luni, 9 mai 2016

ATENȚIE LA APLICAȚIA CU TRUPE NATO DIN R. MOLDOVA

Preluare de pe pagina mea de facebook
 https://www.facebook.com/ioan.cepaliga/posts/1142004415830206?pnref=story
Intuiția îmi spune că APLICAȚIA NATO cu R. Moldova (exercițiul comun moldo-US Dragon Pioneer 2016 începând din 3 mai) la care participă și trupe blindate și de tancuri românești va cuprinde și „exerciții de forțare a Nistrului” (eliminarea administrației din Tiraspol) și restabilirea suveranității LEGITIME a Moldovei prin „curățirea” Transnistriei de trupe ostile. Și de ce nu și UNIREA.
Probabil se vor crea pe datele de 7-8-9-10 mai, incidente (S,D,L,M) deosebite iar pe 12-13 MAI (Paștele pe stil vechi 14 Mai) se va porni forțarea Nistrului în sectorul Bâcioc-PARCANI cu ruperea la Dubăsarii vechi care are pădurile din Bender și numeroase comunicații pentru apropierea rapidă de Nistru a blindatelor (secundar Grigoriopol la bucla Pârâta- Coșnița) + trupe de întoarcere și din Odessa (Ucraina). Alte date calendaristice devin de acum nesustenabile din varii motive.
2013-2016 am pus în funcțiune 42 de nave noi de război iar în perioada cuprinsă între 2016 până la 2018, ne propunem să pună în funcțiune mai mult, 50 de nave de război. Aceasta va face posibilă consolidarea grupurilor navale în toate direcțiile strategice." a spus comandantul-șef al Marinei din Rusia, Vladimir Koroliov.
Pe mare, în apele localității Odessa vor acționa și nave militare NATO? De ce Odessa? Fiindcă asigură spatele și acoperirea spre Sevastopol și Novorossiysk unde sunt bazele militare rusești.
Astfel se creează o presiune psihologică pe ruși care „pot mușca momeala unei intervenții” fapt ce va declanșa bătălia Mării Negre.
Ucraina va încerca să-și refacă administrația cucerind teritoriile cu probleme.
"Batalionul „neo-nazist” Azov a fost mutat în Odessa a spus Ministerul rus de Externe Konstantin Dolgov. Este o altă provocare a autorităților ucrainiene în ajunul de tragica aniversare a 2 mai 2014 și vor să repete crima? A spus Dolgov".
La Marea Baltică cererea Suediei de intrare în NATO alături de țările baltice, forțează preocuparea rușilor în zonă și reduce presiunea pe Ucraina și Tiraspol-TRANSNISTRIA.
La fel de probabil este și neintervenția rușilor ceia ce conduce la o CONSOLIDARE a NATO în flancul estic cu o mai mare capacitate de control a Mării Negre și recucerire a Crimei (Sevastopol) unde se dezvoltă și mai intens baza militară a rușilor.
Situația este dezavantajoasă pentru ruși dacă nu intervin și de aceia se face demonstrația de forță din prezent cu înființarea Diviziilor Mecanizate și Infanterie Moto dar și aplicația de anvergură în districtul de vest cu alarmarea trupelor de rachete.
Ministrul Apărării Republicii Moldova, a declarat vineri că va organiza o defilare militară în piața principală a Chișinăului, tot pe 9 mai, ZIUA VICTORIEI, dar Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștilor din opoziția moldovenească a declarat că nu va admite defilarea vehiculelor de luptă AMERICANE, pe care Ministerul Apărării intenționează să o organizeze.
"L-am sunat prim-ministru Pavel Filip și l-am avertizat că VOM ADUCE OAMENI LA ACȚIUNILE DE PROTEST și responsabilitatea CONFLICTELOR se va transfera către organizatorii acestei provocări prin parada militară ce reprezintă o palmă dată Constituției și Parlamentului."
Dumnezeu va asigura compatibilitățile decizionale.

Niciun comentariu: