele OCCIDENTULUI vizavi de pericolul comunismului.
Momentul de DECONTARE A SOSIT și acum OCCIDENTUL este OBLIGAT să suporte COSTURILE imense ale LIDERULUI CREDITOR - SUA.
Cum nu există modalități de executare silită a statelor, fiindcă NIMENI (exclusiv România - prin Ceaușescu) NU ȘI-A PLĂTIT VREODATĂ DATORIILE CREDITELOR devenite SUVERANE prin rostogolire, acțiune cu care și-au făcut AVERILE lideri lumii, SUA a utilizat tehnicile de COMPENSARE punând în funcțiune tiparnița dolarului și finanțarea RĂZBOIULUI cu scopul de compensare a deficitului economic.
BUFONIADA lui Trump a dus la Resuscitarea Arabiei Saudite cu 150 miliarde $ vânzare armament spre revânzare liberă contra resuscitării acordului petrodolarilor și relansare a conflictelor din Orientul Mijlociu care susțin consumul de arme.
Bufoniada scăderii prețului petrolului iată că a reapărut pe același fond al bufoniadei „dansului săbiilor” lui Trump ca și validare FORMALĂ a contractului și ANGAJAMENTULUI semnat cu arabii.
Cum UE trebuie ținută în șah, sub presiunea BREXIT-ului, cresc evenimentele teroriste vizibil DIRIJATE și modelate după nevoi.
Regatul Unit fiind în AVANS pentru refacerea imperială ce s-a declanșat, dolarul e din nou amenințat și de aceia lira sterlină NU TREBUIE să devină FORTE deși are la Londra și DEPOZITELE DE AUR ale lumii.
Iată cum JOCURILE STRATEGICE ale NOM încercă să se AUTO-resusciteze prin evenimente deocheate.
E VITAL NECESAR UN RĂZBOI EXTINS care să CEARĂ loturi noi de armament eveniment necesar ca aerul pentru ECONOMIA occidentului și a SUA.
Opoziția lui Merkel e dictată de nebunia devenirii ei ca PUTERE NUCLEARĂ și face lobby pentru o putere militară a UE simțind prăbușirea dolarului și a SUA.
La polul opus, Rusia și China se confruntă cu obstacolele plantate în procesul SCHIMBĂRII liderilor lumii și implicit MONEDA care să înlocuiască dolarul.
Chiar lideri ai FMI și BM, ca artizani ai „Spiralei Morții”, recunosc că NU MAI EXISTĂ NICI O VARIANTĂ DE SUPRAVIEȚUIRE și TREBUIE lăsată lumea să se PRĂBUȘEASCĂ pentru RENAȘTEREA GLOBALĂ sub alte paradigme financiare mondiale, inclusiv ale occidentului.
ALTFEL VOM AVEA AL 3-lea RĂZBOI MONDIAL.
Acestea sunt CAUZELE evenimentelor actule și mai ales ale celor ce urmează.
Bursele sunt deja în scădere PE DOLAR și PETRODOLAR mai ales după implicarea yuanului în înlocuirea dolarului pe piața OPEC.
Intervenția Arabiei Saudite cu izolarea Qatarului doar COLOREAZĂ paleta bursieră.
Peste noapte, indicii de pe Wall Street au alunecat surprinzător și inexplicabil între 0,1 % și 0,2 % chiar și la favorita Apple Inc (AAPL.O) cu pierderi de lider și pe Dow Jones Industrial Average.DJI.
SCĂDERILE sunt mai profunde anticipând DEZASTRUL prognozat chiar de instituțiile financiare occidentale.
CĂDEREA APOCALIPTICĂ SE AȘTEAPTĂ A FI DUPĂ SCHEMA ANUALĂ DE MIȘCARE VALUTARĂ, la finele lui august cu pondere în SEPTEMBRIE când se încheie exercițiul financiar și bancar deoarece periplul extern al lui Trump s-a încheiat fără GARANȚII și NIMENI nu dorește să fie „partener” în dezastrul ce urmează.
FIECARE CU INTERESUL LUI ȘI ... SCAPĂ CINE POATE.
România se află în CEA MAI MARE PĂCĂLEALĂ ISTORICĂ fiind prinsă cu TEZAURUL GOL și cu lideri slugi obediente unde INTERESUL NAȚIONAL e și el prins la judecata SISTEMULUI TICĂLOȘIT.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla !

Niciun comentariu: