vineri, 17 februarie 2017

RĂZBOI CU DROGAȚII ĂȘTIA, SOCIAL?!

Am văzut ieri, un film mai greoi, o anchetă socială, „Totul despre râs”, pe HBO-2 (e dat și în noaptea asta de la ora 00:10). Vi-l recomand.
Chiar din titlu este un film care din interesant devine, după câteva secvențe, RESPINGĂTOR, la fel ca toate poveștile reale ce dezvăluie pericolele internetului pentru cei cu PSIHICUL VARZĂ și mai ales copii.
Eu am scris doar de pericolul „tehnic” al radiațiilor NE-ionizante ale TUTUROR dispozitivelor electronice și electromagnetice în această EXPLOZIE a tehnologiei electronice ce a trecut la stadiul digital și chiar al hologramelor. http://icepaliga.blogspot.ro/2014/10/protectia-la-radiatii-neionizante.html
Comunicațiile utilizează însă tehnici imposibil de înțeles pentru neavizați dar devenite „drog” pentru cei speciali.
Și „DROG” în diversitatea socială sunt nenumărate preocupări sau chiar hobby-uri (pasiune, preocupare în afara profesiunii, căreia i se dedică timpul liber). Unele pasiuni se grupează formând CLUBURI iar altele inițiază chiar CONCURSURI speculând aceste hobby-uri ca o afacere ce poate deveni chiar toxică deși reprezintă DOAR un mod de „remediere” a stresului.
Și pentru a nu divaga spre explicații tehnice vă rog să receptați faptul că ele devin TENDINȚE ACUTE DE HIPERTROFIE din care cele mai distructive sub aspect social devin MEGALOPOLISURILE URBANE http://icepaliga.blogspot.ro/2014/11/tendinte-acute-de-hipertrofie-urbana-si.html 
Românul are un proverb excepțional de înțelept:
TOT CE-I MULT NU-I BUN” fie și acele plăceri sau hobby-uri extrem de atractive.
Această DISTRUGĂTOARE AVALANȘĂ este generată de întreaga ALIENARE PSIHOSOCIALĂ ȘI MINTALĂ, VENITĂ DIN ISTORIA OMENIRII. 
Decalajul incredibil dintre indivizii de pe Terra unde 1% din populație deține 99% din bogățiile Pământului a ajuns la FAZA de EXTINCȚIE în ambele tabere. 
Cei bogați au devenit SCHIZOFRENICI din plictiseala vieții fără griji și consumă resursele „CA SĂ SE DISTREZE”, cazul din film „Totul despre râs”.
Mai GRAV e cu indivizii ajunși în funcții PUBLICE ale puterii și care au ajuns incredibil de ușor în starea de SCHIZOFRENIE DE PUTERE și care distrug ființa lor umană dar are efect CATASTROFAL SOCIAL. Manifestarea ține de DEFICITUL LOR DE PERSONALITATE ȘI DORINȚA LOR ARZĂTOARE DE A SE MANIFESTA, ASTFEL CA TOTĂ LUMEA SĂ LE CUNOASCĂ ... PUTEREA.
Fenomenul s-a globalizat și pornește TOT de la cei 1% hiper-bogați care utilizează pârghiile CORPORAȚIILOR, locul unde s-au aciuat alte persoane schizofrenice, evoluate la acest stadiu PATOLOGIC dintr-un lung șir de lupte și deziluzii ale crizelor lor de personalitate pentru a PERFORMA, în fapt pentru a se ÎMBOGĂȚI. 
Ori, iată cum BANUL, care istoric a făcut carieră în DISTRUGERI, acum a intrat în ETAPA DE AGLUTINARE a tuturor SCHIZOFRENICILOR SOCIALI pe care eu i-am numit aici dor „DROGAȚII SOCIAL” exact cum se petrece fenomenul și la megalopolisuri (citiți).
SUBIECTUL ESTE ATÂT DE COMPLEX ȘI CU MEANDRE ȘI MANIFESTĂRI ATÂT DE MOZAICATE încât este foarte greu de perceput de „SOCIETATEA INFECTATĂ” ajunsă și adusă în faza de GLOBALIZARE, spre acel MEGALOPOLIS-GLOBAL cunoscut în special fie ca „SATUL GLOBAL” fie ca „SATUL INFORMATIC GLOBAL”.
Toate formele sunt însă incluse în acel NOM (Noua Ordine Mondială) concepută de cei 1% din populație pentru A SCHIMBA TERRA spre o planetă cu doar 500 milioane locuitori considerând că „resursele” rămase (cele 1%) nu pot alimenta cei 99% populație REFUZÂND SĂ GÂNDEASCĂ LA REDISTRIBUIREA, ECHITABILĂ, A RESURSELOR TERREI AFLATE ÎN PROPRIETATEA LOR, DE FAPT ACAPARATE SCHIZOFRENIC.
Dacă priviți cu atenție la declinul psihologic al TINERETULUI ACTUAL veți sesiza ușor DEZECHILIBRUL LOR DE LOGICĂ al protestelor lor cauzate de SCHIZOFRENIA BANULUI ce a pecetluit CRIZA lor de PERSONALITATE, refuzând vehement a recunoaște adevărul vizibil.
Și cum orice BOLNAV devine aproape IMPOSIBIL de însănătoșit când „CANCERUL DROGULUI SOCIAL” a pus stăpânire METASTAZIC pe ei, pandemia „DROGULUI SOCIAL” devine extrem de patologică și, ce-i mai greu, EXTREM DE GREU, este a demonstra și percepe MALADIA de cei afectați sau contaminați.
Crima și fenomenele de ATAC asupra rudelor și părinților devine deja FENOMEN DE MASĂ, exact ca la drogații ce fură sau comit cime pentru a obține BANII de droguri.
MEDIA este și ea INFECTATĂ de dorința de AUDIENȚĂ și nu face decât să propage aceste fenomene criminal de toxice.
RECOMAND SĂ VEDEȚI FILMUL „TOTUL DESPRE RÂS” PENTRU A SESIZA UN FENOMEN BANAL, APARENT INOFENSIV, CARE DEVINE MOTIV DE CRIME ÎN SERIE PENTRU UN INDIVID CU BANI.
UN „DROG” ȘI O „TORTURĂ SCHIZOFRENICĂ”, DEZVĂLUITE DE UN REPORTER ATRAS ÎN REȚEA.
Ce este însă ca o SPERANȚĂ GLOBALĂ, este TENDINȚA de STOPARE A ACESTOR FENOMENE și, cei încă SĂNĂTOȘI MINTAL au devenit conștienți de pericolul PANDEMIEI DOGAȚILOR SOCIALI și au început să se manifeste în întreaga lume.
Trump este DOAR acel lider ce și-a propus să readucă NORMALITATEA și să DISTRUGĂ SCHIZOFRENIA CORPORAȚIILOR ce speculează forța de muncă a emigranților în TOATĂ lumea.
RĂZBOIUL CORPORAȚIILOR TREBUIE OPRIT de sistemul de APĂRARE al omenirii ÎNCĂ SĂNĂTOASE, cu foarte mare grijă pentru a nu CLACA prin INFECTARE.
E UN RĂZBOI PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE PENTRU A EVITA EXTINCȚIA SOCIALĂ. DROGAREA SOCIALĂ ESTE MULT PREA VECHE ȘI A DAT, ISTORIC, MULT PREA MULTE RĂZBOAIE SCHIZOFRENICE.
ACESTA ESTE ULTIMUL, ORICUM SE VA TERMINA. ULTIMUL !!!
Spun asta fiindcă așa-zisele hobby-uri sunt de fapt METODE ABILE DE INFECTARE SOCIALĂ spre o SCHIZOFRENIE GENERALIZATĂ ce nu poate duce decât la EXTINCȚIE.
Dintr-o preocupare de evadare din stresul zilnic ajungem la DEZECHILIBRELE cauzate de schizofrenicii ce s-au înmulțit exponențial și DISTRUG SOCIETATEA utilizând BANUL ca drog social extrem de toxic.
OFERTELE extrem de tentante, pornind de la banalul concediu și până la NEBUNIILE COCĂLARILOR difuzate de VIP-urile media nu fac decât să te OBLIGE la a râvni și tu, ca „băiat deștept” sau „fufă isteață” la așa zisul „VIS AMERICAN” descris în megalopolisuri, cu oferte de „palate” ale desfrâului.
Și mai am atât de multe exemple, unele le-am descris și pe internet dar UNIVERSUL lor este ajuns la un APOGEU DISTRUGĂTOR. 
Facem chiar din unele sentimente sau hobbyuri nevinovate UN ÎNTREG RECHIZITORIU SCHIZOFRENIC MEDIA conducând prin REACȚIE, exact la acele SCHIZOFRENICE EFECTE ale puterii. Și ei au sentimente, dorințe firești de socializare dar ajung să fie SCLAVII DROGULUI SOCIAL.
NORMALITATEA invocată de guvernul Grindeanu are și ea NEVOIE DE NORMALITATE COMPORTAMENTALĂ. 
Suntem capabili să REDEVENIM NORMALI? Oare nu suntem deja metastazați?
Suntem sau nu suntem SCHIZOFRENICI și prinși în mrejele DROGAȚILOR SOCIALI GLOBALI?
Da, William Shakespeare, aceasta-i și ASTĂZI întrebarea.

Niciun comentariu: