duminică, 8 ianuarie 2017

CRIZA SE ACCENTUEAZĂ LA FINAL DE MANDAT

Deși gruparea „RĂZBOI” din SUA a pierdut alegerile, administrația Obama, pe final de mandat, a consolidat unele conturi din „Piața Valutară și Bursieră” astfel încât până la revizuirea facilităților de administrația Trump, privind abrogarea unor Regulamente și facilități, segmente ale APĂRĂRII (acțiunile de pe bursă ale producției, comerțului etc.) să continue să fie CĂUTATE pe bursă. În consecință primele cinci investiții profitabile au rămas cele ale: raytheon (RTN) și Northrop Grumman (NOC), iar infrastructura joacă pe Cummins (CMI) și Parker Hannifin (PH).
Cum acuzațiile privind dolul (înșelăciunea contractuală) și pin RESTRICȚIILE anunțate de Trump îngrijorează gruparea Obama, cele mai multe „speculații bursiere” au fost transferate pe piața electronică a Bitcoin, piață pe care au afectat-o deja. Efectele globale sunt din nou INIMAGINABILE fiindcă în joc este și China dar și Rusia. Eu am mai scris aici despre acestea.
Bitcoin este o monedă nouă, care a fost creată în anul 2009 de către o persoană necunoscută, dar cu siguranță UN FOARTE BUN INFORMATICIAN nemulțumit de FURTUL organizat de bănci. Folosind pseudonimul Satoshi Nakamoto, el a căutat să de o lovitură puternică MONOPOLULUI BANCAR și să creeze un sistem LIBER la tranzacții. Tranzacțiile sunt realizate fără intervenția nici unui om la mijloc - ceea ce înseamnă, FĂRĂ BĂNCI!
Sistemul nu are nici o taxă de tranzacție și nu trebuie să dea numele real al solicitantului, fapt pentru care a fost imediat utilizat de tranzacțiile ilegale, mafiote.
Tot mai mulți comercianți cinstiți încep să accepte moneda electronică. Astfel poți cumpăra servicii web-hosting pentru comerțul online, dar și produse de la pizza la servicii de manichiură.
Bitcoinul poate fi folosite pentru a cumpăra marfă ANONIM. În plus, plățile internaționale sunt ușor de efectuat și ieftine, deoarece Bitcoins nu este legat de nici o țară sau care să facă obiectul unei reglementări.
Întreprinderile mici l-ar putea dori, deoarece nu există NICI O TAXA DE CARD DE CREDIT. Unii oameni cumpără deja doar Bitcoins ca o investiție, în speranța că vor crește în valoare (vârful  fost de 1600$ - de ce tot dolar și cum se știe că a fost 1600$ dacă nu sunt date istorice stocate?).
Este însă o variantă de TRANZIȚIE pe o nouă monedă cu oricare monedă ar fi aceasta.
Se cumpăra pe un schimb valutar pe mai multe piețe numite "SCHIMBURI".
Bitcoinii permit oamenilor să cumpere sau să vândă Bitcoins folosind așadar valute diferite.
Mt. Gox este locul cu cel mai mare schimb Bitcoin.
Oamenii concurează la „mina financiară Bitcoins” folosind calculatoarele pentru a rezolva puzzle-uri complexe de matematică. Acesta este modul în care sunt create Bitcoins. În prezent, un câștigător, oricare, este recompensat cu 25 de Bitcoins aproximativ la fiecare 10 minute.
Bitcoins sunt stocate într-un "PORTOFEL DIGITAL", care există, FIE ÎN NOR (acces al administratorului norului) sau, pe computerul unui utilizator (hackeri) .
„PORTOFELUL” este un fel de CONT BANCAR VIRTUAL care permite utilizatorilor să trimită sau să primească Bitcoins, să plătească pentru bunuri sau ... pentru a economisi bani. Spre deosebire de conturile bancare, „PORTOFELELE” BITCOIN nu sunt asigurate de FDIC și în consecință NU SUNT CONTROLATE și nici TAXATE de nici un asigurator.
Cu toate că fiecare tranzacție Bitcoin este ÎNREGISTRATĂ ÎNTR-UN JURNAL PUBLIC numele cumpărătorilor și vânzătorilor nu sunt dezvăluite. Doar ID-urile lor de portofel (cont) sunt afișate. Orice ID însă are un proprietar dar se utilizează la fiecare tranzacție un IP de tranzacție. Repet, deși există și o divizare de „portofoliu” și evidențierea lor poate fi făcută în conturile contabile ale firmei, ceia ce nu este bine fiindcă există accesul personalului la evidențele contabile. Unii consideră că portofoliul acționarilor poate fi administrat prin conexiunea conturilor, DIVIZATE, în subconturi ale: Contul 453 "Decontari privind interesele de participare", Contul 455 "Sume datorate actionarilor/asociatilor", Contul 456 "Decontari cu actionarii/asociatii privind capitalul" prin care să-și contabilizeze de un operator de tranzacționare și operațiunile de eficientizare a banilor personali. GREȘIT fiindcă este mai bine să existe acel „dispozitiv” de tranzacționare, cu softul atașat, care lansează un singur IP pe tranzacție și garantează securitatea și confidențialitatea administrării „portofelului” cu Bitcoins. Motivul este că RĂMÂN URME ce pot servi la acțiunile de hacking.
În timp ce Bitcoin păstrează tranzacțiile utilizatorilor, privat, băncile dezvăluie tranzacțiile clienților săi la solicitarea serviciilor statale. De asemenea Bitcoin permite să cumpere sau să vândă ușor ceva fără să existe o urmărire istorică a tranzacțiilor. De aceea, a devenit „moneda de aur” ca alegere pentru persoanele care cumpără on-line DROGURI, ARME, CARNE VIE SAU ALTE ACTIVITĂȚI ILICITE SAU MAFIOTE.
Este un fel de ISIS bancar pentru mafioți și un balon mare de OXIGEN pentru o ECONOMIE DE COMERȚ cu adevărat LIBER. Adevărat atât cât înseamnă securizarea tranzacțiilor.
Cum nu există PAROLĂ sau SISTEM care să nu poată fi sparte, deși sistemul oferă o securizare CONTINUĂ, actualizată, iată că majoritatea furturilor de Bitcoins sunt efectuate tot de informaticienii sistemelor STATALE de control polițienesc sau de ATAC BANCAR pentru a determina CONTROLUL și distrugerea LIBERTĂȚII de tranzacție. Este ceva similar cu fiscalizarea din OFFSHORE. Ori e libertate ori e fiscalitate.
De aceia fluctuația Bitcoins ESTE EXTREM DE MARE pe perioadele de ATAC sau de „hacking” determinând zone cu scădere mare simultan cu zone de creștere mare după cum acționează fiscalitatea monetară. Speculația determină transferuri în offshore-uri de sume inimaginabile care iau trasee extrem de acoperite. Cele mai căutate tranzacții sunt cu BANII din offshoreurile țintă care „distrug” orice trasabilitate a sumelor. De aceia informațiile offshore sunt atât de căutate de toate statele polițienești.
La finele anului 2016, la LONDRA Bitcoinul a scăzut deodată cu până la 12%, după ce Banca Centrală a Chinei a cerut investitorilor să adopte O ABORDARE RAȚIONALĂ ȘI PRUDENTĂ pentru a investi în moneda digitală, care este „pe drumul cel bun” în ultimii doi ani.
Investitorii instituționali și individuali ai Chinei ar trebui să adopte „O ABORDARE RAȚIONALĂ” pentru a investi în valute virtuale, cum ar fi Bitcoin, a cerut PUBLIC banca centrală a Chinei. Automat mintea te duce la implicarea pe piața Bitcoin și salvarea yuanului.
Prețurile Bitcoin au arătat și ele fluctuații ANORMALE de la 600$ la peste 1600$ ca vârf, a anunțat sediul central din Shanghai al Băncii Populare Chineze (PBOC). Unii afirmă că este o formă de CONTROL indirect asupra exploziei pieței de Bitcoins iar alții arată ATACUL GLOBAL exercitat pentru a determina SOLICITAREA intervenției de stat și a ASIGURATORILOR pentru tranzacții frauduloase. Orice încercare este sortită eșecului fiindcă SISTEMUL este deosebit de securizat și necontrolabil.
Acest lucru ia determinat pe OFICIALII DE RAMURĂ (oligarhia financiară) să se întâlnească cu reprezentanții unei platforme majore de tranzacționare pe Bitcoin, în China, BTCC, și aflarea unor „secrete” de funcționare și securizare.
CAUZA ESTE TOCMAI EXPLOZIA DE TRANZACȚII BITCOIN ȘI RISCURILE DE AFECTARE ALE BĂNCILOR.
Ei au avertizat asupra riscurilor potențiale în operațiile platformei și au cerut să efectueze o "AUTO-INSPECȚIE", conform legii, a declarat banca „interesată de control”. Adevărul este că multe din sistemele de securizare ale Bitcoins au fost deja aplicate și de bănci, „hoții se tem de hoți”. Oare cine or fi hoții? NIMIC nu se poate fura fără HOȚII DIN SISTEM.
Bitcoinul are și o securizare holografică în cazul emiterii și de monedă. Cele fără hologramă nu pot fi folosite.
Un „RALIU” dramatic de autocontrol în Bitcoin, moneda digitală, a ajuns recent la un final spectaculos, la început de an 2017, cu o scădere de până la 20% față de yuanii Chinei care AU CRESCUT BRUSC oferind dovezi suplimentare ale unei RELAȚII INVERSE între perechile valutare. Așa se identifică modalități de INFLUENȚARE VALUTARĂ GLOBALĂ în ATACURILE BANCARE.
Bitcoin a câștigat mai mult de 40% în două săptămâni pentru a atinge cel mai înalt nivel din ultimii trei ani de 1,139.89$, aproape de recordul all-time de 1.163$ (Europa, atenție nu euro), pe bază de tranzacții de schimb în Europa Bitstamp BTC = BTSP. Dar el a plonjat imediat la 885,41$ când tranzacțiile pe yuani au crescut cu mai mult de 1% în comerțul cu piețele offshore fapt ce a condus pentru cea mai puternică performanță a sa ÎN DOAR DOUĂ ZILE DE ÎNREGISTRARE. D3 = CNH [CNY /] Ast, indică acel CONTROL instituit deja pe piețele digitale.
Schimburile de la chinezi s-au raportat pe volume foarte mari de tranzacționare tip web-based "cryptocurrency" PE PARCURSUL ANULUI TRECUT, moment însă în care pe yuani Bitcoin-ul s-a vărsat aproape 7%, fiind cea mai proastă performanță anuală din 1994 până azi. PARADOXAL în același timp Bitcoinul a crescut cu 125%, depășind toate celelalte monede pentru un al doilea an consecutiv.
China a fost atacată în 2016, masiv, pe burse, fiind permise și extrageri de peste 1 miliard de euro cash și s-au produs transferuri enorme de euro și dolari cash (nu și yuani?), cu avionul.
Furturile s-au accentuat simultan și pe AUR, așa cum am mai prezentat, ceea ce demonstrează RĂZBOIUL VALUTAR GLOBAL.
Situația acestor tranzacții se pare că PRECEDE finalul crizei financiare globale din „Spirala morții”.
BITCOINII POT FI FOLOSIȚI PENTRU DEPLASAREA DE BANI PE TOT GLOBUL RAPID ȘI ANONIM, și operează ÎN AFARA CONTROLULUI ORICĂREI AUTORITĂȚI centrale fapt care o face atractivă mai ales pentru cei care doresc să obțină în siguranță ajutorul valorii de control al capitalului, cum ar fi în China, și, de asemenea, oferă siguranță investitorilor care sunt îngrijorați cu privire la o devalorizare în moneda lor.
Având în vedere faptul că slăbiciunea yuanului în ultimele luni părea că se corelează cu tăria Bitcoinului mai mult decât orice altă monedă, nu este nici o surpriză faptul că, toți comercianții Bitcoin au reacționat la modul în care ei trebuie să se posteze la întărirea bruscă a yuanului, a declarat Paul Gordon, co-fondator al „The London Quantave”, o firmă care caută să faciliteze investitorii pentru a avea acces la schimburile valutare digitale.
România pe unde credeți că este?
TOTE SEMNELE INDICĂ UN RĂZBOI CE S-A DECLANȘAT PE PIAȚA GLOBALĂ CHIAR DE LA ÎNCEPUT DE AN 2017 FAPT CE ALARMEAZĂ TOATE STATELE LUMII, MAI ALES CELE CU DATORII SUVERANE, OBȚINUTE SPECULATIV.
Schimburile din China se spune că reprezintă mai mult de 90% din tranzacționarea Bitcoin la nivel mondial (nu se știe care este sursa statistică), ceea ce ar putea explica de ce o schimbare a cererii chinezești ar afecta drastic prețul valutar global.
Dar, experții spun că mulți Bitcoin din schimburile chinezești supraestimează volumele lor în moneda digitală, și atribuie MIȘCĂRI ASCUȚITE, LA SPECULAȚII, de exemplu, PE FONDURILE SPECULATIVE DIN SUA mai ales că titlurile de stat americane, deținute de chinezi, au ajuns la scadență.
Unii au comparat căderea Bitcoin ca o reacție naturală la viteza de creștere anterioară. Este însă mai mult de 50% pe trei luni în urmă, când a ajuns în jurul valorii de tranzacționare la 600$. Ori de la 600 la 1600 este cale lungă de câștig.
Dacă ceva nu merge în sus foarte repede ... oamenii fac atunci o mulțime de bani, iar la un moment dat ei vor vrea să vândă, în scopul de a extrage câștigurile lor, a declarat Marco Streng, CEO al exploatării Bitcoin în firma de comercializare „Genesis Mining”.
Prin momentul 16:45 GMT (11:45 ET), Bitcoin a recuperat o parte din pierderile sale anterioare schimburilor comerciale prăbușite aproape de 15% în ziua în care Bitcoinul era în jurul valorii de 950$, încă acceptabil pe un curs pentru performanțele sale cele mai rele dintr-un an. Este dor un exemplu de ATAC financiar global.
Pe unele schimburi valutare digitale - dintre care există zeci situații sinonime - Bitcoin a ajuns la un nivel record, târziu într-o miercuri.
După ce „ne-am rupt” printr-o nominală mare tot timpul, lichiditatea s-a uscat instantaneu, chiar și la vânzători, ceea ce înseamnă că EXISTĂ „un balon volatil format rapid”, a declarat Peter Smith, CEO cu sediul la Londra Blockchain, cel mai mare Bitcoin „portofel furnizor” de la nivel global .
http://www.alground.com/site/tenere-al-sicuro-propri-bitcoin-alcuni-consigli/37191
Cea mai bună alegere, în acest caz, prin urmare, este de a utiliza un software de portofolii: în acest fel nu se va lăsa Bitcoinul altora, în mod constant on - line, pe un sistem care este în afara controlului nostru și care ar putea cădea ușor pradă la vulnerabilitatea de hackeri.
Cei ce doresc să studieze mai mult sau chiar lucrează deja cu Bitcoins trebuie să fie LA ZI CU TOATE UPGRADE-URILE sau UPDATE-URILE de securitate.
IMPORTANT ESTE SĂ SESIZAȚI NOUA ORIENTARE GLOBALĂ SPRE BITCOINS DEOARECE SCHIMBĂRILE DE LIDERI ȘI ATACURILE PE BĂNCI ȘI DE LA BĂNCI SUNT SEMNALUL DIN ULTIMA ETAPĂ A „SPIRALEI MORȚII”.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: