vineri, 29 ianuarie 2016

1001 NOPȚI EUROPENE

De mai bine de doi ani, probabil 2 ani și 9 luni, la fel ca-n fiecare lună, aceiași media-mi aduce informații, când cu minore sau mai rar și majore, mândre că-n jocurile visurilor lor erotice, deochiate, explodează trilogia terorii berbecilor și-n Europa prin grija violului ereticilor emigranți, musulmani sau făr de credință care insultă creștinismul căzut în teroarea lui M… sultana care, ce ne aduce ca exemplu, un model de vagin în călduri?
Și nebunia destrăbălării continuă, pandemic, politic transfrontalier, spre Eurasia, cu apropierea agresivă, frenetică lascivă a relațiilor internaționale actuale, prăbușite-n coșmarul absolut demențial al invidiei și urii distribuite în transă de inepții europeni amețiți sau drogați de strategii lumii orbiți și ei de dorința de pradă ușoară a colosului falus musulman ce rupe virginitatea franjurată a unei Europe tembel expuse, frivol vibrând de dorințe, ieșite de sub poalele-i de dantelă transparentă a unei iubiri naziste răstignite-n cimitirul unui Auschwitz-Birkenau arat de tancurile grele ale armatei germane - Schwere Heeres Panzer Abteilung, s.H.Pz.Abt sau cele Waffen-SS, s.SS.Pz.Abt.
Acesta nu este primul element de demență - nici ultimul! - cu privire la problema schizofreniei ce a cuprins Europa cum am arătat deja de mai multe ori că, din spatele prezentului imediat, sau care însoțește integrarea „progreselor” continental-mondiale, se naște inexorabil în delirium tremens narcotic, pandemia politică ce răsare în nebunia indusă a liderilor, cei care rânjesc criminal cu gândul la vechile metehne naziste, dictatoriale, ale unui coșmar crezut a fi de mult apus.
Iată că STAFIILE sunt ridicate la rang de tenebre ideologice victoriene și falusul este stindardul de aur al dorințelor lor lașe ce vibrează lasciv în Europa frământată de finalul efect al datoriilor suverane intens susținute de peștele proxenet abil, poligam financiar mondial, căzut în dizgrația lumii furate cu sârg de peste șapte zeci de ani și mai bine.
http://icepaliga.blogspot.ro/2015/09/batalia-pentru-aur-ca-valuta-forte.html
Se caută frenetic un nou Plan Marshall care să orbească luciditatea celor rămași spectatori și căzuți în vortexul nesăbuinței liderilor lumii care au fost îmbătați de nebunia drogului dolarului fals declarat a fi mai bun decât aurul rămas azi doar hârtia ce nici murdăria nu poate s-o șteargă de smoala de sânge ajunsă-n tenebrele palate ale prinților iviți din adulter și crescuți ca hiene și păsări de pradă în petrol.
Petrodolaii au căzut. ATENȚIE !!! Toate cele 21 națiuni suverane ale lumii libere s-au lepădat public de petro-dolarul US ca unitate de măsură economică. USD printr-o lipsă de expresie mai bună, a fost oficial "demis din toate schimburile monetare" de la 1 ianuarie 2016.
Federal Reserve Bank (bancă privată deținută de familiile din Europa cunoscute sub numele de "Nobilimea Neagră") a fost declarată în stare de faliment de către Curtea Internațională și și-a tras obloanele. O nouă monedă, digitală, numită Treasury Reserve Note (TRN), precum și o nouă monedă locală sau internă numită United States Notes (USN) a intrat în vigoare. SURSA: Publicat de Marius Sumedrea, joi, ianuarie 28, 2016 pe situl http://burebista2012.blogspot.ro/2016/01/dolarul-us-mort-fmi-banca-mondiala-si.html 
Azi ori ne trezim ori veți muri lasciv în brațele morții cu ale sale dezmățuri putrede de bolile venerice ale dantelăriei delirului transfrontalier al actului sexual politic. Mie mi-e tot una cum veți muri.
Când Franța se plânge-n disperarea terorii, când Anglia și coroana se ascund ofilite-n în cochilia insulară, când Italia și Spania dansează frenetic unduind pe ritmuri latine de samba iar estu-n delir le ridică obstacol, cu granițe de sârmă ghimpată și latră la lună că nu-i semiluna acilea stăpână dar, M… sultana le-ntinde din nou, lasciv, cu chemări de divă-n călduri în harem, un frotiu de spermă s-atragă un falus mai mare strigând că de vină-i și Austria cu Tereza-i ce excită și dragostea sa de sultană.
Nebuni după sulă și bani cât mai mulți, vedem cum Europa se-ngroapă cu munți de șalvari murdăriți de rahatul ce pute-n teroare și-i duce duhoarea spre alte meleaguri, mai lascivă-n savoarea haremului public devenit bordelul franco-germano-englezo-latino-beduin cu dansu-i magnific de sambă italo-spaniolo-mediteranean-islamic ce devine ... tenebru.
Și CLUBUL acesta tembel și macabru se face azi acru de sânge vampir și bale spălate-n carnea „virginelor” noi, crăcite-n vagine căzute-n teroarea dorinței nebune, electrizante, a falusului lor de beduini europenizați veniți să spele cu sânge de fată ruinele civilizației elene dominate de mirifica lor Afrodita și legendele ei de istorie veche. E timpul plăcerii extensive, fulminante, a vampirilor naziști, islamizați, dornici de răzbunare, pentru distrugerea plăcerilor haremului lor la origini.
DOAMNE, TU, UNIC DUMNEZEU, OPREȘTE TEROAREA CIOCNIRII VIOLENTE A NEBUNIEI COSMICE A CIVILIZAȚILOR LUMII! CIVILIZAȚII?
SUNTEM COPIII TĂI, ORICUM NE-AM NUMI. PACEA ESTE DRAGOSTEA TA SUPREMĂ.
Și iartă-mi Doamne acest panflet idiosincrazic și frivol, grotesc, prin revolta cuvintelor mele.
O Doamne, trezește tu sufletele adormite și adu-ne mintea cea de pe urmă. Oprește nebunia acestei fantastice povești de tembeli fără număr și întinde mirific, etern, GRĂDINA cu PACE ȘI SOARE spre vestul sălbatic și dincolo de el până atingem extrema ce-ncepe la ESTUL cu Soare Răsare și parfumu-i de floare cu miresme de Rai.


Niciun comentariu: