luni, 27 martie 2017

AURUL TREBUIE SĂ STEA ACASĂ ȘI NU LA ALȚII

Continuând să crească rezervele sale de aur, Rusia aruncă, în număr mare, pe piața SUA, obligațiuni americane de trezorerie, SPRE VÂNZARE, cu acordul lui Trump SE PARE, deoarece în decembrie 2016 Rusia nu și-a cumpărat o singură uncie de AUR.
Doar în luna ianuarie 2017, Banca Rusiei a cumpărat însă, culmea, peste 1 milion de uncii de aur adică 37 de tone de aur față de 38 tone în TOT ANUL 2016 măsură care poate fi atribuită mai multor factori dar, unii au văzut aici, "SEMNALUL APROBATOR" de la noul președinte american Donald Trump.
Numai în 2016 totalul rezervelor de aur din Rusia a crescut CU atenție! 199,1 tone,
În acest caz, spune nedumerit ZIARUL german WELT, așa ceva vine în piață nu doar dinspre Rusia ci din TOATE piețele care își adună ACASĂ tezaurul de AUR dar și de la PARTENERII noului FMI deși Banca Centrală a Germaniei a fost prima care a inițiat repatrierea AURULUI solicitând SUA restituirea tezaurului său de la FMI și FED imediat ce americanii nu au putut restitui aurul cerut de China.
ATENȚIE ROMÂNIA !!! AURUL devine astfel, AGRESIV, o VIZIBILĂ investiție STRATEGICĂ A STATELOR LUMII NOI la repoziționarea ALIANȚELOR lumii și a sferelor de influență.
Criza financiară internațională (SPIRALA MORȚII) este la APOGEU și toate statele lumii VOR SĂ SE SALVEZE PE SEAMA PĂCĂLIRII, CA ÎNTOTDEAUNA, A CELORLALTE STATE ... unde pot găsi LIDERI INEPȚI și, la nevoie, să se salveze cu un CONFLICT ARMAT MONDIALIZAT.
Nu e de glumit sau de respins informația. Vezi investițiile masive ale SUA în dotarea și pregătirea ARMATEI SALE cu corecții bugetare noi luate de Trump, după aprobarea bugetului, cu REDUCERI DEJA MASIVE de la finanțarea tuturor departamentelor de stat neimplicate în PUTEREA ARMATĂ a SUA.
BANCA CENTRALĂ RUSĂ, pentru luna februarie 2017, a crescut DIN NOU rezervele sale de aur cu încă 9,3 tone. Acum, rezerva este de 1650 de tone. „O astfel de rată ridicată a rezervelor de aur din Rusia nu a fost de la prăbușirea URSS“ - a declarat ziarului german reprezentantul oficial al  Rusiei.
Un fapt GLOBAL, concret, al futurologiei politice PRAGMATICE este subliniat de GOANA DUPĂ AUR în aceste GRAVE momente de CRIZĂ FINNCIARĂ GLOBLIZATĂ (România este de plâns fiind din nou prinsă cu tezaurul intern GOL GOLUȚ când TOȚI își REPATRIAZĂ AURUL și NICI RECENT nu ridică nici o pretenție la BREXIT pentru AURUL DE LA LONDRA, FMI, BCE, FED, fie ca și TEST de fezabilitate ACCES la propriile resurse (dacă mai sunt) și la viitorul nostru din UE lăsând din nou la DISCREȚIA Consiliului Europei soarta noastră și a RESURSELOR STATALE, acum, când toți se vor repezi ca vulturii să-și acopere pierderile mai ales că BREXIT-ul intră în vigoare pe 29-03-2017 !!!
IATĂ DE CE LA ROMA s-a semnat, preventiv, ÎNAINTE de intrarea în vigoare a BREXIT, acordul de DELEGARE a puterii de negociere pentru CE și Germania. România a acceptat din nou ORICE decizie a cererii lui Merkel în UE. Iohannis NU A AVUT ACORDUL CELOR TREI PUTERI, deși vocal, unii lideri și-au dat acordul, prin obligarea cu nu se știe CE și DE CE.
România e din nou cu tezaurul GOL, păcălită, sub influențele INTERESELOR FINANCIARE EXTERNE dar mai ales prin trădarea intereselor naționale ȘI de Mugur Isărescu.
ATENȚIE !!! Rusia a stabilit ca obiectiv global să depășească superputerile SUA și EUROPA, declară cu îngrijorare ziarul german „Die Welt“. „Este cunoscut faptul că AUTOCRAȚII au preferat întotdeauna AURUL“ scrie autorul, Matheran, în ediția germană Welt, susținând că rata de tezaurizare a aurului de președintele rus, care a făcut declarația încă din 2007, atunci când autoritățile din Statele Unite ale Americii au fost conduse de Bush, continuând această „tezaurizare“ și sub Obama și, evident, TEZAURIZAREA RUSIEI nu va fi finalizată în administrația Tramp, ACUM în plină criză mondială.
Culmea este că această CRIZĂ este fundamental mascată din cauza PANICII GLOBALE ce o declanșează explozia scadenței CREDITELOR SUVERANE și se va cere restituirea investiției.
România cu măsurile sale sociale de creșteri de salarii și reduceri de taxe este foarte atent COMBĂTUTĂ de FMI și UE pentru a nu forța pretențiile României la RESURSELE SALE EXTERNE, NETESTATE NICIODATĂ ca și acces și suveranitate de repatriere cum a făcut Germania, China și Rusia cu aurul său, urmate de numeroase alte state dar cărora li s-a închis gura prin coruperea liderilor. Ceva similar e și la noi.
În paralel cu creșterea rezervelor de aur ale Rusiei s-a redus foarte mult și numărul de US Securities la 60 de miliarde de $ potrivit serviciului de informații Bloomberg.
Ca rezultat, Rusia este ÎNCĂRCATĂ de „numai” 86 miliarde de EURO în obligațiuni americane.
Media a cerut pentru comentarii PĂREREA EXPERTULUI ALEKSEYU VYAZOVSKOMU, VICE-PREȘEDINTE AL REZERVEI DE AUR RUSESC, DE ACASĂ.
Presa germană, scrie mass-media, arată că Rusia, a crescut în mod semnificativ rezervele de aur, dar a aruncat în aer și piața americană de obligațiuni. Nu s-au oprit să împrumute în America, potrivit ziarului „Die Welt“, pentru că l-a adus la putere pe Trump. Putin nu are încredere într-adevăr nici în aleșii lui. Acest lucru este demonstrat de datele economice recente din Moscova, potrivit căreia Banca Rusiei în luna februarie a crescut rezervele de aur cu 9,3 tone.
Cum să comenteze atunci Putin realitatea cu privire la CONSTATĂRILE conspirației? Se văd consecințele cu privire la motivele Rusiei pentru majorarea rezervelor sale de aur, scrie ziarul „Die Welt“.
Cauzele pornesc de la economie spune ALEKSEYU VYAZOVSKOMU. Rezervele noastre valutare sunt situate în diferite active, inclusiv obligațiuni de trezorerie guvernamentale din SUA. Într-adevăr, suma este redusă azi, în mod semnificativ. Este adevărat, în „trezoreriile“ noastre se află acum ceva mai mult de optzeci de miliarde de euro. Și pe fundalul acestui lucru putem să tragem concluzia că banii sunt deja repoziționați în AUR, care este GARANȚIA și să nu mai vorbim neserios, evident, GARANȚIA ESTE ÎN CREȘTERE. Dar această explicație simplă nu funcționează în occident (referire la „dolarul mai bun ca aurul”)
Rezervele noastre de aur și valută sunt corelate în primul rând cu veniturile în valută ale țării, cu prețul petrolului. Prețurile la petrol în ultimii trei ani au scăzut la jumătate. Dacă te uiți la rezervele de aur și valută ale statelor, de asemenea, ele au căzut, și au căzut într-o mare măsură. Desigur în consecință și cota noastră de obligațiuni de trezorerie a scăzut.
Există ceva în preocupările Băncii Centrale cu privire la obligațiuni de trezorerie și preferința de aur? Poate că există.
EXPERTUL ALEKSEYU VYAZOVSKOMU: Am fost recent la o întâlnire cu bancheri occidentali, care au spus că suntem asigurați pentru deconectarea de la toate sistemele de plăți internaționale SWIFT deși există o amenințare REALĂ la adresa activelor noastre aflate în străinătate, plasate în TITLURI DE STAT desigur. Iată de ce suntem ghidați de aceste realități, de A VINDE TREZORERIILE HÂRTIE ȘI SĂ CUMPĂRĂM AUR!
Nimic nu este, desigur, imposibil în piață. Dacă vom vinde OPTZECI MILIARDE din aceste valori de trezorerie de exemplu și obținem OPTZECI DE MILIARDE DE DOLARI - bani care pur și simplu nicăieri nu mai sunt acceptați pentru a procura alte investiții necesare Rusiei, inclusiv AURUL ce trebuie să facem atunci cu HÂRTIILE?
PIAȚA DE AUR (dirijată de la Londra), în comparație cu piața americană de obligațiuni, este destul de mică fiindcă există doar trei mii de tone de aur PRODUSE anual în lume, plus tranzacțiile pe CERERILE/OFERTELE din piață. Dacă acești bani îi vom utiliza doar pentru a ne arunca în cumpărarea de aur ... prețurile pot să crească. E firesc, economie de piață, nu?
În plus, dacă ne uităm la modul în care aurul cumpărat de Rusia are macat de Banca Centrală pe fața lingoului repatriat că este un aur rusesc, este clar că noi nu cumpărăm aur de peste mări și țări (referire la aurul „spoit” de SUA și repatriat către China).
Acest lucru, de altfel, reprezintă măsura noastră de sprijin a industriei. Dacă te uiți la modul în care se comportă mineri producători de aur, ei scriu scrisori de lobby guvernului pentru a crește cota tezaurului lor național pentru a nu cumpăra aurul propriu din străinătate. Și totuși două treimi din aur extras din Rusia, aproximativ trei sute de tone, Banca Centrală a Rusie îl cumpără din străinătate. Ați înțeles logica?
Este necesar să se mărească aurul din rezervele internaționale sau NAȚIONALE?
DA, TREBUIE ÎNTĂRIT TEZAURUL. 
Poți să o faci prin vânzarea de aur și obligațiuni? NU, NU POȚI. Pot să o faci treptat, puțin câte puțin pentru a vinde obligațiunile (HÂRTIE) și o parte TREBUIE să o investești în AUR, o parte, de exemplu cel puțin pentru sprijinul nostru de credit la export, a partenerilor, și așa mai departe.
DA, SE POATE.
Dar radicalismul rezultă din faptul că germanii repetă, de dragul senzațiilor de dezinformare, zilnic, că nu există nimic, NICI UN PERICOL nu există în investițiile de OBLIGAȚIUNI DE TREZORERIE devoalate de Rusia, în fapt date de la „CREDITUL SUVERAN” profund păgubos. Probabil nu voi fi iertat pentru aceste adevăruri, spuse public presei.
Se pare oare că această creșterea a cantității de aur și o scădere a numărului de obligațiuni din SUA sunt lucruri ce nu au nici o legătură? Și pentru a crește rezervele de aur Rusia a forțat nevoia de vânzare obligațiuni? Noi vom continua în același spirit? Sunt menționate de presă, acolo unde s-a scris că scopul Rusiei e de a depăși superputerea SUA dar și Europa, deoarece AURUL, spre deosebire de ORICARE moneda NU ARE NICI O AFILIERE DE ȚARĂ. 
Adică, doar acolo plin teorii ale conspirației, se face legătura, nu?
Nu sunt un susținător al teoriilor conspirației, eu susțin DOAR că volumul de aur TEZAURIZAT a crescut ca și NECESITATE.
Dacă nu ar fi fost AȘA, chiar NICI faptul că între Rusia și Occident există interese oculte, nu ar fi fost nici Ucraina în Maidan, și nici acest subiect discutat aici, și atunci NU ar fi necesar NIMĂNUI pentru a crește cantitatea de aur din REZERVELE DE AUR.
Te uiți însă în țările dezvoltate, în Germania, în aceleași mod ea are rezerve de 3000 de tone, și noi avem 1650 de tone. Este acesta standardul mondial? După ce criteriu?
America are, sau nu, 8000 tone în rezerve. Asta este, ar trebui cel puțin să le reducă până la două sau trei mii de tone pentru a se conforma doar cu standardele financiare internaționale pentru Banca Centrală, nu? Este o necesitate?
Cred că Trump pricepe acele sancțiuni neconforme, și toate celelalte lucruri impuse, totul este doar accelerat de INTERES. Dar ceea ce este important să se înțeleagă este că, nu poți face nimic corect cu decizii rapide, nesustenabile bilateral.
AURUL devine astfel, AGRESIV, o vizibilă INVESTIȚIE STRATEGICĂ A STATELOR LUMII NOI căutat la repoziționarea ALIANȚELOR lumii și a sferelor de influență.
AURUL PREZINTĂ GARANȚIA INDEPENDENȚEI STATALE ȘI NU OBLIGAȚIUNILE DE HÂRTIE, FIE ELE NUMITE ȘI VALUTĂ FORTE CARE STAU LA MÂNA DECIZIONALĂ A EMITENTULUI.
AURUL TREBUIE SĂ STEA ACASĂ ȘI NU LA ALȚII.

Niciun comentariu: