luni, 27 februarie 2017

CAVALCADA SCHIMBĂRILOR GLOBALE

Anul 2017 anunță deja SCHIMBĂRI RADICALE în sistemele politice globale. Și nu alegerile sunt cauza principală, nu VOTUL POPULAR.
Alegerile ce vin (puține) sunt deja ÎNFIORĂTOARE pentru PROGNOZELE sistemelor electorale sondate. Deși NU SE MAI PUNE ACCENT pe rezultatele sondajelor după eșecul și minciunile media din campania prezidențială a lui Trump, liderii nu pot fi INDIFERENȚI la anunțurile rezultatelor acestor sondaje care cutremură staff-urile lumii în contextul schimbărilor globale efectuate deja de Trump.
Un fapt global concret al futurologiei politice este subliniat de GOANA DUPĂ AUR (Români este de plâns cu tezaurul intern GOL GOLUȚ).
Doar în luna ianuarie, Banca Rusiei a cumpărat peste 1 milion de uncii de aur - 37 de tone de aur față de 38 tone în tot anul 2016. Numai în 2016 totalul rezervelor de aur din Rusia a crescut cu 199,1 tone. In decembrie însă Rusia nu și-a cumpărat o singură uncie, care poate fi atribuită mai multor factori dar, unii au văzut aici, "semnalul aprobator" de la noul președinte american Donald Trump.
Cu toate că țări precum Liban, Egipt, Laos, Pakistan, Kazahstan și Turcia au o proporție mult mai mare de AUR ÎN REZERVELE INTERNAȚIONALE decât Rusia - acest lucru spune în mod clar care sunt TENDINȚELE GLOBALE ce sunt susceptibile a continua și mai intens cu ACHIZIȚII DE AUR STOCATE ÎNDEOSEBI LA INTERN. http://icepaliga.blogspot.ro/2015/02/remember-financiar-ca-si-clarviziune.html 
De ce oare?
Unii economiști occidentali au avansat ipoteze suficient de stupide, care au constat în faptul că problemele financiare cu care se va confrunta Rusia din cauza sancțiunilor și mai ales de scăderea prețurilor la petrol, joc al SUA ce va conduce la deprecierea rublei, poate determina Rusia să vândă rezervele sale de aur, foarte mari, ce susțin lansarea monedei de aur Altyn și va determina și țările BRICS să renunțe la achizițiile de aur. Faptele au dus exact la polul opus și Rusia a forțat data lansării monedei de rezervă globală Altyn iar China a înființat NOUL FMI ceia ce a determinat o nouă RUNDĂ GLOBALĂ  a bătăliei financiare.
AURUL devine astfel o investiție STRATEGICĂ A STATELOR LUMII NOI. 
România e cu tezaurul GOL sub influențele intereselor financiare externe dar mai ales prin trădarea intereselor naționale de Mugur Isărescu.
Fostul președinte al Fed protejează încă o dată, standardul de aur, pe care SUA (Reagan) l-a abandonat în anii 1970/1971 față de puterea dolarului din anii '30, când aurul a fost cotat, STABIL la 35 $ pe uncie.
Dolarul a fost declarat MAI BUN CA AURUL în 1971.
Acum Fed și alte bănci centrale importante din întreaga lume vor să adere iar la standardul de aur, și toate cursurile de schimb să se bazeze pe prețul aurului.
Revenirea la standardul de aur ar fi percepută ca fiind disperată (datoria federală va depăși PIB-ul SUA cu proiectele lui Trump și DATORIA SUA s-ar tripla), dar dacă standardul de aur va fi reinstalat în țară, atunci vom fi capabili să și planificăm cheltuielile pentru infrastructura CERUTĂ DE TRUMP și trebuie să ne gândim serios la asta. SUA are nevoie disperată de AUR " a declarat fostul președinte al Fed, Alan Greenspan.
ROMÂNIA CHIAR NU CITEȘTE CE SE PETRECE ÎN SUA?
Europa este puternic îngrijorată mai ales că aurul de la Londra tinde să nu mai fie recuperat niciodată cu BREXIT și contaminarea cu EXIT acum când pe lângă Franța și Grecia apare Belgia și Olanda. Franța este copilul problemă al Europei. Marea Britanie a început activarea, ce se va încheia, probabil, până la finalul lunii martie 2017, a articolului 50 din Tratatul de la Lisabona. Alegerile locale în Marea Britanie vor avea loc în 4 mai 2017. UE are deja unele probleme și cu alte state UE.
Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a fost ales pe 17-01-2017
12 feb. 2017 - Frank-Walter Steinmeier, fost ministru german, a fost ales de către Adunarea Federală drept noul președinte al Germaniei.
România a acceptat NECONDIȚIONAT și a semnat și validat INTEGRAL, FĂRĂ NEGOCIERI, Tratatul de la Lisabona. 
Doar țările Visegrad se opun VEHEMENT transferului de suveranitate dovedit deja ca un pas spre DICTATURA UE. Dictatură avem și sub form dictaturii procurorilor ce se accentuează și în UE.
Pe 19 mai, extern UE, sunt alegeri prezidențiale în Iran stat catalogat ca fiind „mama” ISIS cu ajutor american. Ce va rezulta așadar de aici și din Siria spre Europa cu migrația?
Turcia cumpără sisteme de rachete S-400 din Rusia și SUA devine tot mai izolată și în conflictul arab deși Trump cere o SPORIRE a cooperării aeriene în Siria cu Rusia.
Nu mai sunt alegeri în 2017. Rusia își alege președintele în 2018.
Autoritățile electorale din Venezuela, afectată grav de o criză economica,  au amânat alegerile regionale, prevăzute inițial la sfârșitul lui 2016, pentru sfârșitul primului semestru al anului 2017.
Orice sistem internațional, NOU, este rezultatul unui război (fierbinte sau rece) ceia ce incită la continuarea politicii Obama, adept al RĂZBOIULUI și nu a lui Trump adept al unei noi ere de luptă contra sistemului corporatist care a concentrat 99% din averea lumii în mâniile a 1% din populația Terrei. Credeți că vor ceda ușor AVEREA asta exorbitantă și o vor da de bună voie celorlalți 99%?
Iată așadar cum BANUL face iar LEGEA și în actualele schimbări, dorite de NOUA LUME.
CE SE PETRECE ÎN UE?
În septembrie 2017 se va alege șeful guvernului. Angela Merkel este favorită, deocamdată. Au loc alegeri și în Olanda (parlamentare, pe 15 martie), Franța (prezidențiale, pe 23 aprilie și 7 mai) AVANSUL CONSIDERABIL al candidatului "Frontul Național", potrivit unui sondaj BVA-Salesforce, liderul partidului francez de extrema dreapta al "Frontului Național", Marine Le Pen, are toate șansele de a câștiga în prima rundă. În ultimele zile, sprijinul pentru Le Pen a fost cu 2,5% mai mare și a atins cota de 27,5%. De ce se tem europenii? Simplu de cel mai mare „proiect” al extremei drepte FREXIT. Și, coroborată acțiunea cu alte promisiuni extreme UE și partenerii europeni se gândesc chiar la o înlăturare FORȚATĂ a candidaturii sale mai ales că efectele directe ale înscenărilor de campanie nu au efectele așteptate. Finanțările și influențele sorosiste au tulburat profund apele și în Franța, motiv pentru care mesajul media este că în al doilea tur al liderului "Frontului Național", acesta va plânge cu vârf și îndesat înfrângerea extremei drepte.
Media anunță ZGOMOTOS că în cazul în care următoarea rundă va lupta cu dl Macron, el va câștiga cu un scor de 61%, în timp ce domnul Fillon poate deveni președinte și cu 55% din voturi.
Ce să mai înțeleagă francezii când și în SUA au loc acțiuni devastatoare la adresa lui Soros care a manipulat MASIV presa în campania lui Trump și continuă revoltele?
Astfel, elevii distribuie acum materiale la americani, imprimate cu dovezi ale acțiunilor lui Soros. Mai mult ei publică și dovezi externe, cum că „Maidanul” din Ucraina a fost plătit din fondul miliardarului George Soros dar și din banii contribuabilului american, aprobare dată în conformitate cu decretul fostului președinte Barack Obama.
Acțiuni similare au loc în Boston și Houston, precum și în UE, în capitala germană Berlin.
Mitingul din Manhattan organizat în cadrul înștiințării cetățenilor americani, are drept scop să familiarizeze cu situația reală a campaniei din Ucraina care serbează aniversarea „loviturii de stat” sângeroase ... pe americani.
 „Hands work Obama Soros” sunt adevărații activiștii americani ai „Maidanului” ucrainean scandează tinerii.
Activiști ca elevii aceștia care le-au scandat ziariștilor adevărul nu mai sunt în întreaga lume scriu ziariștii. Ei cunosc clar adevărul despre ce s-a întâmplat în Ucraina, în urmă cu trei ani, publică presa americană. Este deja o poziție nouă deoarece Trump are în vedere și posibilitatea retragerii SUA din Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU.
EVOLUȚIA ESTE EXTREM DE IMPREVIZIBILĂ DIN CAUZE FINANCIARE GLOBALE (Spirala Morții) ȘI NOI CONFIGURĂRI DE ALIANȚE CE AMENINȚĂ ȘI NATO. ROMÂNIA DOARME ÎN CRIZA IOHANISTĂ.
RĂZBOIUL DEVINE ASTFEL SOLUȚIA IMINENTĂ DE SALVARE A GLOBALISMULUI DEZAGREGAT.
Ocrotește-i Doamne pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: