vineri, 24 iunie 2016

ADIO EURO, ADIO UE, ADIO NOUL REICH EUROPEAN

Corona Angliei este deja, de câteva ore, în OFENSIVĂ și va face ceia ce FMI și UE nu au reușit sau nu au vrut, fiind excesiv de avare prin momeala întinsă de SUA prin FMI a creditelor suverane și pentru mucoși a creditului cu buletinul.
COLAPSUL FINANCIAR OCCIDENTAL iată că are acum o alternativă la Noul FMI și amenințarea China, Rusia, India în BRICS și schimbările globale exact prin Casa Regală Britanică.
Deja încercarea SUA de „mituire” a rușilor pentru a accepta o OFENSIVĂ COMUNĂ în Siria contra lui Assad a dat greș chiar înainte de Brexit, dar SUA nu va ceda fără luptă.
Acum după ce faptele s-au confirmat urmează și „Noul Plan Marschall” ofertă a Marii Britanii.
Nu degeaba s-a realizat cel mai mare pol financiar al lumii și al pieței AURULUI la Londra.
După anul 1971 când se cunoștea de acum pretenția SUA ca dolarul să fie mai bun decât aurul, Casa Regală Britanică a învățat lecția, urmare a anilor anteriori de gestionare a sistemului colonial global.
Marile familii, îndeosebi cele ale reptilienilor, care domină lumea de sute de ani, au și strategii pentru sute de ani și nu aplică filozofia comercială americană a planului de afacere pe 5-7 zile cel mult. Marea Britanie s-a confruntat cu filozofiile asiatice și ale soarelui răsare și a învățat lecția DURATEI unei strategii fiabile, bine puse la punct și transmisibilă din generație în generație.
Nu degeaba media din lume de azi prezintă cu atâta INSISTENȚĂ viața și evoluția familiilor regale dar și efectele primului și celui de al doilea război mondial. Gloria de secole a familiilor regale are rădăcini adânci și în orgoliile de dominație și adulație cu o pleiadă nebănuită de curteni și vasali.
Nu cred că nu vom asista la O NOUĂ ORIENTARE ȘI ALIANȚE SURPRINZĂTOARE între „indiile” din noua lume a „Drumului Mătăsii” și „Noul Plan Marshall” al Casei Regale pentru un proiect GLOBAL de dirijare a lumii.
SUA și-a trăit traiul și și-a mâncat mălaiul. Chiar mai mult decât îi permitea sacul ajungând la datorii de neimaginat. Acum TOTUL a explodat când planul NOM ce trebuia să se lanseze la ONU în septembrie 2015 s-a năruit.
Cum Casa Papală a avut mereu influență asupra Angliei și de data asta va încerca o poziție dominantă însă e greu de crezut că vor mai avea sorți de izbândă.
Filiera NOM a finanțelor americane poate crea destule probleme Coroanei Angliei dar după cum se vede doctrina „SPIRALEI MORȚII” va fi atenuată fiindcă nici noul FMI și nici Casa Regală nu doresc acum RĂZBOI între cele două grupări globale de forță.
Nu se știe însă cum va gândi China care și-a economisit forțele și afirmațiile războinice.
Oricum LONDRA A PUS MÂNA, LEGAL, PRIN REFERENDUM, PE TEZAURUL LUMII depozitat aici și se vede deja de pe piața valutară că afaceriștii mizează CLAR pe evoluția pozitivă a lirei sterline. Pierderile statelor nu sunt ÎNCĂ revendicate ca și datorie deoarece UE a legiferat deja, în favoare programului Casei Regale, DREPTUL DE CONFISCARE A TUTUROR RESURSELOR DISPONIBILE.
Drept compensație va asigura împrumuturi într-un „Plan Marschall” englezesc chiar din aurul depozitat aici.
Cum piața bursieră este însă extrem de antrenată și are forțe incredibil de puternice, Marea Britanie trebuie să fie foarte atentă fiindcă așa cum Soros a lovit lira sterlină oricând pot exista grupări de interese care să lovească mortal chiar Banca Angliei.
Vedeți de ce se CONFISCĂ AURUL? Și nu numai aurul. Drept garanție la un atac subversiv.
România a primit din nou o MARE ȚEAPA trasă cu atâta sârg de Isărescu și uite cum România își schimbă peste noapte stăpânul fără ca Isărescu să fie acuzat de trădare națională.
BNR e controlată de Parlament și Regulamentul protejează guvernatorul de ORICE EROARE DE MANAGEMENT. Fantastic, nu?
Românul care nu intră în ceste jocuri ale marilor puteri este și va fi cel mai afectat.
Ferească Dumnezeu de evenimente intempestive generate de INEPȚII care au pierdut TOTUL la ruletă.
Ocrotește-i Doamne pe români oriunde s-ar afla că mari suferințe ne mai așteaptă.

Niciun comentariu: