joi, 26 mai 2016

MARE ESTE RĂZBOIUL CE NE AȘTEAPTĂ

SPIRALA MORȚII și-a pus PECETEA pe victimele sale și deja PURGATORIUL nu ne mai ajută.
Mergem DIRECT ÎN IAD sau ne mințim și vrem să păcălim chiar și IADUL?
Avem însă PUTERE SPIRITUALĂ, bazată pe acel NAȚIONALISM SELECTIV care să ne coaguleze într-o formă de ASOCIERE DE SUPRAVIEȚUIRE?
Isărescu a avut grijă să fim TOTAL LIPSIȚI DE BARCA DE SALVARE și acum chiar și cu O BARCĂ vom fi declarați naufragiați și vom fi blocați fără a mai putea naviga spre un țărm al speranței.
În momentul de față, raportul Datorie/PIB pentru întreaga planetă este alimentat (de fapt A FOST și nu se știe ce va urma) de o perpetuă mașină de tipărit bani. Acest raport a ajuns la 286% - un dezastru de proporții. Umanitatea și, implicit, fiecare dintre noi am devenit sclavii acestei mașini perpetue de creare a datoriilor (datoriile suverane fiind PIATRA DE MOARĂ a națiunilor), dar foarte mulți nu realizează PUBLIC acest lucru și sunt orbiți de minciunile capitaliste INTERESATE.
Această bancă centrală a SUA, cea mai mare ȚEAPĂ A OMENIRII, a venit la pachet cu apariția „puternicului” Wall Street și intereselor lui care au declanșat „controlat” primul război mondial pentru a stimula CEREREA. Din acel moment, al aplicării PLANULUI băncii centrale FED şi a Wall Street-ului care a lansat DERIVATELE BURSIERE, valoarea dolarului american s-a diminuat cu 96%, dar datoria națională a SUA a devenit de 5.000 de ori mai mare (ați văzut bine, de cinci mii de ori mai mare!) fiindcă S-A ÎNDATORAT emițând DOLARI (hârtie) către cei atrași în FABULOSUL SISTEM PIRAMIDAL. Amintiți-vă de Bretton Woods și apoi de „dolarul mai bun ca aurul” și aveți imaginea ... „Planului Marshall” ce a justificat „EMITEREA DE HÂRTII” americane.
În acest moment, numai primele șase bănci ca mărime din SUA sunt expuse la riscul derivatelor financiare (speculative) în valoare de peste 278.000 de miliarde de dolari.
Ceea ce este știut, până în momentul de față despre UE, este situația precară sau crah-ul mascat de ceva ani buni pe piața bondurilor în Europa, și se vede că Banca Centrală Europeană (BCE) este în situația în care PIERDE ACCELERAT după legile din SPIRALA MORȚII, controlul de către BCE a pieței financiare a UE.
După ce au fost „ajutate”, băncile, care sunt în totalitate, în America şi UE controlate de FED prin FMI, au găsit GĂSELNIȚA, mecanismului de „BAIL IN”, pentru a nu mai risca nimic, şi în cazul unui colaps SĂ POATĂ PLĂTI CU BANII DEPONENŢILOR riscul și furatul performat de ei.
Și așa se și face deja prin directivele UE. Am scris destul aici pe blog.
Care țară este amenințată? Absolut toate țările zonei euro, inclusiv cele membre ale UE, dar 11 dintre ele (potrivit cu LISTA NEAGRĂ A VICTIMELOR IMEDIATE, dorite, sunt, cu precădere, țările cu o situație economică „dificilă” și a „NEVOII AJUTORULUI” „necesar din necesitatea necesității” creării NECESARULUI de NOI ÎMPRUMUTURI, OBLIGATORIU, (vezi de ce România trebuie să fie în colaps? Fiindcă e pe lista neagră și nu contează creștere economică a lui Ponta pe care guvernul Cioloș TREBUIE acum CU AVIZUL ÎNSCĂUNĂRII SALE chiar de la PARLAMENT să o îngroape primind directive URGENTE direct din SUA).
Isărescu avea și el rolul său (vezi Consiliul de aviz economic asupra deciziilor guvernului, abandonat după numirea lui Cioloș) și implica astfel băncile în economiile și viabilitatea firmelor private, fiind posibil în orice moment colapsul şi astfel, în final, acel „bail in”-ul… SUGEA PROFITUL ȘI ORICE LICHIDITATE fiindcă banii se țin OBLIGATORIU la bănci, nu?
Regulatorii financiari ai UE au în vedere, în prima fază, următoarele 11 țări ATENȚIE!!!:
Bulgaria, Republica Cehă, Lituania, Malta, Polonia, România, Suedia, Luxemburg, Olanda, Franța și Italia. Germania e fericită, nu? Aiurea ea este ȘEFUL din UE.
Franța și Italia intră „în cărți” datorită unui sistem bancar fragil chipurile, ele fiind primele care „AU CERUT” aplicarea sistemului „BAIL IN”.
Colosală este însă DICTATURA tocmai din partea BĂNCILOR CENTRALE care fac managementul financiar dar, ATENȚIE!!! FĂRĂ A ȘI RĂSPUNDE PENAL SAU CIVIL pentru PROSTIILE sau mai corect SPECULAȚIILE ce le fac în „interesul tuturor”, care TUTUROR?
Al băncilor CENTRALE sau a SISTEMULUI FINANCIAR GLOBAL.
LA NOI ISĂRESCU NU POATE FI TRAS LA RĂSPUNDERE nici fiindcă a înstrăinat REZERVA DE STAT DE AUR și a mutat-o la băncile „directoare” ale SISTEMULUI.
Nici fiindcă a făcut ÎMPRUMUTUL DE ÎNROBIRE FINANCIARĂ A ROMÂNIEI CU BĂSESCU ȘI BOC. Este ca și Băsescu, care a semnat SINGUR „Actul de Activare de la Lisabona” (a Tratatului secret de punere în operă a puterii NELIMITATE a Consiliului Europei respectiv a puterii CARTELULUI ECONOMIC Bruxelles UE) este IMUN TRAGERII LA RĂSPUNDERE, cu acordul acum și al trădătorilor parlamentari și din Justiție.
ROMÂNIA ESTE ÎN CEL MAI CUMPLIT COLAPS care ne face să fim o țară mai secătuită decât Grecia. Noi nu mai avem AVUȚIA NAȚIONALĂ sub control și țara a fost deja vândută la bucată și „restituită” către mafioți.
Grecia deja încearcă, din nou, să iasă din UE, de sub DICTATURA BCE și a CARTELULUI Bruxelles UE și să-și emită propria monedă.
CARE AR FI SOLUȚIA GLOBALĂ, A OMENIRII?
O parte a lumii s-a separat deja de acest sistem și au creat NOUL FMI pe care l-a prezentat lumii și la ONU în septembrie 2015 doar în discuții bilaterale.

Pentru a nu declanșa PRĂBUȘIREA imediată a sistemului VECHIULUI FMI, banca centrală a SUA, atenție e BANCĂ PRIVATĂ, FED, a acceptat ca să includă YUANUL în coșul valutar al DST (din FMI) și să permită Chinei CONTROLUL jocului coșului valutar din septembrie 2016, oficial, cu semnarea acordului la Conferința de la Paris cu tema chipurile a ecologiei globale când de fapt au fost discutate elementele de COLAPS ale lumii actuale.
Intrarea CHINEI în sistemul de CONTROL al finanței mondiale va atenua șocul SPIRALEI MORȚII ce NU MAI POATE FI NICI ÎNCETINIT NICI OPRIT.
Pe vechile metehne ale „pragmatismului” vechiului sistem financiar, ÎNTÂRZIEREA PÂNĂ LA ABSURD, se încearcă a se apela tot la EMITEREA DE MONEDĂ DE URGENȚĂ și asta înseamnă o FINANȚARE … DE RĂZBOI.
Unde va fi acest RĂZBOI și pe cine va trebui să FINANȚEZE?
Simplu, se va „urgenta” RE-ÎNDATORAREA STATELOR, până la absurd pentru a cădea singure în lipsa lichidităților și NEVOIA de completare a GĂURII ce se va face din fondurile deponenților, UN FURT REGLEMENTAT.
Al doilea pas este fie emiterea de monedă, UNA NOUĂ, care să acopere GOLURILE statelor preferențiale fie MAI IEFTIN și cu un control mai exigent de către băncile centrale în aranjamentele lor globale, EMITEREA MONEDEI VIRTUALE, DE CONT – gen DST, ce se va numi ... CUM VOR EI dar va fi cert CONTROLATĂ INFORMATIC după principiul „cine deține softul deține și CONTROLUL”.
Deja sunt suficiente state care au și acceptat CONTROLUL PRIN MONEDELE DE CONT (CARD) sau și mai direct prin DISPARIȚIA din circulație a monedelor cunoscute. Sistemul are certe indicii de generalizare.
BĂTĂLIA este așadar între CELE DOUĂ SISTEME MONETARE GLOBALE – vechiul FMI și noul FMI controlat de China. Cine câștigă CONDUCE LUMEA. Și bătălia, fără greșeală, este pe VIAȚĂ ȘI PE MOARTE motivată și de exploziile demografice în derulare.
Nici nu mai trebuie să spun eu ce urmează fiindcă vizibilitatea RĂZBOIULUI ce se pregătește (de fapt el este declanșat de câțiva ani buni) este TOTAL, de o violență și distrugeri inimaginabile.
Nimeni nu poate prevedea CUM SE VA TERMINA și de aceia ARMELE devin SECRET VITAL cu distrugeri UMANE și de SISTEM cum nu s-a mai văzut. Crimele sunt doar un mizilic cotidian.
NOI, cei mulți ce vom dispărea, putem doar să ne gândim LA NOI și să ne facem CALCULELE DE SUPRAVIEȚUIRE fiindcă „pierderile” vor fi mai mari decât în oricare ALT RĂZBOI cunoscut vreodată sau însumate. Preocuparea va fi asupra unor subiecte „explozive” dar de MASCARE a evenimentelor globale, financiare, ce vor lua lumea „ca din oală” cu SURPRINDERE TOTALĂ, peste noapte, sau peste puterile noastre de înțelegere.
PLANETA se va depopula după cum și-a planificat NOM și se va fragmenta după cum fiecare își va ține strânsă punga și sistemul MANAGEMENTULUI NAȚIONALIST.
Va exploda NAȚIONALISMUL ca o „barcă de salvare” dar, BARCĂ ce se află suspendată în DEȘERTUL creat tocmai de propriile DECIZII ABERANTE ȘI ANTINAȚIONALE de până acum.
Avem nevoie de „APĂ” pentru a pute pluti, chiar și în derivă DAR SĂ PLUTIM în imensitatea OCEANULUI DE PROBLEME ce se vor declanșa ÎN AVALANȘĂ, peste noapte.
Aveți grijă de voi.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla că MARE ESTE RĂZBOIUL CE NU NE MAI AȘTEAPTĂ.

Trimiteți un comentariu