miercuri, 29 martie 2017

DE AZI ÎNCEPE BREXITUL ȘI MAREA PĂCĂLIRE LA DECONTĂRI A INEPȚILOR

Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei, a cerut lui Michel Barnier, un fost ministru de externe francez, pentru a conduce echipa comisiei UE de negociatori. Parlamentul European l-a numit Guy Verhofstadt, fost prim-ministru belgian, în calitate de negociator său special pentru BREXIT.
Dl Barnier spune că divorțul trebuie să vină mai întâi, adică cererea potrivit Art.50 și TAXA de divorț - el vorbește deja de o 60 de miliarde de € factura de ieșire pentru Marea Britanie care reprezintă partea sa de DATORII ȘI RESTANTE plus COSTUL în relația de tranzacționare/negociere pe termen lung, care poate dura mai mult de doi ani, și să fie de acord cu o factură de 65bn $ în acest caz.
O altă complicație este faptul că mai multe țări se confruntă cu alegerile din acest an, inclusiv Franța, Germania, în mai și în luna septembrie.
Acest lucru ar putea SCURTA în continuare un calendar deja strâns de negocieri BREXIT.
IATĂ CALENDARUL:
DACĂ MAREA BRITANIE AR PĂRĂSI UE FĂRĂ O ÎNȚELEGERE, aceasta s-ar confrunta în continuare cu cererile de bani (taxă) de la UE, și va reveni la comerțul stipulat de condiții normale ale Organizației Mondiale a Comerțului, ceea ce ar implica intrarea în vigoare a TARIFELE pentru exportul de automobile, piese auto, produse farmaceutice, produse agricole și multe altele, precum și apariția unor BARIERE NETARIFARE pentru servicii financiare și de altă natură.
ACȚIUNEA ÎN JUSTIȚIE VA DURA ANI MULȚI ȘI VA REZOLVA CEEREA DOAR PENTRU „ȘEFII” CONSTITUIȚI PARTE ÎN PROCES.
Este adevărat că restul UE ar suferi de o astfel de aplicare haotică a BREXIT, dar Marea Britanie ar suferi probabil mai mult.
Dacă ea este GATA de a asigura o înțelegere reciproc avantajoasă, dna Theresa May va trebui să se înmoaie mai mult decât alți lideri UE care vor trebui să CEARĂ ȘI IMPOSIBILUL.
CEIA CE NU SE SPUNE NICĂIERI în spațiul public este faptul că acesta este UN DIVORȚ CU ÎNȚELEGERE PĂRȚILOR și nu în fața unei INSTANȚE DE JUDECATĂ.
UE își prezintă CERERILE SALE DE INTERES fără să publice și OBLIGAȚIILE sale.
Prima și cea mai mare OBLIGAȚIE ține de LEGEA UE aprobată de Parlamentul european vizavi de CONFISCAREA tuturor depozitelor și veniturilor existente în BANKA ANGLIEI inclusiv a AURULUI depozitat pentru funcționarea PIEȚEI AURULUI MONDIAL.
http://icepaliga.blogspot.ro/2017/03/aurul-trebuie-sa-stea-acasa-si-nu-la.html
Ori cererea UE, a celor 60 miliarde euro TAXĂ de BREXIT, va duce automat la ieșirea Angliei din UE, fără negocieri, fiindcă nu va plăti această TAXĂ de BREXIT.
Automat ea va comunica CONFISCAREA REZERVELOR țărilor UE din băncile Angliei ca și NECESITATE de acoperire a costurilor divorțului, necesitate LEGALĂ, lege avizată chiar de UE.
Sunt extrem de multe BUNURI ce vor fi „FURATE” fiece după propriile puteri, țările membre UE (cazul României) ne putând interveni în PROCESUL DE DIVORȚ și vor trebuie să fie extrem de buni negociatori pentru o negociere individuală de recuperare a AVERII depuse garanție (AURUL României).
A venit Charles azi să ceară AURUL? Șeful statului îi va conferi Prințului Charles odată cu AURUL și „Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de „prețuire pentru activitatea în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume". De fraieri. Vor discuta despre BREXIT în special fiindcă restul e balast. AURUL și RESURSELE contează, să nu i se confiște proprietățile.
Urmează un TIMP al speculațiilor pe INTERESUL FIECĂRUIA deși oficial va fi UE (vezi Germania și negocierea gazului pentru UE). Și Regatul Unit va negocia TOT unitar a zis azi și Theresa May
De aceia la Roma s-a semnat de UE documentul de aprobare a negocierii COMUNE, ca UNITATE a UE dar FĂRĂ MANDATUL CELO TREI PUTERI DIN ROMÂNIA ci doar de încăpățânarea lui Iohannis, cu un acord VERBAL al unor lideri, care nu REPREZINTĂ AVIZ cu PUTERE JURIDICĂ ci cu ABUZ ÎN SERVICIU ÎN DAUNA INTERESULUI PUBLIC AL ROMÂNIEI.
http://icepaliga.blogspot.ro/2017/03/apel-public-vehement.html
O altă situație începe cu CONTACTELE în derulare, ACORDURILE SEMNATE, ca și cu DECONTURILE în derulare sau RECUNOAȘTEREA DREPTURILOR forței de muncă din Anglia.
Apar și decontările cu NATO sau din teatrele de operații.
Și tot așa până la ABSURD ca să se acopere COSTURILE de către cei PĂCĂLIȚI.
Acțiunile de MASCARE vor fi în FORȚĂ fiindcă pe lângă pușcăria ABUZULUI COMIS intervin și ENORM DE MULȚI BANI în joc. BINOMUL INTERESELOR sau mai sigur POLINOMUL INFRACTORILOR.
Vom trăi, dacă vom putea, și vom vedea dacă mai apucăm ADEVĂRUL.
Lt. col. (rtr)
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: