marți, 13 decembrie 2016

TRUMP: Sunt o "PERSOANĂ INTELIGENTĂ"

TRUMP: Sunt o "PERSOANĂ INTELIGENTĂ", nu am nevoie de informări și de informații în fiecare zi. Oare? Afirmația lui Trump vine în condițiile în care, media continuă scandalul din campanie cu acuzații tip Radio Erevan.
Reporteul Devin Nunes: "Potrivit noilor rapoarte de presă, acest lucru nu mai este poziția CIA ... Am fost consternat că noi nu am aflat mai devreme, de la CIA direct despre rapoartele evaluărilor contradictorii în care CIA a raportat revizuirea informațiilor transmise anterior acestui comitet, respectiv "La 17 noiembrie, în 2016 CIA a spus Comitetului în timpul unei audieri deschise că IC (Comunitatea de Informații) nu avea dovezi puternice de legătură dintre guvernul din Rusia de atacuri cibernetice și dezvăluiri făcute de WikiLeaks."
Reporterul Devin Nunes a solicitat de aceia o informare OFICIALĂ din partea CIA și FBI privind evaluarea CURENTĂ a presupusei implicări din Rusia în legătură cu alegerile din SUA nu mai târziu de 16 decembrie fiindcă președintele ales ar urma să programeze și vizita oficială în Rusia. Trump a contestat raportul, numind evaluarea "ridicolă" mai ales că el a mai spus că Hillary să se ocupe de sănătatea ei și nu dorește continuarea anchetei PENALE a FBI.
Această solicitare apare exact acum când victoria președintelui ales Donald Trump în Wisconsin și Pennsylvania au fost CERTIFICATE, luni, 12-12-2016, afirmând în continuare victoria lui Trump asupra democratei Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din luna trecută cu 22000 de voturi directe. Parcă ar fi bârfa din România și țintele de „radio șanț”.
Într-un interviu post-electoral, rar pe temă, care a fost difuzat abia duminică, 11-12-2016, Trump a argumentat de ce el nu a primit „Sinteza zilnică de informații”, SCUZÂND CU FLER SERVICIILE DE INFORMAȚII pentru restricțiile impuse la informarea președintelui ales.
Nu am avut nevoie să primesc informări zilnice de informații, CLASIFICATE (vezi Hillary Clinton), cu privire la securitatea națională și afacerile externe, spunând că le-a spus oficialilor de informații să-l informeze NUMAI ATUNCI CÂND O SITUAȚIE a comunității de informații monitorizarea arată că ESTE SUPUSĂ SCHIMBĂRILOR.
Inteligența răspunsului este surprinzătoare pentru novici dar nu uitați că Trump nu e POLITICIAN ca să despice firul în patru, el este AFACERIST și nu-l interesează balastul de informații. „Hardul” lui mental TRIAZĂ „supa” de informații după EVENIMENTELE IMPORTANTE pentru a sesiza TRENDUL și nu bârfa.
Serviciile ar putea EXCELA chiar în eficiența lor dacă fac această triere. De ce? Păi uite aici.
După o activitate de peste 15 ani în mediul de afacere am avut onoarea să întâlnesc pe SINGURUL afacerist din sutele de afaceriști și jucători din piață cu care am avut contact și care a avut exact aceiași reacție ca și Trump. 
Este vorba despre Costel Miron, patronul firmelor MAIRON, cu care am lucrat în ultimii 12 ani, continuu, fost căpitan de cursă lungă cu o experiență excelentă de afaceri în melanjul mafiot al porturilor lumii. Vorbește și acum o engleză „comercială”, portuară, prin care este imposibil să nu fie înțeles chiar și de chinezi sau africani în solicitări și oferte. Are un fler și un smell/miros de afacere UIMITOR și conduce un dialog FANTASTIC cu oricare interlocutor pe care-l face OBLIGATORIU să nu mintă și să-și deconspire copilărește țintele.
ESENȚA acestui comportament este dat de SISTEMUL său SPECIFIC de asimilare și informare.
EXACT cum cere iată și Trump la nivelul SUA.
Nu-l interesează și NU VREA SĂ AUDĂ despre elemente de bârfă (ca supapă de refulare stres) iar analizele de informare pe care i le făceam, tot zilnic, mi-a cerut să nu mai scriu NIMIC despre elementele COMUNE ale mediului de afaceri și să-i dau doar TENDINȚELE și SCHIMBĂRILE inerente și, DACĂ SUNT CAPABIL să-i ofer SPECTACOLUL identificării OPORTUNITĂȚILOR de afaceri, DE ORICE TIP după care își ghida apoi singur modul de lucru și derularea agendei sale de afaceri. Restul sintezelor nici nu le mai citea. De aceia scriam doar ATENȚIE !!! și marcam cu altă culoare la informațiile de interes. „Sinteza balast” rămânea valabilă doar celorlalte categorii de directori și șefi de serviciu care necesitau o formare-informare de atitudine.
Spunea foarte clar:
„Nu vreau să-mi încarc memoria cu NIMICURI la care să mă gândesc involuntar și să-mi scadă randamentul de JUCĂTOR în afaceri.”
Și ca director general și ADMINISTRATOR al firmelor MAIRON avea extrem de multe elemente de management COMUN care necesita decizia sa. A delegat însă fie către mine fie către ceilalți directori competența de soluționare și NUMAI atunci când sumele aferente deciziei erau semnificative sau impunea o schimbare de sistem se cerea aprobarea lui. La început, orice bârfă era adusă la cunoștința lui după caracterul de căpitan de navă ce vroia să cunoască TOT de la chila la vârful catargului și UITA de afaceri. Cu greu l-am determinat să fie „SUPERFICIAL” la faptele zilnice dar a devenit un AS al managementului de top și nu a unui șef de birou.
Studiul pieței specifice pentru facerile MAIRON necesita extrem de multe publicații a fi studiate, ale unor organizații profesionale specializate și prin acest sistem impus de Costel Miron reușeam să depistăm singuri, dintr-o privire, TENDINȚELE REALE și să identificăm „făcăturile media” pentru a masca ADEVĂRATUL PROFITOR din piață. Așa am depistat extrem de multe făcături care ne-au ajutat în a REZISTA presiunilor „vestului sălbatic”.
Ei, acest SISTEM DE INFORMARE doar cu SCHIMBĂRILE sau tendințele, a făcut ca MAIRON să exceleze în cunoașterea mediului de afaceri și a tendințelor din piață fiind solicitat și de bănci și de societățile de asigurare să cooperăm, poziționându-ne mereu pe primul loc în topul firmelor din domeniu și am ajuns și în topul CAEN al firmelor MARI tot pe primul loc.
Compar acum cerințele lui Trump și nu pot să nu sesizez CARACTERISTICA SA DE AFACERIST. Serviciile nu ar trebui să fie așa de „fudule” în expertiza lor ci, să se plieze pe solicitare.
E un fapt NOU cu efecte POZITIVE ... tuturor. Se vor convinge în curând.
Și am mai sesizat ceva care devine doar pentru cunoscătorii studiului facial IMPORTANT.
Trump este un GURMAND și-i sticlesc ochii și la ceva ce altul nu poate avea tocmai pentru ca să-și satisfacă gustul de SNOB. Și evoluția asta se va accentua, inevitabil.
PUTEREA E UN DOG SIGUR.
Exact așa a evoluat și Costel Miron spre caracteristicile de snob și de „fudul” în cei 12 ani de creștere CONTINUĂ, chiar și în condiții de criză, a afacerilor sale. A devenit un tip mult prea INCOMOD (ciufut după propria lui expresie) crezându-se „Dumnezeu în afaceri” și NU MAI ASCULTA PĂREREA CELORLALȚI, mai ales a mea, ca și consilier, și A ÎNCEPUT SĂ GAFEZE SISTEMATIC cum va ajunge și Trump, cu siguranță că acesta-i modelul afaceristului, fapt ce m-a determinat să mă retrag din colaborarea cu Costel Miron, eu ne mai având INIMA sănătoasă ca să rezist la tensiunile decizionale, unele extrem de profunde și care puteau periclita viitorul MAIRON din cauza schimbărilor lui de management. Și bine am făcut.
Compar însă acum evoluția cu deciziile lui Trump și observ (puteți vedea și voi pe fotografie)
nu are dinți în gură pe ambele părți ale maxilarului interior.
Un MILIARDAR al lumii ce nu pricepe că STAREA LUI DE SĂNĂTATE poate afecta TOATE AFACERILE din cauza deciziilor ce se iau NUMAI de la nivelul lui, spune extrem de multe despre „neglijențele” la care se expune „EL” dar mai ales PE ALȚII ȘI AFACEREA.
Pungile de sub ochi sunt un alt semn de GURMAND dar și de disfuncționalitate a rinichilor și a unei retenții de apă fie și hidro-saline date poate doar de regimul alimentar dar poate fi și o cauză mai ascunsă, medical.
Comparați vă rog voi CARACTERISTICILE de mai sus și faceți o PROGNOZĂ a transformărilor de LIDER a lui Trump, cu efecte GLOBALE când se schimbă și LIDERII GLOBALI și SUA este trecută pe loc secund.
Va fi exact aceiași reacție ca a afaceristului Costel Miron, de orgoliu și pregnant iz de AVARISM.
La Trump visul american ce le-a permis PERMANENT jocul „băieților deștepți”) pentru ocuparea poziției de LIDER AL AFACERILOR la americani, de LIDER MONDIAL în care SUA să ... conteze.
Diplomația CRED că trebuie să studieze toate aceste comportamente fiindcă la NEGOCIERI pot fi de un extrem de mare folos.
E ca și cum la negocieri, liderul se ridică și se duce la ... toaletă fără să justifice gestul.
Partenerii pot gândi că s-a dus să „inverseze caseta” ca acum 30 de ani în urmă sau mai recent să dea DISPOZIȚII, protonegocierea, dispoziții ce pot afecta ... negocierile.
Vezi și Putin la negocierea Tratatului de Pace cu Japonie ce se află exact acum pe tapet.

Niciun comentariu: