sâmbătă, 27 mai 2017

UNITATEA DE RĂSPUNS A NATO ȘI G-7 LA POLITICA RUSIEI

La summitul de la Bruxelles, Trump a mers pe poziția TEATRALĂ de lider al NATO și s-a comportat
în consecință pentru influențarea deciziilor SUPUȘILOR.
REUTERS TOP NEWS: Boehner: Trump a fost „dezastru total“
După declarațiile Președintelui american Donald Trump cum că RUSIA ESTE O AMENINȚARE PENTRU ȚĂRILE MEMBRE NATO, mai ales în contextul SITUAȚIEI POLITICE interne din Washington, s-a observat și din avion că Trump încearcă să convingă aliații pentru a CREȘTE contribuțiile la bugetul Alianței.
Donald Trump, BLUFEAZĂ și vizavi de un nou membru NATO, fiind prins tot teatral pe camerele de televiziune, în drumul său spre rândul din față al pozei de grup, împingând deoparte pe prim-ministrul Muntenegrului, Dusko Markovic, CULMEA REGIEI SCENEI TEATRALE este „surprinsă” față de proaspătul admis la NATO, pentru a arăta LUMII cine este TOP LIDER și CINE dictează politicile.
Muntenegrenii însă cer sancțiuni împotriva SUA pentru incidentul nediplomatic, mitocănesc, cu prim-ministrul lor care la blocat în drum către locul din ordinea prestabilită pentru fotografia de grup.
Sub aceleași poziții TEATRALE, al 43-lea summit G7, vezi fotografia, deschis vineri (ieri 26 mai 2017) la Taormina, un oraș în Sicilia, Italia sub organizarea UE, Trump dorește să-și impună și la nivel global, poziția de DECIDENT LIDER al lumii.
Și sesiunile plenare de vineri au fost dedicate POLITICII EXTERNE ȘI PROBLEMELOR GLOBALE DE SECURITATE, subiect motivat de atacul terorist din Manchester, ACCENTUÂND necesitatea RĂZBOIULUI devenind adeptul lui, exact la 180 de grade față de campania electorală, împotriva terorii ce se află în fruntea ordinei de zi a summit-ului.
SUA speră să mobilizeze și la nivel GLOBAL sume noi pentru finanțarea EXPORTULUI DE ARME AMERICANE, cum a obținut chiar și de la mama islamiștilor, Arabia Saudită, sume deja de ordinul miliardelor de dolari.
NATO este o alianță militară - comercială care, AZI, acoperă trei sferturi 3/4 din BANII de apărare la nivel mondial și, acum, intenționează să extindă această poziție/cifră după sloganul „America First” și în comerțul cu arme dar, la un nivel de neatins de nimeni.
TRAMP, apreciază ziariștii, se comportă ca un COPIL RĂSFĂȚAT devenind și diplomatic, bufonul evenimentelor. Priviți cum se regizează BUFONIADA chiar cu PAPA. Acesta e Trump?
Deocamdată jocul i-a ieșit mai bine ca pe platourile de filmare și NOM este deocamdată încântată, contrar nemulțumirilor electoratului republican.
TIMPUL verii va fi FIERBINTE, fiindcă VÂNZĂRILE DE ARME VOR CREȘTE, iar membrii NATO vor face plecăciuni sub umbrela NUCLEARĂ a SUA.
GERMANIA intrată în sevraj cu dorința sa nebună de ACCES, ca și putere nucleară, va face curte EXCESIVĂ lui Macron pentru a deveni și GERMANIA PUTERE NUCLEARĂ DECIDENTĂ, contrar acordurilor de neproliferare nucleară, ocolind interdicția ONU cu decizia UE de utilizare a puterii legale a Franței în UE.
„UN BUFON ȘI O PARANOICĂ” VOR PUTEREA GLOBALĂ NUCLEARĂ ÎMPOTRIVA ORICUI ZICE NU LIDERILOR REÎNSCĂUNAȚI VINERI LA SUMMITUL G7 (nu G8).
NOM ESTE ÎN DELIRUL SUCCESULUI URMÂND RAPID DECLANȘAREA ATACUL ÎMPOTRIVA CONCURENȚILOR, CHINA ȘI RUSIA. 
ROMÂNIA ASIGURĂ CARNEA DE TUN GRATIS. RESTUL E CANCAN.
DOCTRINA GRUPĂRII RĂZBOI ESTE DIN NOU ÎN TOP. 
SPIRALA MORȚII” POATE SĂ MAI AȘTEPTE. LUMEA LE E LA PICIOARE.
DOLARUL POATE CURGE DIN NOU DIN TIPARNIȚĂ. SUA RĂMÂNE LIDER OFICIAL.

Niciun comentariu: