joi, 12 ianuarie 2017

TRUMP SE IA DE PIEPT CU SPIONII AMERICANI

Președintele ales Donald Trump a escaladat într-o lupta NOUĂ cu agențiile de spionaj din SUA, miercuri - 11-01-2017, cu doar nouă zile înainte de a prelua comanda lor în calitate de președinte, și i-a acuzat DIN NOU de practici care amintesc de GERMANIA NAZISTĂ domnule Iohannis.
Republicanii acuză, cu probe, de SCURGERI DE INFORMAȚII din partea COMUNITĂȚII DE INFORMAȚII „știri” aduse la unele trusturi mass-media din SUA cum că republicanii au raportat plângeri nefondate deși Trump ar fi fost prins într-o situație compromițătoare în Rusia.
„Cred că a fost rușinoasă, și dezonorant că agențiile de informații și-au permis asemenea „informație fabricată” care s-a dovedit a fi atât de falsă și s-a difuzat fals și afară (la extern). Cred că este o rușine, și eu spun că ... asta e ceva ce ține de GERMANIA NAZISTĂ așa cum au făcut cei din COMUNITATEA DE INFORMAȚII”, a declarat Trump la conferința de presă din New York, ieri 11-01-2017. Susa: Reutes
Președintele american ales Donald Trump a declarat, că și activitatea companiilor farmaceutice devine sinonimă cu CRIMA pentru "obținerea de profit". Așa percepe guvernul american producția pentru medicamente, și a promis că se va schimba radical activitatea prin aprobarea imediată de stocuri de droguri mai mici. Și SEXI PHARMA de la noi era legată tot de scandalul DROGURILOR mascate de dezinfectanții diluați ce a condus la „sin-UCIDEREA” patronului.
Ba mai mult practica DROGĂRII sau SEDĂRII pacienților fie din centrele de copii, din spitale (și abuzul lor sexul) sau din azilurile de bătrâni sau secțiile de psihiatrie din România pentru a asigura COMODITATEA asistenților și medicilor sunt o OGLNDĂ FIDELĂ a practicilor din SUA.
Miniștrii Sănătății au implementat practicile din SUA sau serviciile le-au impus, interesate de TRAFICUL CORPORAȚIILOR FARMACEUTICE în România?
Prea se leagă HEXI-PHARMA de TRAFICUL, inclusiv de droguri, și FRAUDAREA bugetului cu „mecanisme de inginerie financiară” specializate din SUA.
Comentariile lui Trump despre AGENȚIILE DE SPIONAJ, cum ar fi CIA, sunt susceptibile de a intensifica tensiunile dintre COMUNITATEA DE INFORMAȚII și președintele ales, care inițial a discreditat vehement concluzia că o campanie de hacking rus a avut ca scop STIMULAREA candidaturii sale împotriva democratei Hillary Clinton.
Trump, care va prelua funcția pe data de 20 ianuarie, a numit un dosar difuzat de CIA și care face afirmații lascive despre el în Rusia fabricând  "știri false" și "chestii false."
Doi oficiali americani au declarat și ei că afirmațiile despre Trump, pe care unul le-a numit "nefondate", au fost cuprinse într-un memoriu din două pagini anexat la un raport privind interferența rusă în alegerile 2016, care a fost prezentat săptămâna trecută lui Trump și președintelui Barack Obama care a și amplificat atacul asupra Rusiei prin prezentarea publică a unor situații istorice (vezi link-ul).
href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fioan.cepaliga%2Fposts%2F1344154615615184&width=500
Un oficial american a declarat că anchetatorii au fost până acum în imposibilitatea de a CONFIRMA materialul despre încurcăturile financiare și personale ale lui Trump cu oameni de afaceri ruși și alții pe care analiștii de informații din SUA le-au declarat că sunt ofițeri de informații ruși sau care lucrează în numele serviciilor secrete ruse.
Trump a spus, fără să ofere dovezi, că „vestea că „a fost informat cu privire la memo”, a fost lansată poate tot de serviciile din (SUA), de agențiile de informații. Cine știe? Dar poate pentru agențiile de informații dezinformarea ar fi o pată foarte mare asupra lor de integritate în cazul în care, de fapt, au făcut asta președintelui ales.”
Trump, care va prelua funcția pe data de 20 ianuarie, a numit la conferință, un DOSAR cum că el ar face și despre el s-ar face „afirmații lascive” în Rusia, utilizând "știri false" și "chestii false."
Comentariile lui Trump la CONFERINȚA DE PRESĂ despre agențiile de spionaj, cum ar fi CIA, sunt susceptibile de a intensifica tensiunile dintre COMUNITATEA DE INFORMAȚII și președintele ales, care inițial a discreditat public concluzia unei campanie de hacking rusești care ar fi avut ca scop STIMULAREA CANDIDATURII SALE împotriva democratei Hillary Clinton.
Pentru prima dată, Trump a recunoscut că Rusia, probabil, a piratat Comitetului Național Democrat și email-urile de top ale Democraților în timpul 2016 alegerile prezidențiale. "Cred că a fost și Rusia", a spus el, subliniind că și alte țări au fost, de asemenea implicate în operațiunile de hacking în Statele Unite ale Americii.
Un dezvoltator imobiliar din New York s-a plâns însă cu privire la SCURGERILE DE INFORMAȚII de la întâlnirile pe care le are cu AGENȚIILE DE INFORMAȚII și a sugerat că ei (COMUNITATEA DE INFORMAȚII) erau de vină pentru SCURGEIRLE din cele discutate, producând prejudicii mari afacerilor americane. Parcă ar fi SRI-ul de la noi și INTERESELE CORPORATISTE din România, nu?
„Am multe întâlniri cu serviciile secrete americane și de fiecare dată când mă întâlnesc, oamenii CITESC despre asta în presă. Cineva scurge afară INFORMAȚIILE”, a spus el (parcă ar fi la noi la DNA cu scurgerile exacte sau cătușele televizate, nu?)
Astfel cum rezultă dintr-un raport disponibil pe site-ul BuzzFeed, Michael Cohen a avut o întâlnire la Praga cu unii oficiali de la Kremlin, dintre care unul ar fi fost identificat ca fiind Kosaciov. Sustenabilitatea „informației” este vizibil viciată: "Ei nici măcar nu știu că am plecat din Duma de Stat în urmă cu cinci ani, în luna martie 2012", a spus Kosaciov iar Cohen și-a arătat pașaportul și a spus că NICIODATĂ în viața lui nu a fost în Cehia. Pare a fi identic cu cazul de la noi cu Sevil Shhaideh, „din auzite” culese din presă sau bârfe gen Radio Erevan.
Și asemenea ERORI impardonabile au afectat chiar și relațiile diplomatice ale SUA dovedind că unii sunt „învățăcei” sau „pufoși” încă în ale diplomației.
În concluzie COMUNITATEA DE INFORMAȚII din SUA are cazuri „în oglindă” și în România și amestecul serviciilor (DNA, SRI, SIE etc.) în viața politică devine IDENTIC cu instruirile din SUA (vezi cazul de instruire a lui Codruța).
Trump, cu 9 zile înainte de investire, ATACĂ din nou FOTE DUR practicile CIA de dezinformare și viciere INTRESATĂ a afacerilor americane și nu numai, în interesul PRIVAT al corporațiilor.
Pare cumva „recitalul” de dezvăluiri a lui Ghiță și imixtiunile SERVICIILOR care s-au SCINDAT în NAȚIONALIȘTI și AFACERIȘTI amestecându-se INTERESAT în politică și guvernare pentru interesul PRIVAT și de ascensiune profesională.
Se pare că SEISMUL AMERICAN se reproduce ÎN OGLINDĂ și în România iar Iohannis este prizonierul lor, al serviciilor viciate și DEZBINATE în două tabere - NAȚIONALIȘTI și CORPORATIȘTI.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: