duminică, 28 februarie 2016

ATENTAT SAU CRIMĂ? CEAUȘESCU IRADIAT?

Interesant este faptul că alianța dintre SUA și URSS-ul lui Gorbaciov au determinat o unitate de accept dintre SUA și URSS privind SCHIMBĂRILE din lume.
Gorbaciov urma să se ocupe de „schimbarea/înlăturarea” lui Ceaușescu iar George Bush de schimbările/înlocuirile din America Centrală și apoi din Nicaragua și El Salvador...
Ambele state chiar cooperează strâns în acest sens. Gorbaciov, are sprijinul serviciilor secrete franceze și britanice pentru schimbarea lui Ceaușescu iar SUA este lăsat liber să opereze potrivit înțelegerii. URSS chiar încetează și livrările de armament către cele două țări Nicaragua (Sandinistă) și El Salvador (Farabundo Marti).
Cât privește Europa aici NATO era consistent pentru a schimba cursul istoriei și rușii ... au acceptat.
De asemenea, apropierea dintre conducere serviciului secret francez (DGSE) si cel englez (MI5), asigură combinația operativă necesară ce are ca scop, printre altele, schimbarea istoriei România în mod direct prin înlăturarea lui Ceaușescu.
Se spune că unuia dintre Ordinele “Erou al Republicii Socialiste Romania”, din aur pur, ordine care nu se mai găsesc în prezent, a fost implantat plutoniu puternic radioactiv care-l slăbea vizibil pe Ceaușescu atunci când purta ordinele (vezi poza).
 
 De ce nu se mai găsesc Ordinele de “Erou al Republicii Socialiste Romania”, ca și numeroasele bijuterii extrem de valoroase ale familiei sau cele primite cadou din străinătate? Simplu, s-au șters urmele ca întotdeauna. La fel cum și „valiza” cu secrete a lui Ceaușescu care a ajuns … în mâini bine ascunse.
Iată însă că după 26 de ani încep să apară noi informații și date despre „lovitura de stat” și încercarea de mazilire a lui Ceaușescu chiar în sediul său, de către securitate, înainte ca acesta să fugă cu elicopterul pregătit de Stănculescu. „Foaia de parcurs” a întregii operațiuni de mazilire/înlăturare a lui Ceaușescu rămâne în arhivele secrete străine și poate după încă 25 de ani se va putea afla adevărul, dacă va mai interesa pe cineva. Păcat de barbarismele vizibile, manifestate de un popor creștin, ortodox, asupra lui Nicu Ceaușescu și tortura la care a fost supus. El a fost doar un copil alintat care nu avea NIMIC din vina părinților. Dumnezeu să-l odihnească în pace.
Probabil copii noștri vor afla mai multe în anii ce vin fiindcă SECRETUL operațiunii oricum este deja depășit de vreme și iată că apare la lumină ca și untdelemnul.
Blestemul asupra României TREBUIE însă să înceteze fiindcă altfel ne scufundăm iremediabil în efectele istoriei crimei.
Sper ca dosarul „revoluției” să fie redeschis la fel ca și cel de judecare a soților Ceaușescu și să reintrăm în rândul civilizației ortodoxe a lumii contemporane.
Anul 2016 este ANUL de mari schimbări globale. Atenție și la prorocirile Părintelui Nicolae Rogozin.
ATENȚIE CREȘTINI AI ORTODOXIEI !!! SFÂNTUL ŞI MARELE SINOD AL BISERICII ORTODOXE, se va desfăşura la Academia Ortodoxă din Chania, Creta, în perioada 18-27 iunie 2016 și BOR a stabilit criteriile pentru alegerea delegației române. (Va fi cel de-al optulea sinod ECUMENIC, necurat?  Au fost șapte Sinoade Ecumenice Sfinte, al optulea va fi necurat, afirmă Părintele Nicolae Rogozin.)
Citiți PROROCIREA Părintelui Nicolae Rogozin (a trăit în perioada 12 dec. 1898 – 16 dec. 1981). Prorocirea lui s-a îndeplinit întocmai până azi.
https://monahulteodot.wordpress.com/2016/02/19/implinirea-ultimelor-prorocii-il-avem-pe-mesia/
„Despre puterea existentă (compară și România) Părintele Nicolae Ragozin spunea că este NELEGITIMĂ pentru că l-a detronat și la UCIS pe țar… (în România pe Ceaușescu).
Asupra poporului APASĂ PĂCATUL GREU AL UCIDERII țarului (a lui Ceaușescu) si pentru asta DUMNEZEU NU VA DA NICI UN CONDUCĂTOR BUN, nici măcar un șef bun de atelier.
Tuturor le este și le va fi frică să nu-și piardă locul dacă vor spune ceva. Nu le este frică de DUMNEZEU ci le este frică să nu-și piardă locul.”
„VĂ ROG, STAŢI ÎN CREDINŢA ORTODOXĂ PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE ŞI VĂ VEŢI MÂNTUI” ne îndeamnă Părintele Nicolae Ragozin.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla.
Trimiteți un comentariu