miercuri, 25 ianuarie 2017

NE ÎNVÂRTIM ÎN JURUL COZII

Voi fi cred mai vulgar în exprimare tocmai pentru a ATRAGE ATENȚIA asupra unei CERTE și VIZIBILE manipulări pe principiul ETERN, „STATUL are ÎNTOTDEAUNA dreptate iar dacă a greșit trebuie urgent mascat și apărat”.  Adică „doamna nu a fost violată, nici chiar atinsă iar ... gravidă-i o distinsă, nu a fost deloc împinsă”.
Subliniez credința mea, așa cum am afirmat și în 1989, că de armată și serviciile specializate pe informații a fost și va fi MEREU și veșnic nevoie.
PROBLEMA pe care am pus-o ATUNCI și o pun și astăzi, este INVARIABILĂ: „CINE beneficiază de informațiile culese și mai ales CU CE PREȚ: cu moartea oamenilor, acceptând jaful țării, sau pentru BINELE CELOR MULȚI? Sunt ei gata de SACIFICIU?”
Și citez din domnul Eduard Hellvig: „SRI+SIE+DGIA (celelalte sunt reziduuri? Se pot desființa?) sunt pe locul 2 al statelor ATENȚIE !!! ce culeg informații ca și fond de informații pentru DECIZIILE NATO.”
Formidabil ce MÂNDRU aș fi dacă nu m-aș întreba: CINE PLĂTEȘTE și care este PONDEREA informațiilor culese PENTRU BINELE POPORULUI ROMÂN? Greu de digerat pentru civili și e și mai greu de digerat de cei care și-au riscat și VIAȚA pentru a culege informațiile.
Și mai greu de digerat este dacă atașez și informația ESENȚEI POLITICE de MANAGEMENT a lui Eduard Hellvig: „Am asigurat și cred că și după terminarea mandatului meu se va asigura ÎNȚELEGEREA de către TOȚI lucrătorii SRI că munca lor trebuie să fie NUMAI în interesul românilor, a poporului.”
Ei cum așa? Atunci SRI se laudă cu informațiile ALTORA? Ale SIE și DGIA? Măi ce „coldisme” s-au perpetuat în LAUDA DE SINE. De ce spun asta? Păi după „coldismele” de acum eu pot deveni automat PERICOL pentru siguranța națională fiindcă subminez activitatea SRI. Ceva similar cu inepția lui Băsescu care a introdus PRESA și MEDIA într-un articol de risc în STRATEGIA pentru siguranța națională.
Pe oricine ar încerca să distorsioneze REALITATEA l-aș întreba: „Dacă cele TREI servicii cu care se laudă Hellvig ocupă locul 2 după SUA (CIA locul 1) în informațiile de risc de securitate culese, de ce ROMÂNIA în cei 27 de ani nu a putut STOPA JAFUL ORGANIZAT ASUPRA ROMÂNIEI și de ce ROMÂNIA continuă să aibă cel mai mic salariu din UE, pensiile cele mai mici, chiar și pentru ofițerii de carieră, și concluzia vine de la sine CINE A BNEFICIAT DE MUNCA NOSTĂ ȘI DIN BANII CUI?
E greu de digerat, nu? Și să fim sinceri cu noi, au și cele mai mari venituri ce depășesc și judecătorii români, iar unele mai mari ca în CIA dacă vom compara cu datele de pe situl https://www.cia.gov
Iar dacă extrapolez datele firmelor lui Ghiță sau Ohanesian și le compar cu informațiile despre firmele SRI, inclusiv cele acoperite, care sunt MORI DE MĂCINAT BANI pe lângă bugetele anuale colosale, mă întreb cu GROAZĂ: „Pentru cine lucrează și CINE BENEFICIAZĂ?”
Și nu pot să mă opresc fără să mă întreb: CINE CONDUCE ROMÂNIA? Cui am dat AVUȚIA NAȚIONALĂ care cuprinde și ... structurile inteligente?
Rog spuneți-vă și voi părerea  despre SRI, SIE și DGIA, și nu numai, dacă vreți să fie ale românilor!?
După 27 de ani ȚARA GEME SUB TEROAREA UNOR POLITICIENI OBEDIENȚI ȘI INCAPABILI.
PRIMUL PROGRAM DE GUVERN ÎN FOLOSUL ROMÂNILOR este SABOTAT VIZIBIL de la CEL MAI ÎNALT NIVEL de sistemele CORPORATISTE prin cozile de topor din România dar NICI UN SERVICIU NU FACE NICI CÂT DOI LEI sau O CEAPĂ DEGERATĂ dacă nu SPRIJINĂ VIAȚA ROMÂNILOR.
Sper ca cel puțin CULORILE noastre să vă amețească și să vă deconspire trădările.
S-A PRICEPUT COLDIȘTILOR?

Niciun comentariu: