duminică, 26 martie 2017

NOI SUNTEM FIINȚE DE LUMINĂ, SUNTEM LUMINĂ DIN LUMINĂ.

Ritualul bisericesc și rugăciunea, mai ales cea colectivă, DIN BISERICĂ, creează un EFECT DE STRUCTURARE și efectul duce la SCHIMBARE, ÎNĂLȚARE.
Așa se sfințește APA în AGHIAZMĂ, și devine APĂ STRUCTURATĂ dar atenție este și APĂ SFINȚITĂ - AGHIAZMĂ.
Puteți prepara și bea și APĂ STRUCTURATĂ dar nesfințită!
Cea mai bună apă pentru suflet și pentru păstrarea sănătății este AGHIAZMA, dar, parțial, și APA STRUCTURATĂ SFINȚITĂ, pe care o putem obține din fructe și legume, precum și de la izvoarele din pădurile cu fag, dar și din GHEAȚĂ topită.
V-ați întrebat de ce se fac CRUCILE DE GHEAȚĂ mai ales la Bobotează sau de ce cea mai căutată apă este APA DE GHEȚAR - apa vie?
Iată o metodă de a obține și voi APA STRUCTURATĂ, de GHEȚAR și apoi sfințită cu o rugăciune fierbinte către Dumnezeu și cu CRUCEA în mână să sfințiți și APA cu CRUCEA (de preferat de argint deoarece ionii de argint distrug bacteriile) în incantația rugăciunii. Și bucură-te Ioane, BUCURĂ-TE http://icepaliga.blogspot.ro/2012/06/bucura-te-ioane.html și află că ești LUMINĂ DIN LUMINĂ. 
APA NU ESTE AGHIAZMĂ, DE NU E MIRUITĂ CU PUTEREA INCANTAȚIEI COLECTIVE A BISERICII, A PREOTULUI.
Este la modă acum și se cută apa cu argint și aur, foița comestibilă de aur ca și aurul monoatomic.
APA STRUCTURATĂ poate fi preparată din apă potabilă bine filtrată sau minerală sigură (Bucovina, Borsec).
Turnați apă într-un recipient foarte curat, acoperiți-o și puneți-o la congelator la -4°C, timp de trei ore. Ei na puteți să o puneți și la congelator până se formează pojghița de gheață, nu? Important e să stea minim 3 ore, pentru structurare, fără să înghețe complet. Asta însemnă să puteți regla temperatura la congelator (SÎC).
Pojghița de gheață se aruncă fiindcă se adună suspensiile toxice iar la fund sedimentează cele grele.
Scoateți recipientul din congelator, spargeți pojghița de gheață formată deasupra și colectați apa structurată formată sub această pojghiță, fără sedimente, într-un recipient de sticlă, sterilizat la punctul de fierbere cel puțin 30 minute.
Prepararea apei structurate în timpul iernii este mult mai ușoară fiindcă se pune apa potabilă într-un recipient și se scoate afară, lăsând să înghețe în totalitate (nu apar urme de congelator, gheață carbonică). Recipientul se readuce în casă și se lasă să se topească gheața integral dar atenție la sedimente.
Din apa structurată obținută se bea în fiecare dimineață, (dacă puteți exact la +4 grade Celsius când apa are densitatea maximă sau de la frigider +5 grade. Dacă vă supără apa rece - boli ce vă deranjează - beți la temperatura camerei) cel puțin un pahar pe stomacul gol.
EFECTUL  APEI STRUCTURATE  asupra organismului este că produce o mai bună asimilare de apă de către celulele deshidratate și înlătură treptat celulele bătrâne și moarte din corp.
Nu folosiți materiale din plastic NICI pentru AGHIAZMĂ sau APA STRUCTURATĂ.
Acum pentru cei împătimiți de CUNOAȘTERE câteva informații despre VIAȚĂ și UNIVERS ajutătoare.
http://stiintasitehnica.com/energia-intunecata-materia-intunecata/
În cazul Universului, ne confruntăm cu un mare mister. Numai circa 5% din el este alcătuit din MATERIE OBIȘNUITĂ. Restul este reprezentat de ENERGIA ȘI MATERIA ÎNTUNECATĂ, care sunt două enigme fundamentale ce încă își așteaptă elucidarea simultan cu GRAVITAȚIA ce modelează chiar și LUMINA în forma ei de corpuscul și undă.
MATERIA VIZIBILĂ este ENERGIA STRUCTURATĂ dar este posibil ca și materia invizibilă (negă) să fie la fel o ENERGIE INVIZIBILĂ, STRUCTURATĂ.
MENTALUL (RUGĂCIUNEA) FACE TRANSCENDEREA dinte ENERGIA structurată (SFINȚIREA) în MATERIE și invers INFORMAȚIA structurată devine ENERGIE (mai exact LUMINĂ și gravitație). 
Gândul fiind un CÂMP DE TORSIUNE este clar dominat de GRAVITAȚIE fapt ce susține VIAȚA dar gândul negativ este și puternic DISTRUCTIV. http://icepaliga.blogspot.ro/2014/10/protectia-la-radiatii-neionizante.html
A nu se confunda energia „grosieră” cu ce „subtilă”.
APA este exemplul cel mai bun pentru a compara ENERGIA VIE cu ENERGIA MOARTĂ (apa vie și apa moartă - formidabile povești românești, nu?)
Iată câteva exemple cu tipuri specifice de energie: citește și
ENERGIA SCALARA (Scalar Energy) - Nicolae Tesla
ENERGIA ORGONICĂ - Wilhelm Reich;
CÂMP MORFOGENETIC (Morphogenetic Field) - Rupert Sheldrake
EFECTUL STRUCTURAL AL CAVITĂȚILOR (CSE-Cavity Structural Effect) - Viktor S. Grebennikov
ENERGIA DE PIRAMIDĂ - Patrick Flanagan și România cu efectul de piramidă
CÂMP AL INERTONILOR - Dr. Volodymyr Krasnoholovets
CÂMPURI DE TORSIUNE (Torsion Fields)- Nikolai Aleksandrovich Kozyrev/Kozârev
CÂMP TAHIONIC (Tachyonic Field) - David Wagner Și regăsiți aceste forme de energie și în informațiile despre ENERGIA VITALĂ (Prana, Chi, Qi, Ki, Prana, Mana, Orgon) descrisă în diferite tradiții.
Să ducă toate ceste cunoștințe spre materia neagră și câmpurile sale energetice? Să fie acea LUME (Univers) al celor MORȚI, 95% din Univers?
Pentru dr. Janine Fontaine corpul fizic reprezintă doar 5 – 10 %, adică un înveliș superficial, O HAINA CE ÎMBRACĂ FIINȚA UMANĂ, restul fiind ENERGIE și INFORMAȚIE (suflet, spirit...).
SUNTEM PRAF DE STELE doar în proporție de 5 – 10 %, fiindcă suntem ființe de lumina, iar la nivelul care se afla sub molecule și atomi suntem realități cuantice, realități înrădăcinate în nivelul tuturor potențelor noastre.
Așadar OMUL manipulează 90-95% din UNIVERSUL ENERGIEI STRUCTURATE și devenite INFORMAȚIE. 
Observați așadar de ce NU TREBUIE SĂ FIM EDUCAȚI, ÎNVĂȚAȚI fiindcă devenim pericol pentru inepți și IMPOSTORI. Omul erudit, cu frică de Dumnezeu, își deschide SUFLETUL spre acea formă de ENERGIE STRUCTURATĂ și INFORMAȚIE ce unește subiecții universali și PERMITE CONEXIUNEA UNIVERSALĂ SPRE MULTIVERS.
ÎNĂLȚAREA O RATEAZĂ CEI LIPSIȚI DE DUMNEZEU !!!
Noi suntem ființe de LUMINĂ, suntem LUMINĂ DIN LUMINĂ. http://icepaliga.blogspot.ro/2013/11/suntem-lumina-din-lumina.html

Niciun comentariu: