miercuri, 22 martie 2017

SE AUDE ȘI LA C.S.A.T.?

SE AUDE ȘI LA C.S.A.T.? SĂ NU FIM GHIOCEI ȘI SĂ NE APĂRĂM VEHEMENT INTERESUL NAȚIONAL, CUM NE RECOMANDĂ MEREU, CRITIC, ȘI STRATFOR.
Dragii noștri INGINERI cum se face PRODUCȚIA la noi, cu interes național sau din poziția ghiocel impusă de obediența liderilor corupți? Vă apărați existența și viitorul de producție a țării sau sunteți ghiocei în fața traficului neloial devenind și voi INFRACTORI?
Trump a OBLIGAT partenerii la implicarea fiecăruia în COSTURILE NATO și SUA și-a majorat BUGETUL PENTAGONULUI cu 54 miliarde dolari pentru anul 2017, asigurând și o înzestrare extrem de ambițioasă a Forțelor sale militare. (Bugetele anuale au oscilat frecvent între 680 și 700 miliarde dolari adică în medie 4,7% din PIB.
Comparați cu celelalte state în graficul anexat).
România are OCAZIA EXCEPȚIONALĂ de a negocia contracte AVANTAJOASE cu implicarea industriei noaste de apărare, așa cum dorește însuși Trump PARTENERIATUL și nu cum ne păcălește UE și ne-a tras țaca Cioloș.
Iată cum au sesizat și practică și alții, fie ei și concurenți, ca NECESAR, implicarea statului client în producția militară.
RUSIA produce armament și tehnică militară contractată la intern de industria de apărare a conglomeratului ROSTEC și la extern prin ROSOBORONEXPORT într-o formulă de cooperare extrem de interesantă și bilateral avantajoasă. COSTURILE și implicarea industriei partenerilor LOCALI este fundamentală.
„Portofoliul Rosoboronexport (numai departamentul de export) în prezent se ridică la 45 de miliarde de $, suficient pentru a menține întreprinderile din industria de apărare ocupate cu PRODUCȚIE timp de trei ani. În 2017, vor exista mai multe contracte decât în 2016 a spus Viktor Kladov reporterilor, liderul care conduce delegația comună a Rostec și departamentul de stat exportator de arme Rosoboronexport, la - LIMA - Expoziția Internațională Maritimă & Aerospațială, Langkawi în Malaezia 21 la 25 martie 2017.
Planurile Rusiei pentru acest an includ un contract major de apărare cu Indonezia și un contract, de mai multe miliarde de $, cu India.
Pentru a întări relațiile noastre militare, cu interes bilateral EFECTIV, construim de exemplu patru fregate clasă Talwar astfel: două dintre fregatele sunt planificate a fi construite în Rusia și două la unul dintre șantierele navale din India, sub licență. De asemeni cooperăm intensiv pe TOATE planurile, INCLUSIV CONSTRUIREA DE RACHETE HIPERSONICE SAU TEHNICĂ AEROSPAȚIALĂ, de cel mai înalt grad de tehnologie tot împreună, cu producerea rachetelor în India. Asemenea contracte avem CU TOATE STATELE membre ale organizațiilor noastre de cooperare (BRICS și OCS de exemplu dar și state locale sau regionale europene sau asiatice). Acest sistem ne permite o personalizare a proiectelor după necesarul dorit de statul cu care cooperăm.
Rusia intenționează să semneze un contract și pentru a produce 200 Ka-226T mici elicoptere utilitare bimotor în India, a spus Viktor Kladov.
„Un contract e planificat la negocieri pentru a furniza 48 multifuncționale Mi-17V-5 elicoptere în India, programat pentru semnare în acest an“
CONCURENȚA ESTE ACERBĂ. State NATO, ale BRICS sau OCS negociază INDEPENDENT necesarul lor de înzestrare militară INDIFERENT de apartenența tratatului militar colectiv.
România NU ESTE PREZENTĂ NICĂIERI, cu nici un mijloc la oferte dar nici ca și client interesat de înzestrare. Și ce este mai UMIL, nu poate negocia INDEPENDENT nici un fel de contract fără a i se IMPUNE condițiile fie de UE fie de NATO. 
Suntem CEL MAI UMIL STAT DIN LUME vizavi de AFIRMAREA INTERESULUI NAȚIONAL MILITAR la târgurile internaționale de profil - LIMA, gen cel din Malaezia.
Sau cel puțin nu știu eu despre OFERTELE ROMÂNIEI deși citesc suficient de mult în domeniu despre ofertele de la târguri.
Un oficial din China (exemplu de concurență la oferta Rusie) Shipbuilding & Offshore International Co (CSOC) a dezvăluit detalii suplimentare privind configurația navei (LMS) și aceasta propunere pentru Royal Navy Malaezia (RMN) concurează cu state din aceiași alianță.
Compania, care va lucra cu constructorul de nave din Malaezia - Naval Boustead Naval (BNS), în cadrul proiectului, afișează, de asemenea, un model NOU de LMS pentru prima dată la expoziția Langkawi International Maritime and Aerospace (LIMA), în Malaezia, care se desfășoară de la 21 la 25 martie 2017.
LMS va avea o lungime totală de 68,8 m și aproximativ 680 de tone deplasament la o sarcină maximă. Nava va avea o viteză maximă de 22 kt, și o gamă standard de aproximativ 2.000 n mile la 15 kt.
LMS poate fi armat fie cu un tun naval de 20 mm sau 30 mm într-o stație de arme controlate de la distanță (RWCS) cu turelă ca armă primară, și poate atașa și două poziții de mitralieră 12,7 mm pe zona de punte din spatele navei, navă configurată pentru o varietate de misiuni, inclusiv de căutare și salvare, asistență umanitară și ajutor în caz de dezastre (HADR) și operațiunile de supraveghere maritimă.
Acum faceți voi interpretarea modului în care Cioloș a semnat contractul cu corvetele și INTERESUL CUI l-a reprezentat Cioloș? 
De asemene cum CALCULEAZĂ NECESARUL INDUSTRIEI NOASTRE MILITARE ȘI NEGOCIAZĂ C.S.A.T. contractele de achiziții militare?

Niciun comentariu: