miercuri, 2 decembrie 2015

NOUL „CLUB MEDITERANEAN DE LUPTĂ”

Iată cum sesiunea Conferinței de la Paris „Evenimentul cu numele de cod COP21”, cea mai amplă conferință dedicată climei cu cea mai mare concentrare de lideri mondiali si cea mai vastă reuniune diplomatică organizată vreodată de Franța capătă conotații STRATEGICE NOI.
SURSA:  http://reseauinternational.net/croisieres-en-mediterranee/
Conferința nu prea a fost interesată de MEDIUL GLOBAL ci de un cu totul alt MEDIU, cel FINANCIAR și nevoia de salvare a DOLARULUI american contra dezastrului climatic posibil dacă țările nu se alinie politicii globale de mediu. Și ca situația să capete contur ECONOMIC iată cum zona petrolieră din Mediterana și Asia Mică trebuie să susțină „ofensiva” pentru dolarul american.
Și cum ar putea să fie altfel dacă nu prin susținerea acordului asupra unui conflict militar specific care să absoarbă noi resurse militare și în consecință să permită re-oferta tiparniței de hârtie – DOLARUL.
Se poate observa abia acum, mai clar, de ce a fost creat și conflictul artificial Turcia-Rusia, atentatele din Europa, migrația necontrolată a forței de muncă ieftine dar și protecția financiară la creditele suverane catastrofale în „Spirala Morții”.
Se dorea insistent ca strâmtoarea Bosfor-Dardanele să fie BLOCATĂ pentru navele rusești îngreunând orice SPRIJIN militar sustenabil. Marea Mediterană să devină astfel UN LAC DE AGREMENT pentru flotele celorlalte state occidentale ce vizează ocuparea unui loc cât mai bun la masa ÎMPĂRȚIRII CAȘCAVALULUI SIRIAN și mai ales a petrolului din zonă și influenței în țările adiacente.
Iată cum cel mai bun mod pentru a eradica „crima” din suburbiile jihadiste din Paris și Bruxelles este acordul pentru „plaja de iarnă a marinarilor” pe coasta de est a Mediteranei.
Franța, care nu vrea să facă lucrurile pe jumătate, a vrut să vină și să ocupe un loc de lider pășind cu dreptul la festin și de aia și-a trimis portavionului Charles de Gaulle,
însoțit de fregata de apărare aeriană "Chevalier Pavel",
 
fregata anti-submarin "La Motte Picquet" nava de comandă și de realimentare "Marne" dar și un SUBMARIN NUCLEAR DE ATAC. Toate contra fanaticilor beduini ISIS care s-au dat jos de pe cămilă și „abia au luat permisul de conducere pentru „arma nucleară” ... de pe Toyota”.
E vizibil pentru cine se concentrează această flotă de elită, nu? Și pentru ce era nevoie de BLOCAREA strâmtorilor Bosfor și Dardanele de Turci. Doar MOTIV le trebuia.
Cel puțin Franța vrea să arate că poate, chiar nuclear, să asigure martirilor lor din Paris promisiunea că pot să se odihnească în pacea atomică. Au fost norocoși fiindcă au reușit să devanseze alte state.
Tocmai au devansat forțele navale americane concentrate în jurul portavionului USS Truman ce venea spre Mediterana. Americanii însă cu siguranță nu vin ca să se opresc la colțul mediteranean al Franței doar să prezinte salutul lor către marina franceză și nici pentru a repara un defect, care ar permite marinarilor o pauză după trecerea Atlanticului.
În timp ce nava Unchiului Sam se îndrepta spre Mediterana, Cameron a cerut și el parlamentului britanic ales să-i permită să se alăture celor doi prieteni (Franța și SUA) atunci când va veni momentul optim. Marea Britanie a răspuns astfel solidar pentru a participa la „pedepsirea cu lovituri” a teroriștilor ce au acționat în Saint-Denis dar și în Molenbeek.
La rândul ei, Madame Merkel nu s-a lăsat mai prejos. Și ea a vrut să dea dovadă de solidaritate prin trimiterea de trupe germane pe plajele din estul Mediteranei. Aceasta a decis, de asemenea, să trimită și o fregată pentru ceea ce începe să arate ca un „Club Mediteranean de luptă”.
Fregata nemților este destinată, se spune de Berlin, pentru a proteja vezi Doamne portavionul „Charles de Gaulle” față de „ferocitatea atacurilor posibile ale huliganilor fanatici de genul celor din Saint-Denis și Molenbeek”.
Mai multe nave marine participante asigură astfel prezența la festinul „petrodolarilor” și cu cât mai repede cu atât mai bine pentru Europa.
Acum și Danemarca vrea să intre în jocul acestui „Club Mediteranean de luptă”. Aflăm iată că ea va trimite nava lor emblematică „Absalon” să se alăture celorlalți în Marea Mediterană.
Aceasta nu pentru a ajuta Franța ci pentru a ajuta Turcia dar să-și păstreze dreptul de a face incursiuni și printre vecini, sau să tragă din când în când în câte un avion care trece aproape de zona lor, mai ales în cazul în care va ajuta celelalte țări beligerante să se concentreze împotriva infractorilor care au acționat la Paris și Bruxelles venind din Siria. Și apoi nava daneză nici nu e departe de zona „Clubului Mediteranean de luptă” spun danezii. Acesta a navigat în largul coastelor Somaliei, ducând lupta împotriva piraților ce au devastat zona. Din fericire, pirații au dispărut în mod miraculos de la atacurile de la Paris. "Situația din apele din largul Somaliei a devenit deodată atât de securizată încât putem redisloca „Absalon” în Marea Mediterană spune și Peter Christensen, ministrul danez al apărării.
Observăm așadar cum se apropie „DEZNODĂMÂNTUL” nu la criza siriană ci la cea FINANCIARĂ GLOBALĂ și toate statele vor să ocupe un loc onorabil la festinul VALUTEI PETROLIERE din viitor.
Dar de ce oare această grabă?
SECRETUL este devoalat tot la întrunirea de la Paris de la finele lunii noiembrie 2015. S-a discutat și atenție deja s-a convenit ca YUANUL să intre în coșul DST al FMI pentru a SALVA aparențele eșecului global al FMI.
China chiar dorea să acționeze DIN INTERIORUL VECHIULUI FMI pentru a prelua PRIN TRANSFER frâiele NOULUI FMI al BRICS.
Cum din septembrie 2016 China va DOMINA coșul valutar al vechiului FMI este de la sine înțeles că doar petrodolarii mai pot echilibra oarecum balanța PLĂȚILOR VALUTARE fiindcă yuanul devine MONEDĂ DE REZERVĂ a vechiului FMI dar și a NOULUI FMI.
PLANUL RUSIEI adoptat la CS al ONU ce-l derulau împreună cu Siria și Iranul trebuie OBLIGATORIU să dea greș pentru ca noul „Club Mediteranean de luptă” să preia CONTROLUL.
Iată așadar de ce se fac mișcări de trupe și dislocări tot mai mari pentru a BLOCA RUSIA în sprijinul său pentru Siria.
Și PLANUL ar fi extrem de favorabil occidentului mai ales că INTERESUL COMUN dat de scadența CREDITELOR SUVERANE este ucigător de presant.
Rusia însă nu este SINGURĂ în această ecuație și CHINA care a stat neutră, deși este atacată chiar și de SUA în Marea Chinei pentru a o ține departe de Mediterana nu va fi prea ușor de păcălit.
China are deja ACTIVATE forțele din OCS (Organizația de Cooperare de la Shanghai) care sprijină NOUL FMI și au început deja PLĂȚILE și decontările în yuani în cadrul BRICS ce are ca rezervă și Altyn-ul de aur, moneda viitorului sistem financiar global.
De aceea, acum la Paris, s-a încercat să fie scoasă din joc forța chineză, Chinei oferindu-i-se coșul valutar al DST din vechiul FMI ca să aibă ce „rumega financiar”.
China însă este extrem de diplomată și are PLANURI STRATEGICE foarte clare și pe termene foarte lungi, de sute de ani, și nu va permite ca ZONA CHEIE din Asia și din proiectul ei nou, al DRUMULUI MĂTĂSII, să fie ocupată de forțe ostile planurilor ei.
China va echilibra JOCUL STRATEGIC al occidentului ce se conturează în acest nou „Club Mediteranean de luptă” ce a intrat în funcțiune după Paris 2015.
Europa se SCHIMBĂ vertiginos și România încearcă iar să nu fie păcălită ca de fiecare dată în istorie susținând acum NATO și SUA care însă, economic, devine perdantul contemporan al momentului fiindcă SUA a creat sistemul de la Breton Woods și a speculat până la absurd piața financiară globală.
„Spirala Morții” nu poate fi neglijată și ea va acționa dezastruos în anul 2016 fiindcă prin intervenția Papei s-a ratat la sesiunea ONU din septembrie 2015 momentul când trebuia contraatacat cu GUVERNUL MONDIAL instalat la ONU.
Vom avea o IARNĂ FIERBINTE generată ACUM în mod cert de „Club Mediteranean de luptă” iar 2016 va fi anul DECONTĂRILOR INTERNAȚIONALE ale datoriilor ne-sustenabile.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Trimiteți un comentariu