joi, 5 ianuarie 2017

LEGEA CONGRESULUI/PARLAMENTULUI DE REVIZUIRE A ACTELOR NORMATIVE

LEGEA CONGRESULUI/PARLAMENTULUI DE REVIZUIRE A ACTELOR NORMATIVE ÎN TRANSFERUL DE GESTIUNE SPRE NOUA ADMINISTRAȚIE.
Deoarece administrațiile care își încetează activitatea nu mai răspund în fața alegătorilor, oficialii (SUA și ai României) sunt predispuși să emită „REGLEMENTĂRI LA MIEZUL NOPȚII” adică exact pe final de mandat sau la final de an financiar, care se transferă, ca și răspundere, către noua administrație la instalare", a declarat președintele Casei Comitetului Judiciar, Bob Goodlatte.
Similar trebuie avut în vedere și la noi „Scăderea de gestiune a guvernului tehnocrat” în baza unui audit al Curții de conturi sau un audit independent care să confere AUTORITATEA DE RĂSPUNDERE MINISTERIALĂ pentru gestiunea ce se preia.
Poate dispare astfel și JAFUL prin plecarea cu mobilierul din birouri, dat la scăderea din gestiune, prin „avarism” instituțional și personal.
Oricum ar fi, INVENTARIEREA AVUȚIEI NAȚIONALE, completă, nu s-a mai făcut, profund, de foarte mulți ani și este necesar a se porni de la o situație REALĂ și a reda, JURIDIC, răspunderea CLARĂ pentru cele 1600 miliarde de euro, JEFUIȚI după 1989 și până azi. 
E nevoie de a încheia, juridic, UN CICLU DE ERORI/JAFURI IMPARDONABILE și a RESTAURA AVUȚIA NAȚIONALĂ, mai ales în elementele sale de STRATEGICE NAȚIONALĂ.
Menționez că prin trezorerie din CONTURILE NAȚIONALE, după 1989, au fost „extrase și scăzute”, fie ca și privatizare, fie ca și ascundere a transferului ilegal de proprietate, culmea multe cu ajutorul „legalizării frauduloase” chiar cu ajutorul instituțiilor de stat dar și a magistraților, numeroase bunuri ce nu trebuiau cedate, subevaluat, sau din cele aparținând de REZERVELE STRATEGICE ALE ȚĂRII.
În SUA, pentru „VALURILE DE REGULI DE LA MIEZUL NOPȚII” ce pot fi, de asemenea, foarte greu de identificat, individual, Congresul ca să aprobe/valideze reglementarea sau modalitatea de transfer A RĂSPUNDERII către o nouă administrație (pentru a gestiona în mod adecvat) aprobă ANULAREA, chiar în bloc, a unor facilități sau reglementări pirat.
Asta înseamnă că orice reglementare federală aprobată „din luna mai și până la final de mandat” ar putea fi anulată de către Congres, o dată ce președintele ales, Donald Trump se mută în Casa Albă și poate semna SINGUR pentru dezaprobarea lor. La noi Parlamentul și Guvernul validează actele ce se anulează..
ESTE NEVOIE DOAR DE O MAJORITATE SIMPLĂ A AMBELOR CAMERE PENTRU A ANULA O REGULĂ, oferindu-i președintelui (primului ministru la noi), de Senat, puțină putere în a bloca un „ACT PIRAT”.
După cum dezaprobarea pentru fiecare regulament/lege, separat, s-ar putea întinde pe zile sau luni, REPUBLICANII VOR SĂ VOTEZE PUR ȘI SIMPLU O DATĂ pentru a încheia o varietate numeroasă de noi norme privind „CONSERVAREA” UNOR FACILITĂȚI PENTRU VECHEA ADMINISTRAȚIE SAU A CAMARILEI SALE, transferând FILTRAT răspunderea către noua administrație (ceva similar cu acele privatizări sau transfer de proprietate „ilegale” doar prin fraudă de gestiune):
1) energia (falimentarea sistemului de rezervă),
2) mediul (păduri și ape),
3) transportul (jaful prin fier vechi),
4) bancar (fraudele masive asupra rezervei de aur și împrumuturile bancare falsificate sustenabil),
5) financiar etc.etc (privatizări și transfer prin despăgubiri),
6) educație dar și
7) dreptul de proprietate mass-media (vezi infracțiunile dezvăluite de Ghiță dar și condamnările „aiuristice” ale patronilor mass-media).
În SUA, multe REGULAMENTE ale Wall Street, inspirate de criza financiară 2007-2009 au luat recent forma finală sau sunt pe cale de finalizare cu tendința de acceptare a speculației bursiere sau a proprietății facilitate ILEGAL, punându-le în linia de validare sau dezaprobare a noii administrații.
Ele includ două reguli privind împrumuturile în așteptare „pay-day” și a clauzelor de arbitraj obligatorii în contracte ne-sustenabile, ambele care au similitudine mare cu împrumuturile bancare ilegale ale tehnocraților și nu numai, sau plățile ilegale sau nefezabile, PE FINAL DE MANDAT.
Și sunt și cedări ne-sustenabile către UE și alte structuri extrem de păguboase.
Este DOAR UN EXEMPLU de atenționare a guvernanților PSD-ALDE pentru INTRAREA ÎN LEGALITATE DECIZIONALĂ a mandatului actual al promisiunilor lor.

Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla !

Niciun comentariu: