sâmbătă, 22 aprilie 2017

RUSIA ANUNȚĂ, OFICIAL, PRĂBUȘIREA DOLARULUI

„Cu cât sunt mai agresivi americanii cu atât mai repede se va vedea prăbușirea finală a dolarului ca singura cale pentru a opri victimele agresiunii americane. Pentru a opri această agresiune este NECESAR a scăpa de dolar. Imediat ce vom FINALIZA cu China renunțarea integrală la operațiunile și tranzacțiile cu dolari (vezi noul FMI și desființarea petrodolarilor, vezi și trecerea la altyn) , acesta va fi SFÂRȘITUL PUTERII MILITARE a statelor Unite“, a declarat Sergey Glazyev într-un interviu acordat pentru TASS după atacul cu rachete al SUA asupra Siriei.
Așa se explică acțiunile iresponsabile ale liderilor lumii din acest moment. „Care pe care, fiecare pentru el”.
Comentând cu privire la politica noului președinte american, Glazyev a remarcat faptul că Donald Trump este obligat a face NUMAI ceea ce elita conducătoare se așteaptă ca el să facă (n.m. a devenit vizibil, prea repede și abrupt, un zombi - dragul meu prieten Pavarotti, teleghidat psihotronic de elită, cu falii decizionale schizofrenice - vezi Siria, Coreea, China etc. cu o poziție labilă, bolnavă, față de PACEA lumii, captiv elitei financiare prin afacerile familiei sale, incult inconfundabil, de clovn, încurcând țările atacate sau propriile decizii anterioare. Un incompetent devenit snob, beat de putere). Un om normal, echilibrat, nu ajunge zombi!!! Numai un dezechilibrat mintal UITĂ pe cine a condamnat la moarte, dovedind schizofrenic cruda sa nesimțire asupra deciziei de CRIMĂ.
Oare ce spun doctorii despre starea de sănătatea mintală a lui Trump? Dar și a celorlalți lideri?
Grav este că și ceilalți lideri ai lumii nu sunt nici ei prea departe de Donald Trump și jonglează cu RĂZBOIUL și CRIMA care să le deschidă robinetul ... BANILOR și RESURSELOR, gratis.
„Nu am avut iluzii despre el, știam că el nu va putea schimba politica PROFUNDĂ a SUA. În primul rând, din cauza agresivității Americii în lume, iar agresivitatea își are rădăcinile în aspirația „visului american” de a păstra cu orice preț hegemonia Americii, chiar și într-o situație în care au cedat deja conducerea economie mondiale în fața Chinei“, a spus el.
„Statele Unite nu are instrumente pentru a face față SCHIMBĂRILOR și nu folosesc decât un baston, dolarul, (devalorizat până la absurd, după decizia din 1971 „dolarul mai bun decât aurul”).
Acesta este motivul pentru care se complac într-un război hibrid cu întreaga lume PENTRU A TRANSFERA POVARA ASUPRA DATORIILOR LOR PE ECONOMIA ALTOR ȚĂRI CUMPĂRATE CU HÂRTIA ... DOLAR, pentru a limita toate opțiunile lor la dolar și țintesc să slăbească teritoriile pe care nu le pot controla, cumpărându-le cu dolari.“
„În acest context, isteria anti-rusă și rusofobia CUMPĂRATĂ e în creștere și poate fi văzută ca un factor pe termen lung legat de interesele specifice ale elitei conducătoare din Statele Unite care a jucat cartea UNICĂ - DOLAR“, a declarat consilierul Kremlinului.
„Din punct de vedere obiectiv, ele (elitele SUA) desfășoară un RĂZBOI HIBRID GLOBAL în termeni subiectivi bazați NUMAI pe DOLAR și acest război este îndreptat și împotriva noastră. Mai mult, pentru elită, așa cum se întâmplă întotdeauna atunci când un lider global este schimbat, RĂZBOIUL este pentru CONTROLUL AGRESIV asupra națiunilor colonizate.
Mai CLAR, mai direct spus, mai explicit ca și ȚINTĂ nu putea nimeni să o spună cum a spus-o Hillary Clinton în campania electorală
În perioada dintre primul război mondial și până la al doilea război mondial, Marea Britanie a acționat ca un provocator în încercarea UMILĂ de a menține poziția sa de LIDER COLONIALIST la nivel mondial. Acum, Statele Unite ale Americii sunt în situația de a face același lucru, provocator, şi Trump exprimă aceste interese coloniale ale ELITEI OLIGARHIEI“, a spus el.
NEOCOLONIALISMUL e mascat de fel de fel de provocări care să susțină politica ... DOLARULUI, ca AFACERE GLOBALĂ.
Nicăieri FMI nu a adus BUNĂSTAREA ci sclavia, sub povara dolarului.
CARE AR FI REMEDIUL?
Regretatul economist și profesor Anghel RUGINĂ ne-a recomandat, imediat după 1989, să introducem LEUL GREU, emis sub controlul BNR, cu acoperire AUR sau ARGINT și să nu cedăm sub nici o formă SUVERANITATEA MONETARĂ, nimănui.
Ce a făcut Isărescu și mafia masonică a liderilor celor „TREI PUTORI” trădătoare? Au înstrăinat tezaurul de aur, au cedat poansonarea aurului și au cedat și zăcămintele de aur, argint, etc. Ne-au subordonat dolarului și UE prin distrugerea economiei naționale concomitent cu înstrăinarea AVUȚIEI NAȚIONALE, noi devenind dependenți și de emisiunile monetare străine.
AM DEVENIT COLONIE FĂRĂ NICI UN FOC DE ARMĂ iar pierderile suferite depășesc TOATE distrugerile cumulate din cele două războaie mondiale, pierderi prin JAF PROGRAMAT, evaluate azi la peste 1600 miliarde euro sau 2000 miliarde după calculele Cojocaru.
Sloganul de vis al românilor „Vin americanii” a devenit coșmarul „Au venit mafioții” și România a devenit COLONIE, legiferată oligofren de cele Trei Putori.
Inevitabila „SPIRALĂ A MORȚII” definită în detaliu chiar de directori ai FMI și BM, a intrat în faza finală, indiferent de ce mai dorește România.
LUMEA GLOBALĂ S-A TREZIT, nu și România. Vor fi multe pierderi umane, prea multe, fiindcă SCHIZOFRENIA neocolonialiștilor este acutizată de schizofrenia liderilor îmbuibați, degenerați uman, moral și spiritual.
Recuperarea pierderilor din JAFUL PROGRAMAT este IMPOSIBILĂ fără pierderi umane, imense, fiindcă liderii, criminali schizofrenici, vor să vadă SÂNGELE CURGÂND ÎN FLUVII, ca și răzbunare a schizofrenicilor periculoși.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: