duminică, 31 iulie 2016

CITIȚI CA SĂ SUPRAVIEȚUIȚI - COLAPSUL ECONOMIEI SUA

Motto:
„Cine controlează PETROLUL, controlează națiunile; Cine controlează MÂNCAREA, controlează oamenii. Dacă nu auziți tobele RĂZBOIULUI, înseamnă că sunteți surzi„
Henry Kissinger

FIRMA DE PREDICȚII / PROGNOZE a lui Bill Bonner's
http://pros.bonnerandpartners.com/1606BBLFALLDWN19/PBBLS718?_ga=1.42807843.727755043.1469883737&h=true 

Iată câteva din EVENIMENTELE deja notorii ale prognozelor sale.
1. CĂDEREA UNIUNII SOVIETICE.
2. PRĂBUȘIREA PIEȚEI DE VALORI JAPONEZE.
3. PRĂBUȘIREA PIEȚELOR BURSIERE CARE TRANZACȚIONEAZĂ CU "DOT COM (.COM)"  ÎN ANUL 2000. Înainte de 10 martie, 2000, orice stoc cu "dot com (.com)",  în numele său, a pariat pe prăbușire, avertizând public că este un pariu sigur. Era epoca anunțului "Pets.com" Super Bowl și IPO - uri-record. Același grup din Baltimore a avertizat, pe 10 martie, 2000, că mai există dor o "zi de luarea în considerare", la îndemâna jucătorilor, fiindcă stocurile „tech” ... se prăbușesc.
In acea zi de 10 martie, s-a marcat exact începutul prăbușirii stoc-Dot Com. Dovadă și NASDAQ cre a pierdut 77% din valoarea sa.
4. A FĂCUT PREDICȚIA PRĂBUȘIRII CELOR DOUĂ TURNURI GEMENE  9/11. Calculând tendințele fiindcă în 1993, un terorist ce a sosit în New York City dându-se drept un refugiat irakian. Imigrația din SUA i-au permis să se stabilească în New Jersey, în timp ce aștepta audierea pentru azil.
Acolo el a confecționat o bombă cu 1.500 de livre pe care a plasat-o într-un camion ce l-a parcat sub Turnul de Nord al World Trade Center. Explozia, credea teroristul, că va distruge Turnul de Nord, trimițându-l spre prăbușire peste Turnul de Sud. Erau CALCULE de rezistență nu ale unui amator. Peste 8 ani s-a produs distrugerea turnurilor.
5. A prezis în consecință ASCENSIUNEA TERORISMULUI MUSULMAN.
6. COLAPSUL FINANCIAR MOBILIAR DIN 2008 confirmând și predicțiile lui Nouriel Roubini, un economist american și profesor universitar la „New York & Stern School of Business” din cadrul Universității din New York care a prezis Criza economică mondială din 2007–2010 încă din anul 2005.
7. Astăzi prezice COLAPSUL ECONOMIEI SUA, iminent, cea MAI MARE CRIZĂ, inclusiv cu foamete în SUA și implicit în lumea globală.
EPICENTRUL următoarei mari schimbări mondiale va fi chiar aici în America.
Citez:
”În urmă cu aproximativ 35 de ani, am adunat un grup de analiști - inclusiv fostul șef al BBC, și un savant Oxford ... pentru a cerceta, expune, si chiar anticipa schimbările masive ale lumii.
Vă recomand să citiți "THE GREAT COLAPSUL CREDIT AMERICAN", înainte de orice discuție contradictorie sau apreciere neavizată.
Nu veți fi capabil să găsiți lucrarea la nici o librărie. De fapt, nici eu măcar nu mai pot obține volumul de la editorul meu de carte.
Scriu în prezent acest lucru (PRĂBUȘIREA ECONOMIEI SUA) de la o fermă de munte, de vite, cu priveliște spre Rhode Island ...
Sunt la 9,247 picioare deasupra nivelului mării... locație ce necesită o călătorie de șase ore, cu un vehicul cu 4 roti tractoare, pornind de la cel mai apropiat oraș...
Lucrez cu un laptop care rulează pe energie solară. Atunci când satelitul care mă conectează la lumea exterioară vine peste munți, voi trimite și alte detalii ale predicției la birourile mele din Baltimore.
Suna ciudat, eu știu, și poate că eu sunt un pic excentric.
Și, de fapt, eu nu locuiesc aici, în munți, cu „normă întreagă”. Dar e bine să știți că am un refugiu și recomand ca și voi să aveți un refugiu sigur pe undeva, mai ales că cei șase copii ai mei îmbătrânesc și se îndepărtează de mine cum și la voi cu siguranță este la fel. Pregătiți-le un loc de refugiu, garantat.
Îmi place să știu că și ei au un loc unde să se adăpostească, aici lângă mine, în caz că se întâmplă acel rău inimaginabil, în America.
Noi aici cultivăm propriile noastre legume. Noi avem propria noastră fermă de animale. De fapt, aici, la fermă, am chiar și o vie, așa că pot bea cu copii propriu-mi vin.
Între timp, pentru a ne păstra și banii în siguranță, recomand ca toată lumea să aibă o „pușculiță de aur” pe undeva.
Și, în plus, eu am gestionat, personal, investițiile mele, diversificate în valute străine dar mai ales în întreprinderi străine sau rezerve miniere. Cumpăr și pământ fertil unde se poate (România de exemplu unde-i extrem de ieftin).
Din câte știu eu, noi suntem singurii SPECIALIȘTI care am avertizat în mod constant și zgomotos despre ACEASTĂ CRIZĂ LA NIVEL MONDIAL care vine acum cu epicentru în America.
Istoria confirmă însă că toate calculele mele au fost exacte.
Astăzi urmează economia SUA și mă ÎNSPĂIMÂNT.
Dar, am învățat cu mult timp în urmă că nu poți doar să urmez mulțimea, acceptând ce propagă mas-media manipulatoare.
Doar dolari în numerar aș recomanda să aveți în timpul unei crize și nu numai dolari ci mai multe valute dar TOATE FIZIC fiindcă TOT ce e DOAR pe ecran NU VA AVEA NICI O VALOARE. Am văzut acest lucru în 2001, în timpul colapsul financiar al Argentinei.
Aurul în schimb este ca un depozit excelent de valoare, cum ar fi un cont de economii indestructibil. Și valoarea aurului va crește, exploziv. De fapt, ceea ce devine valoros într-o criză vă va șoca. LUCRURILE MĂRUNTE DIN CASĂ, tranzacționabile,  devin o AVERE incredibilă fiindcă de cele mai multe ori nu există NICI UN TIP DE BANI, care să reziste în urma unui colaps major.
Aceste obiecte mărunte, cu valoare, devin cei mai buni „BANI” la schimb contra produse.
Și, există o mulțime de multe alte exemple. Veți găsi detalii complete în "Ghidul de bani de criză: de ce bani ai nevoie pentru a avea solvabilitate în vremuri de criză."
Doar având propria gospodărie cu propria aprovizionare cu apă și cu alimentele de bază, zilnice, ESTE DE NEPREȚUIT, este mai mult decât oricare sfat financiar ca să poți să trăiești mai bine.
Eu fac ALTCEVA, fac ceva ce toată lumea evită să creadă și am speranța de a obține rezultate diferite pentru SUA și omenire DOAR DACĂ vor fi luate în considerare aceste avertizări.”
NOTĂ: Alături de teoria „Spirala morții” iată că și un grup PRIVAT de prognoză atrage atenția asupra PRĂBUȘIRII ECONOMIEI SUA.
Personal și eu am tot scris pe blogul meu despre aceste prognoze apocaliptice și nu sunt singurul care atrage atenția.
Am scris, ca și domnul Bill Bonner ce ar trebui să facă populația și cei care SPERĂ să supraviețuiască, chiar pe blogul meu, și am recomandat SĂ NU SE VÂNDĂ PĂMÂNTUL SINGURA SURSĂ REALĂ DE SUPRAVIEȚUIRE. 
http://icepaliga.blogspot.ro/2014/06/oameni-buni-treziti-va-nu-vindeti.html
Bill Bonner recomandă exact aceleași proceduri de supraviețuire. Citiți.

Niciun comentariu: