miercuri, 2 noiembrie 2016

SUPERPUTEREA „NORMANDIA” ȘI-A PREZENTAT SINTEZA CONCEPTULUI SUPER-EUROPEI

După ce pe plan extern gruparea NORMANDIA a devenit „organism” de putere RECUNOSCUT și de Rusia dar și de CS al ONU, la început pentru speța UCRAINA, iată că „spiritele” unei PUTERI NOI, A UNEI GERMANII NEONAZISTE este concatenat cu PUTEREA FRANȚEI „SURORI” cu care vor să DOMINE structurile unei Europe CUCERITE și ORGANIZATE după visul „expirat” prea devreme al lui Hitler.
Vă reamintesc și lucrarea devenită CARTE DE CĂPĂTÂI a Consiliului Europei pentru CUCERIREA, cu o politică țintită de penetrare, incredibil de perfidă, a statelor UE cum nu s-a mai văzut - „Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE” despre care am publicat aici http://icepaliga.blogspot.ro/2015/05/radacinile-naziste-ale-bruxelles-ue.html.
Tratatul de la Lisabona, semnat iresponsabil, ATENȚIE!!! fără nici o negociere, fără acordul nici uneia din cele „Trei Putori” ale României dar validat ulterior de trădătorii din Parlament, fără știrea poporului și pe segmente distincte și de EUROPARLAMENTRII noștri oportuniști care au semnat individual actele la Bruxelles, TOATĂ SUVERANITATEA și bogățiile României au fost PREDATE PE TAVĂ către Consiliul Europei, Bruxelles UE.
Degeaba ne mirăm de ce președinția sau parlamentarii și puterea judecătorească inclusiv deciziile CCR devin dizarmonice cu aspirațiile românilor.
UE și NATO fac ei, juridic și profund nestingheriți, LEGEA în România. 
Degeaba ne întrebăm cum ambasadorul SUA s-a implicat și se implică în deciziile românilor. Faptele sunt susținute de „Tratatul de la Lisabona” și SUA discută și face acordurile de LIBER SCHIMB (vezi și Canada) și protecție a transnaționalelor/corporațiilor direct cu gruparea „NORMANDIA” a UE și nu cu popoarele componente.
DICTATUL ESTE CARTEA DE CĂPĂTÂI A POLITICII UE ȘI SUA.
Iată că obiectivele din această „CARTE”, scrisă chiar de germani, în Germania, seamănă izbitor cu obiectivele lui Adolf Hitler din „MEIN KAMPF” doar că se renunță la conceptul condamnat de HOLOCAUST, „rolul nociv al evreilor”.
Statele de la Visegrad s-au opus recent acestui proces de INSTAURARE A PUTERII NEONAZISTE din UE dar ... iată cum, conform presei poloneze, documentul susținut de ministrul german de externe Frank-Walter Steinmeier a fost prezentat țărilor din grupul de la Vișegrad ca, atenție!!!, un ULTIMATUM.
Vedeți acum cu alți ochi de ce Marea Britanie a cerut Brexit-ul și el se va produce, OFICIL, abia în 2018 când România va prelua președinția UE? Interesantă perspectivă, nu?
Cum se vede acum activitatea lui Iohannis și libertatea lui decizională când se pare că a depus deja jurământul de credință către SUPER-UE, România fiind statul ce a semnat „Tratatul de la Lisabona” FĂRĂ NICI O REZERVĂ, cu TOTALUL transfer de SUVERANITATE?
Dar atacurile de eliminare din cursa pentru PROCUROR UE a lui Covesi?
Și, dacă priviți mai atenți la politicile de după semnarea tratatului veți înțelege ce se întâmplă cu evenimentele românești și inclusiv cu ALEGERILE, scuze NUMIRILE.
Se vede și din AVION cine dintre politicienii actuali a trădat și cum Soros a câștigat LIBERTATEA de acțiune și în România, LEGAL.
Iată documentul ORIGINAL, clik AICI care a fost publicat pe portalul de știri polonez „TVP Info”, care are 9 pagini și este SEMNAT de către MINISTRUL DE EXTERNE AL GERMANIEI ȘI AL FRANȚEI.
Principalele „propuneri” din document sunt următoarele:
1) Statele membre NU vor mai avea dreptul să mai aibă ARMATĂ proprie și SERVICII SPECIALE proprii (iată așadar cât de vizibilă e politica de la noi pentru a diminua COSTURILE cu aceste instituții și servicii și, în fapt, PENTRU CINE funcționează. Și citiți cu atenție și mai departe)
2) UNIFICAREA COMPLETĂ A SISTEMUL JURIDIC PENAL, CIVIL ȘI AL SISTEMULUI DE IMPOZITARE. Statele membre NU vor mai avea dreptul să-și impună pe plan național propriul sistem de taxare și de impozitare și nu vor mai avea dreptul să aibă propriul lor cod penal și propriul cod civil. (Restul, la noi este MASCAREA viitorului pentru ca România să fie pusă, fără OPOZIȚIE în fața faptului împlinit. Se vede rolul lui Cioloș și al lui Soros?)
3) Statele membre NU vor mai avea dreptul să aibă PROPRIA LOR MONEDĂ ȘI PROPRIA LOR BANCĂ CENTRALĂ. (Trăiască Isărescu și FURTURILE gestionate că și așa nu va mai exista leul și BNR-ul. Pricepeți de ce a depus AURUL nostru la Londra? Numai că Brexit-ul schimbă ... stăpânul)
4) Statele membre NU vor mai avea dreptul să aibă propriul lor sistem de acordare a VIZELOR PENTRU CETĂȚENII NON-EUROPENI (musulmani și emigranți, nu?). Sistemul de VIZE va fi legiferat DOAR de Bruxelles (cotele impuse). Vizele vor fi acordate DIRECT de la Bruxelles pe baza unei LEGISLAȚII UNICE.
5) Super-Statul Federal va avea o politică externă UNICĂ. Ministerele de externe și organizațiile pentru cooperarea internațională de la nivelul fiecărui stat VOR FI DESFIINȚATE fiindcă REGIONALIZAREA va distruge orice legătură istorică.
6) Limitarea rolului NATO (hopaaa... iată ESENȚA) în Europa. CREAREA UNEI ARMATE EUROPENE și a unor SERVICII SPECIALE CENTRALIZATE EUROPENE. Serviciile Secrete și Armatele Statelor actuale vor fi DESFIINȚATE. Ele vor deveni SECȚII (regionale) sau PĂRȚI ale Armatei și ale Serviciilor Secrete Federale Europene.
7) Actualele State Membre VOR PIERDE CONTROLUL ASUPRA PROPRIILOR FRONTIERE (regionalizarea este OBLIGATORIE). Ele vor pierde de-asemenea controlul asupra procedurilor de admisie și de re-alocare a refugiaților pe propriile lor teritorii. Incredibil, istoria și tradiția nu mai există. Ei au DREPTUL LA TERITORII.
Practic dorința explicită a germanilor care i-au luat în căruță și pe francezi, este să apară un SUPRA-STAT EUROPEAN în loc de Uniunea Europeană condus de cine credeți?
Acesta a fost ultimatumul prezentat de germani la mitingul din Praga unde a fost prezentat țărilor de la Visegrad de către Frank-Walter Steinmeier.
Observați dragi români CE ANUME SE ASCUNDE ROMÂNILOR DE LIDERII NOȘTRI ȘI CE CIRC ELECTORAL FAC?
ROMÂNIA este deja dată în TOTALITATE jurisdicției UE. De aceia suntem opac vizualizați la extern dar și economic mai ales pentru China aflată în ofensivă.
Nu mai este România cum o știam noi, cei boșorogiți de muncă. Cioloș de aceia spune să EMIGRĂM ca să ocupăm FUNCȚIILE din SUPER-STAT. Republica Moldova ... e total invizibilă.
O fi bine, o fi rău? NU ȘTIM decât că este „SECRET” acest plan. Secret pentru cine, PENTRU ROMÂNI? Eu cum l-am aflat însă, dar de ce de la polonezi? MAS-MEDIA de la noi este SLUGA cui? De ce NIMENI nu spune NIMIC?
Analiștii spun că VIITORUL EUROPEI este un SAT” EUROPEAN, (vezi Zbigniew Kazimierz Brzeziński, Alvin Toffler etc.) atenție SAT nu stat, condus CIBERNETIC de la pupitrul de comandă al buncărului nuclear NORMANDIA.

Niciun comentariu: