duminică, 13 martie 2016

AGITAȚIE UNIVERSALĂ, UN NOU RĂZBOI E INEVITABIL ACCEPTAT

Asistăm la o logaritmică degringoladă universală cauzată de IMENSELE și PROFUNDELE tulburări financiare. Cum istoria CONFIRMĂ că singura soluție acceptabilă de ieșire dintr-o astfel de CRIZĂ este DOAR RĂZBOIUL, iată că întreaga lume a intrat în NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ.
Americanii, prin NATO, vor cu orice preț să-și relanseze economia, deja prăbușită financiar, cu COMENZI DE RĂZBOI și obligă țările membre să execute comenzile lui Obama, pe ultima sută de metri de mandat, și să CREASCĂ BUGETELE alocate ARMATELOR.
Obama critică vehement Regatul Unit al Marii Britanii că nu alocă cei 2% din PIB pentru înzestrarea armatei. Cu ce să fie înzestrarea? Cu tehnică NATO sau mai explicit SUA. UE este de asemenea forțată să accepte COSTURILE umbrelei NATO și să intensifice COMENZILE de înzestrare dar și de finanțare a APLICAȚIILOR tot mai numeroase și de o amploare fără precedent.
România este în chingi și suntem îndemnați pe lângă alocarea  2% din PIB să creștem ÎNZESTRAREA cu armament și tehnică SUA dar România este ÎNFOMETATĂ și ucisă zi de zi cu IRESPONSABILITATEA TEHNOCRATĂ.
Și cum pot fi forțate statele să execute ordinele lui Obama dacă nu prin CRIZA GLOBALĂ DE ÎNCREDERE ȘI DESCHIDEREA UNOR CONFLICTE STIMULENTE?
În acest joc indispensabil al SUA pentru a ieși din criză, a intrat și Rusia și China atenție!!! ca și PARTENERI DE AFACERE.
ATENȚIE!!! Azi 14-03-2916 Rusia face un pas excepțional, anunță la ONU că din 15 martie se retrage militar din Siria cu acceptul lui Bashar al-Assad cauzat de regimul de încetare a focului.
Mișcarea dă frisoane SUA și NATO fiindcă e ușor să pornești un conflict dar este extrem de greu să-l și închei, în avantaj. Au rămas practic să se bată între ei dacă, politic, nu pricep necesarul de PACE ar fi explicația la gestul Rusiei.
După evenimentele din Ucraina, occidentul nu a vrut să negocieze cu Moscova, dar acțiunile Rusiei în Siria au schimbat situația, eu sunt sigur, afirmă expertul militar Alexander Golts. Acum rușii "ies din conflict cu pierderi minime", iar "aceasta este o decizie tactică GENIALĂ", a afirmat Holtz Guardian. Sursa: http://ria.ru/syria/20160315/1389960708.html#ixzz42xyXDCWt
Rusia, va menține un Centru de Control Curse Aeriene în Siria pentru a monitoriza respectarea regimului de încetare a focului, a declarat Kremlinul.
SUA însă a primit deja termenul de 18 luni pentru a fi pregătită de lansarea NOII MONEDE DE SCHIMB GLOBALE care să înlocuiască dolarul. China a intrat în joc și în COȘUL VALUTAR al vechiului FMI cu yuanul ei și potențialul de control.
Tranziția spre o monedă nouă, fie dolarul asiatic, fie o monedă de aur cum este Altyn, fie o monedă propusă de noul FMI și BRICS care să preia deja frâiele financiare globale, iată că apar la reciprocitate și ofertele vechiului FMI spre O NOUĂ MONEDĂ A VESTULUI iar scenariile sunt în derulare avansată.
Ce-i de făcut? Este RETORICA întrebare a fiecărui stat actual.
Siria este UNA din cheile militare ale confruntării globale actuale și iată cum China, anunță că trimite 5000 de militari din elita armatei chineze să se alăture Rusiei și lui Bashar al-Assad. De ce nu COALIȚIEI de sub ONU? Fiindcă poate izbucni o etapă COLOSALĂ a conflictului vizavi de proiectul „Noului drum al mătăsii” unde China are interese globaliste IMENSE.
Se acceptă deja o fragmentare a CONTROLULUI Siriei, vestul iată că se dorește a reveni SUA iar restul celorlalți. Cam inegal, nu? Că doar în joc este CONDUCTA DE GAZE din spre Qatar, Kuweit spre Europa, controlată de SUA, ce va trece prin vestul Siriei, nu? Noul drum al mătăsii însă cum va fi afectat dacă SUA ia Siriei ieșire la mare? De aia a și venit China în Siria iar rușii se retrag că au chltuit destul. SUA intră în chingi cu NOI CONSUMURI ceia ce face ca JOCUL GLOBALIST să fie mai interesant.
Conducta din proiectu SUA are ca țintă scoaterea din joc a Rusiei cu gazele către Europa dar și pe China cu proiectul NOULUI DRUM AL MĂTĂSII. Atacă însă, culmea, interesul conductelor prin Turcia deși mereu apar și dispar proiecte funcție de interesele noi în derulare. Jocul Turciei devine astfel ajutor GRATUIT dat SUA și Arabiei Saudite+Kuweit+Qatar iar Turcia își taie singură craca de sub picioare. Este genial jocul Rusiei și al Chinei. Să vedem cum va reacționa SUA și NATO la acestă PĂCĂLEALĂ colosală de retragere MILITARĂ a Rusiei din joc. E posibil să fie exploziv conflictul generat dintre India și China? Ițele se încurcă și descurcă într-un ritm uimitor al beligeranților.
SUA deși oficial condamnă Turcia, în fapt o asmute la un atac masiv în Siria deși Erdogan a învățat lecțiile istoriei și nu mai este dispus să joace rolul păcălitului.
Se anunță, ca și presiune, tot mai multe CONFLICTE NOI cum ar fi cel dintre Rusia și India dar și provocările cu Coreea de Nord și din Marea de Sud a Chinei..
Declarațiile îngrijorătoare de RĂZBOI se ascut la nivele nemaiîntâlnite de la finele celui de al doilea război mondial. Nici criza rachetelor din Cuba nu poate fi mai aproape de nivelul actual al declarațiilor belicoase.
ATENȚIE !!! Secretarul NATO anunță ca statele membre să fie pregătite de UN NOU RĂZBOI MONDIAL.
La rândul său Putin declară că va utiliza ARMELE NUCLEARE pentru restabilirea ordinii mondiale și supremația NOULUI FMI datorită atacurilor țintite financiare.
China amenință deja public, cu jocul agresiv, dacă SUA nu acceptă propunerile de predare a frâielor financiare mondiale. Rusia capătă curaj și devine și mai agresivă, inclusiv militar prin declarațiile nervoase de lovire asimetrică.
"Acestea sunt cele mai puternice cuvintele pe care le-am auzit vreodată în gura unui diplomat", a observat Erik Townsend comentând un citat de la purtătorul de cuvânt al Departamentului de la Ministrul de Externe rus Alexander Lukașevici , care a spus:
"VOM REACȚIONA ... dacă suntem provocați de acțiunea iresponsabilă și bruscă de la Washington, ... și atenție!!! NU NEAPĂRAT SIMETRIC."
"Aceste două țări, preiau controlul monedei de rezervă a lumii și sunt responsabile cu gestionarea ei, situație care AR PUTEA SCHIMBA TOTUL PESTE NOAPTE. Dacă aș fi în locul lor, de ce nu aș acționa: chiar de nu sunteți de acord noul FMI, acesta o să-l facă?
Imaginați-vă dacă ar face acest lucru, China și Rusia, și toate țările BRICS pretinzând o monedă nouă și ar spune: "noi nu vom utiliza yuani chinezi. Vom crea O MONEDĂ NOUĂ ne numim dolarul asiatic sau ceva de genul ăsta, monedă care va fi asigurată/garantată de ceva real, de preferință aur."
Declarațiile acestea RECENTE au îngrozit lumea bazată pe dolar și reacțiile nu au întârziat să apară.
Unii chiar cer a scote de pe piață TOATE MONEDELE și a rămâne DOAR O MONEDĂ DE CONT (gen DST) cu care să se opună noului FMI.
Alții vin cu propuneri și mai explicite. Tote însă ÎNGROZESC nu numai băncile ci întreaga lume.
Iată ceea ce se va întâmpla atunci când oficialii americani vor explica "partenerilor" lor în Europa și din altă parte că, China și Rusia sunt pe punctul de a deveni cele mai mari puteri financiare și cele mai RELE puteri ale lumii - cu excepția cazului în care Occident va merge ÎMPREUNĂ pentru a crea O NOUĂ MONEDĂ DE REZERVĂ LA NIVEL MONDIAL.
"Vom fuziona dolarul și euro, și celelalte monede pe care le putem alătura cauzei noastre de a face acest lucru."
Acestă DECLARAȚIE este la rândul ei agresivă prin a spune că va exista o rată de conversie între dolar și noua monedă pentru ELITĂ ... și un alt mod de ofertă pentru ALȚII.
Se poate observa că există o TENDINȚA CERTĂ DE SCINDARE A LUMII care va declanșa o bătălie nemaivăzută în istoria omenirii.
Scenariile în unanimitate sunt APOCALIPTICE și sunt dictate de „SPIRALA MORȚII” care de ani buni a îngrozit lumea.
Unde ne aflăm? Suntem la marginea PRĂPASTIEI și terenul fuge de sub picioare. De ce să ne agățăm și cum să ne ancorăm?
România este în acest joc doar praful de pe tobă și de aceia NIMIC nu mai cotează ca și CONSTITUȚIE sau drepturi cetățenești, democratice. Interceptările sunt doar o fațetă INFIMĂ a MARII BĂTĂLII DINTRE SERVICII cu orientări distincte, spre vest sau spre est, așa cum se scindează și lumea.
Acuzațiile și degringolada decizională sunt extrem de marcante. Vezi NEBUNIA de a menține un minim interes și pentru România prin OFERTA DE CEDARE a portului Constanța Olandei pentru intrarea în spațiul Schengen (deja devenit istorie) considerând că vom conta în jocul global.
Adevărul este că NICI UN STAT din UE nu poate avea SIGURANȚA VIITORULUI EI deoarece SUA și NATO joacă după cum se vede CARTEA RĂZBOIULUI TOTAL și doar ÎNVINGĂTORUL va dicta viitorul și regulile globaliste.
De aici apare și pendularea unor state europene către Rusia și China iar Ponta, adeptul estului (Rusia+China) a fost eliminat din joc fiindcă nu convenea NATO și SUA.
Restul e can can și lumea savurează episoadele ZILNICE, noi, de mascare a MARELUI JOC GLOBALIST fiind antrenată în MAGIA DROGULUI DEZINFORMĂRILOR țintite.
Aici, pe blog, am publicat destule elemente de stimulare a viziunii globaliste și a jocurilor strategice, fără nici o părtinire deoarece VIAȚA și mai ales VALUL DESTINULUI nostru ne va arunca în barca potrivită sau cea care se scufundă.
Oricum RECHINII stau la pândă pentru hrana abundentă ce va fi sau nu deversată și de către soarta noastră.
Șobolanii din România sunt GATA de a fugi primii spre un posibil liman. Fură și vor fura TOT ce nu este protejat, fără nici un fel de scrupule.
Justiție e sufocată și de propriile jocuri de putere fiind slugă la stăpân și nu devotată ȚĂRII acesteia, România. Parlamentul este INVALID și inert față de orice jocuri actuale fiind sugrumat de celelalte două putori.
ROMÂNIA E ÎN PERICOL VITAL!!!
ISTORIA se scrie ACUM și AICI, pentru sute de ani.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: