luni, 23 noiembrie 2015

SCHIMBĂRI COLOSALE, FRENETICE, ÎN BĂTĂLIA GLOBALISTĂ

Ultimele trei săptămâni au conturat o schimbare incredibilă la nivel GLOBAL mai ales în percepția poziției Rusiei și a obiectivelor sale strategice.
Este de neînchipuit ca membri ai NATO să spună NU politicii SUA și cerințelor de unitate conform Art.5 din Tratat și mai ales la o sesiune jubiliară a ONU să se schimbe macazul instaurării GUVERNULUI MONDIAL iar Papa să renunțe la discursul său de INSTALARE a acestui GUVERN. Până săptămâna trecută nu existau VIZIBILE CAUZELE acestei imense BĂTĂLII pierdute de SUA la sesiunea ONU unde, contrar programului, Papa afirmă că NIMIC nu se va mai putea realiza în lume FĂRĂ RUSIA și CHINA fără consultarea și a țărilor BRICS.
Papa chiar a recomandat PUBLIC să fie schimbată percepția față de Rusia și propunerile sale de stingere a conflictului din Siria.
Cauza cestor declarații a fost provocată de acțiunile intensive diplomatice la deținerea președinției Consiliului de Securitate al ONU de către Rusia, de vizita Papei în Cuba înaintea sesiunii ONU precum și de discuțiile Chinei și invitarea ei la Casa Albă de Obama, momente care au scos în evidență „cacialmaua pregătitoare” a politicii SUA de a se salva în mod excepțional pe sine de la dezastrul financiar ce l-a creat chiar din prima zi de după al doilea război mondial.
Cu bună credință și intenție creștină, Papa a acordat timp de gândire și remediu în favoarea SUA și NATO astfel încât să găsească alte căi de ieșire ONORABILĂ din criza războiului declanșat în Siria și Orientul Mijlociu.
Cum „ciolanul globalist” naște monștri iată că, deși obligat, Obama nu a reacționat POZITIV în receptarea percepției SCHIMBĂRILOR GLOBALE ale lumii contemporane.
Vaticanul a înțeles că EUROPA și ÎNTREAGA LUME se află la o cotitură excepțională și că le este mai aproape CĂMAȘA decât mantaua americană. Iată că iarna care se derulează se anunță a fi extrem de geroasă și GAZLE atât din Rusia dar mai ales din Asia Mică sunt mai importante pentru VIITORUL EUROPEI decât umbrela nucleară și militară a NATO.
Au mai fost elemente de vizibilitate clară a crizei UE și a NATO venite de la Grecia și Turcia, apoi de la Israel și Arabia Saudită, acum de la Franța, Polonia și parțial Germania obișnuită a juca de acum ISTORIC la ambele capete.
Iată însă că recentele DEMONSTRAȚII DE FORȚĂ MILITARĂ A RUSIEI prin utilizarea inițial a unui antrenament (înaintea intrării în conflictul sirian) de zbor a bombardierelor strategice TU-160 prin spațiul limitrof al Angliei, apoi prin strâmtoarea Gibraltar în Mediterana și executarea tragerilor recente asupra obiectivelor din Siria în urma unui marș de circ 13000 de km fără escală a cam pus pe gânduri anliștii militari globaliști.
Priviți la Centrul Național Rus de Control al Apărării Globale, devenit cunoscut deja publicului și care a uimit analiștii militari pentru flexibilitatea analizelor ce pot fi prezentate presei, inclusiv în timp real cu informații ale Sistemul Integrat de Cercetare și Comandă al rachetelor balistice. (Clik pe poză)
SURSA: http://reseauinternational.net
Amintiți-vă de plecarea portavionului american Roosevelt din apele Golfului atenționat special de Rusia după lovirea ISIL cu 26 de rachete (al 26-lea peședinte al SUA) trase din Marea Caspică.
În data de 12 octombrie 2015 - SUA și-au retras portavionul Theodore Roosevelt din Golful Persic provocând neliniști analiștilor militari americani însă, doar Obama știa avertismentul încriptat în numărul de rachete trase și bineînțeles ȘI EU (SÎC), nu?
Degeaba mas media a încercat să spună că a fost un fiasco tirul rusesc și că ar fi căzut rachete în Iran ca și întreaga ofensivă pornită în a discredita loviturile Rusiei din Siria. SUA și CIA erau în culpă fiindcă instruiau forțele ISIL pentru jocurile lor din zonele petrolifere și intenția de a STOPA construirea conductei de GAZE NATURALE spre Europa.
România, membră NATO și subordonată TOTAL intereselor SUA și-a pus de acum circa trei ani de zile problema fezabilității Art.5 NATO și a întreprins acțiuni excepționale de reconfirmare a loialității NATO față de membrii săi și a SUA față de România.
Deși SUA a acordat o atenție specială problemelor României, politica lor și comportamentul de jandarm a înfrânat aplicarea promisiunilor și a neutralizat chiar aspectele de profundă democrație ale României la referendumul de suspendare a lui Băsescu.
Cum liderii UE și Germania se comportau și ei ca niște COPILAȘI în înțelegerea NECESITĂȚII construirii unei FORȚE EUROPENE de apărare și securizare a granițelor UE și de echilibrare a hegemoniei NATO, a favorizat chiar NATO să intervină și a STOPAT intențiile bune ale UE de creare a acestei forțe (amintiți-vă și de trecerea pe sub Arcul de Triumf din Paris a trupelor Germane care a bulversat politica NATO de agitare a spiritelor UE și de ÎNROBIRE a liderilor prin aplicarea creditelor suverane către care au fost VERTIGINOS împinși stimulând AVARISMUL lor uman). Imediat s-a creat apoi criza Ucraineană sprijinită strategic CULMEA chiar și de ruși iar NATO și SUA au redevenit vioara numărul unu a Europei în materie de securitate.
Asta a permis ca CIA și SUA să spioneze intensiv chiar și pe LIDERII UE dar și să agite spiritele financiare pentru ca FMI să nu intre în colaps.
Jocurile au ținut o bună perioadă de timp însă SUA are nevoie de MAI MULT, de un CONFLICT MAI MARE care să relanseze înarmarea și să justifice repornirea fără control a tiparniței de hârtie de război. Multe state au căzut în capcană sau au fost SILITE să accepte aceste jocuri de interes strict american și iată cum criza își arată acum colții chiar în finalul „SPIRALEI MORȚII” amenințând extrem de grav UE și sistemul global al Băncii Mondiale și FMI.
Culmea este faptul că până și ONU, creată și finanțată de SUA la finele celui de al doilea război mondial recomandă aplicarea propunerilor de PACE ale Rusiei în Siria și Asia Mică.
Franța a priceput că până și atacurile teroriste sunt sub DRAPEL STRĂIN (FALS) și că amenințările vor continua fiindcă SUA și NATO sunt prinse în corzi.
FRANȚA a anunțat OFICIAL că se aliază cu Rusia în lupta contra terorismului sub egida ONU care a trecut deja la aplicarea propunerilor din Consiliu de Securitate.
Pericolul unei reacții VIOLENTE a influenței globaliste de final a SUA nu va întârzia să apară, însă le va fi ca și capacul pe coșciug. Și apariția de NOI confkicte e în travaliu. un exemplu: Arhipelagul Marea Chinei de Sud este revendicat de șase țări: Sultanatul Brunei de, China, Malaezia, Filipine, Taiwan și Vietnam. Fiind un punct strategic deosebit China a construit deja un aerodrom ca avampost militar accentuând conflictul teritoriale. Și SUA a trecut la „exploatarea situației”.
SURSA: http://reseauinternational.net 
Răspunzând la amenințările Statelor Unite care ar putea trimite nave de război în jurul insulelor pe care Beijingul a construit aerodromul „construind castele de nisip” pe reciful Insulelor Spratly, China a declarat că ea "nu permite nimănui să încalce apele teritoriale chineze și nici spațiul aerian în Insulele Spratly „în numele protejarea libertății de navigație și survol” invocate de SUA.
Tensiunea iată că nu crește în Orientul Mijlociu, sau Ucraina, dar și aici, însă în special, în Pacific și Marea Chinei de Sud fiindcă vioara numărul unu a economiei mondiale devine … CHINA.
SUA este conștientă de situație și va FORȚA utilizarea „acarului Păun” în producerea cataclismului care să-i justifice INTERVENȚIA ÎN FORȚĂ și recucerirea locului de hegemon. Oare ce țară va fi utilizată drept „țap ispășitor” ca și motiv de „accedent” între NATO și Rusia sau China?
Iată cum pericolul unui conflict NBC cu începerea lui chimică și biologică a fost sesizat de Rusia care a și decretat stare de alertă generală cu distribuirea de mijloace de protecție pe întreg teritoriu său și a întărit dotarea forțelor lor și aliate care luptă în Siria cu mijloace de protecție NBC.
Franța a decretat și ea stare de urgență în pericolul chimic și biologic dar este DEPARTE de a face față fiindcă până și forțele speciale nu poartă masca după ei. Exact ca ISU de la noi care pleacă la incendiu fără fiole antifum.
Rusia demonstrează că nu este deloc afectată NICI de sancțiunile economice aplicate și acum beneficiază și de „țărâna” ce și-o pun în cap și țările UE cre critică greșeala aplicării acestor sancțiuni.
Rusia a confirmat deja recuperarea pierderilor din inport/export cu producția ei internă.
Ne având de ales, rușii au fost siliți să-și „întoarcă ochii spre casă” fapt ce a permis nu numai dezvoltarea producției interne, dar, de asemenea și-a dezvoltat accesul la puncte geografice NOI de vânzare, de export/import. Si astfel occidentul a putut vedea în magazinele rusești primele produse din lista de sancțiuni a căror existență a fost atât de neașteptat echilibrată de politicile comerciale ale Rusiei.
Dintr-o dată, contrar așteptării efectului sancțiunilor, Rusia și-a MĂRIT producția de rațe și iepuri atât de delicioase și apreciate de occident. Producția de brânză a crescut în valoare adăugată și mai mult la export, dar un efort notabil a fost făcut chiar pe celebrul camembert așa cum arată statisticile comerciale ONU dar și zonale. În ceea ce privește producția de pește, occidentalii au descoperit că nu a fost doar abundent prezentat nu ca o glazură de pește congelat ci a putut fi comercializat îndeosebi în stare proaspătă, ceea ce denotă VITEZA de aprovizionare cu o ritmicitate excepțională ce contestă starea de embargo.
Și aceste CONCLUZII și impresii nu sunt ziaristice ci confirmate de un RAPORT DE AUDIT ce-l face grupul Deloitte pentru occident și care a fost publicat și de ziarul Kommersant.
Astfel raportul arată că producția internă a Rusiei crește și devine profitabilă. De exemplu la pește, în comparație cu 2014, profitul (inclusiv și la export) a crescut cu 150% ceea ce înseamnă CONSUM nu stocare. Și în agricultură creșterea este de 69%, transporturi creșterea e de 42,9%, în raport cu contribuția produselor minerale de doar 9,7% și a pierderilor din reducerea producției de petrol ca urmare a SCĂDERILOR DE PREȚ IMPUSE PE O PIAȚA CONTROLATĂ DE SUA.
Această CREȘTERE POZITIVĂ a PIB-ului în condiții de SANCȚIUNI ECONOMICE este explicată la fel de paradoxal de CREȘTEREA CERERII PRODUSELOR RUSEȘTI, care este transferată DIN producția națională, la export pe rublă, făcând producția internă mai competitivă și cu rol de compensare la extern.
IN CONCLUZIE
Asistăm la o REALĂ SCHIMBARE DE ȘTAFETĂ la nivel GLOBAL și ceea ce se aștepta la sesiunea ONU din septembrie 2015 se petrece ACUM într-un ritm alert.
SUA se temea la ONU că statele lumii vor trece în MASĂ de la vechiul FMI către noul FMI care depășea deja 50% din necesar. Acum statele UE și ale EurAsiei dar și cele ale Asiei Pacific sunt convinse că TREBUIE să urgenteze schimburile lor economice cu atenție!!! ESTUL EUROPEI ȘI ASIA dar și să-și securizeze zona petroliferă din Orientul Mijlociu începând cu UNITATEA de luptă din Siria și armonizarea luptei contra TERORISMULUI MONDIAL.
Se anunță un SFÎRȘIT DE AN EXPLOZIV și mai ales un AN 2016 FOARTE PUTERNIC CONECTAT LA SCHIMBĂRILE GLOBALE. 
Cine nu se trezește la timp RISCĂ să piardă TRENUL SPERANȚEI și să se îngroape în DATORIILE SUVERANE ce mor odată cu vechiul FMI.
România este din nou prinsă într-un joc EXCEPȚIONAL și personal NU CRED că avem OAMENII, LIDERII și NAȚIONLIȘTII NECESARI pentru a stopa cataclismul spre care se îndreaptă. ORGOLIUL LIDERILOR NOȘTRI ESTE DISTRUCTIV. (Vezi Ungaria, Polonia, Grecia, Franța etc.)
Cu toată mascarada de la #Colectiv pentru SCIMBAREA GUVENULUI PRINTR-O CRIMĂ așa cum s-a produs și în ziua de CRĂCIUN 1989 românii TREBUIE să devină CONȘTIENȚI DE FORȚA LOR și să-și protejeze BOGĂȚIILE SOLULUI ȘI ALE SUBSOLULUI cerând JUSTIȚIEI să fie dedicată ȚĂRII și intereselor NAȚIONALE mai ales că LUMEA GLOBALĂ SE SCHIMBĂ și viitorul este fie de „prizonier de război și învins” fie de „luptător victorios” tocmai prin AMPRENTAREA INTERESULUI NAȚIONAL.
Confiscarea averilor ilicite și restabilirea DREPTULUI SUVERAN ASUPRA SOLULUI ȘI SUBSOLULUI sunt acțiuni care nu țin de ALIANȚA MILITARĂ sub care suntem prinși.
Interesul NAȚIONAL PRIMEAZĂ și ne-a spus-o chiat STRATFOR.

Niciun comentariu: