marți, 3 noiembrie 2015

DECIZIE FĂRĂ PRECEDENT: RUSIA ȘI SUA SUNT PREGĂTITE PENTRU A FOLOSI ARMELE NUCLEARE

ALARMĂ !!! 
DECIZIE FĂRĂ PRECEDENT: RUSIA ȘI SUA SUNT PREGĂTITE PENTRU A FOLOSI ARMELE NUCLEARE
Presa vuiește de reluarea afirmației oficiale din 2001/2002 cum că SUA sunt pregătite în a folosi armele nucleare TACTICE atenție!!! în Orientul Mijlociu.
Un articol destul de recent, din iunie 2015, precizează că datele de CERCETARE/SPIONAJ conduc la concluzia utilizării în Yemen, ca și într-un poligon de experimentări, a unei bombe cu neutroni. http://www.liveleak.com/ll_embed?f=f9d4254973d6
Și afirmația se bazează și pe acest videoclip din linkul de mai sus cu explozia probabilă.
Ca militar pot afirma (vizionând clipul) că „ciuperca” și efectele imediate (emanația de lumină, unda de șoc și unda electromagnetică) NU SUNT DE LA O EXPLOZIE NUCLEARĂ deși operatorul care filma AȘTEPTA explozia.
IATĂ CUM ARATĂ O EXPLOZIE NUCLERĂ
Ba mai mult, cu siguranță nu este clipul unei explozii a unei bombe cu neutroni deși simularea se apropie de caracteristicile unei explozii nucleare, deoarece radiația cu neutroni folosită ucide IMEDIAT forța vie (inclusiv operatorul) iar tehnica blindată (îndeosebi tancurile) „AMPLIFICĂ” radiația cu neutroni prin acele ciocniri neelastice/elastice care creează o perdea în creștere logaritmică de radiații neutronice, radiații ce distrug NUMAI forța vie fiind de aceea una din armele așa zis „curate” fiindcă nu produce distrugeri de tehnică sau alte bunuri ele rămânând INTACTE.
De asemenea în doctrina militară a SUA a fost avizată utilizarea armelor nucleare tactice FĂRĂ avizul Comandamentului Suprem ceea ce conduce la concluzia că recentele afirmații de utilizare a armelor nucleare în Orientul Mijlociu sunt perfect posibile. „Programul nuclear Washington” astfel cum sunt definite misiunile în "revizuirea misiunilor nucleare ale anului 2001" este edificator: SUA au permisiunea de a dezvolta un arsenal nuclear tactic pentru utilizarea lui împotriva statelor non-nucleare.  Încă din 2002, armele nucleare tactice care vizează Orientul Mijlociu sunt deja pe deplin implementate în trupele SUA și NATO.
Bombele/armele NUCLEARE tactice sunt de câteva tipuri (bombe sau arme fiindcă ogivele pot fi montate și pe alte tipuri de vectori):
- bombe/arme nucleare (clasice) de diferite calibre și pentru vectori diferiți
- bombe/arme RRR (cu Radiație Radioactivă Redusă) utilizate la distrugerea buncărelor utilizate în Afganistan, Libia, Iran http://www.wsj.com/articles/pentagon-worked-to-improve-biggest-bunker-buster-bomb-as-iran-talks-unfolded-1428078456 În paralel rușii au dezvoltat bombele cu vid utilizate deja în Siria sub proiectul „Buratino”
- bombele/armele cu neutroni pentru combaterea atacului masiv cu blindate și tehnică cu blindaje
- bombele/armele cu impuls electromagnetic nuclear amplificat care distrug componentele electronice
- bombele/armele termonucleare care sunt cele mai distructive și deocamdată greu de utilizat datorită existenței deuteriului și tritiului relativ abundent în natură (ape, lacuri, mări și oceane) cantități care pot crea ușor o reacție în lanț necontrolată.
„Mass Ordnance Penetrator MOP GBU-57 A/B” este o bombă strategică utilizată la pachet cu un bombardier B-52 sau B-2, din cauza greutății sale. (Poza 1)
În 1996, în timpul administrației Clinton, SUA a fost pregătit pentru a utiliza arma nucleară B61-11 tactică într-un atac împotriva Libiei. (Poza 2) http://www.nukestrat.com/us/afn/B61-11.htm (informația sitului observ că s-a închis după ce am publicat acest articol)
Upgradate, bombele B61 12 au fost dezvoltate pentru folosirea lor împotriva țintelor din Orientul Mijlociu, inclusiv Iran, Siria și Libia, de mai multe țări NATO europene, printre care și cinci state considerate non-arme nucleare (Belgia, Germania, Italia, Țările de Jos, Turcia). Noua bombă B61 12 este o armă nucleară cu o capacitate de 50 de kilotone ce poate fi transportată de la un avion de vânătoare F-35.
Personal am prezentat mai multe date despre tehnica actuală utilizată, tot mai sofisticată http://icepaliga.blogspot.ro/2014/10/tendinte-actuale-deosebite-in-ducerea.html 
Care este REALITATEA fiindcă la un asemenea subiect secretul militar devine extrem de strict iar presa doar speculează subiectele lansate special chiar de serviciile de specialitate militare.
Semnalul vine destul de explicit, ca și confirmare, dintr-o direcție opusă secretului expres al doctrinei SUA, de la cercetarea strategică a rușilor.
DUMNEZEULE AVEM ALARMĂ GENERALĂ !!!
Ieri pe 02-noiembrie-2015 apare articolul „Rusia se pregătește pentru un război nuclear” SURSA: https://jeanfouche.wordpress.com/2015/11/01/la-russie-se-prepare-a-une-guerre-nucleaire/
ATENȚIE MAJORĂ!!! 
După ultima ședință a Consiliului de Securitate al Federației Ruse șeful Consiliului a declarat că Vladimir Putin a ordonat ca Rusia să se pregătească pentru a face față declanșării unui război nuclear, în legătură cu amenințarea recentă doctrinară "Prima Strike" vehiculată de Statele Unite ale Americii, care apare în mod EXPLICIT în noua doctrina militară a SUA (NATO).
Dar de ce ar face PUBLICĂ o asemenea informație strict secretă?
Citez: „Vladimir Putin a ordonat ieri un inventar, o restaurare/reface dacă este necesar, și ATENȚIE!!! re-furnizarea de materiale MILITARE pentru protecția personală a cetățenilor împotriva amenințărilor de utilizare a armelor de nimicire în masă (NBC – nucleare, biologice și chimice).
Reabilitarea imediată și furnizarea la cheie de adăposturi în marile orașe din Rusia este în curs de desfășurare ALARMANTĂ planificată însă (ușurare oare?) pentru mai multe luni.
Verificarea și stabilirea nivelului de operativitate a Centrelor de comandă descentralizate instalate în diferite locuri cheie, "secrete", adânc îngropate și izolate biologic.
Ordinul este urmat de numeroase măsuri MILITARE de pregătire pentru luptă a aviației strategice, unităților de rachete și forțelor maritime purtătoare de rachete nucleare.
PROBATORIU:
O epidemie de holeră face recent ravagii în nordul Irakului, dar și în Siria și sudul Turciei. Militarii ruși din Siria sunt afectați de o epidemie de hepatită. Situația este departe de a fi sub control se afirmă și de experți observatori cre nu exclud apariția unei epidemii regionale.
Rusia  oferă mai mult de 1.000 de costume de protecție NBC (nucleare, biologice, chimice) armatei irakiene în cadrul acordurilor bilaterale, dar nevoile armatei irakiene în acest domeniu crește deja foarte repede în cazul în care Daech (Statul Islamic) continuă procurarea armelor biologice și chimice de la terți al căror obiectiv este acela de a perpetua haosul din regiune.
Sute de unități de protecție NBC sunt furnizate de Rusia și unor regimente ale armatei siriene, inclusiv cele ale Gărzii Republicane.
CONCLUZIE !!!
Devoalarea PUBLICĂ a unei asemenea DESFĂȘURĂRI DE FORȚE nu mai este de neglijat de nici un individ și mai ales GUVERN și de FORȚELE MILITARE ALIATE.
„Actul trei și ULTIMUL din „Spiralei Morții” se va derula inimaginabil de violent, cu o EXPLOZIE excepțională de BRUIAJE și OCUPĂRI ALE POPULAȚIEI CU ȘTIRI ȘI EVENIMENTE COLATERALE care să nu permită înțelegerea strategiei DERULĂRII conflictului ce devine iată NUCLEAR și GLOBALIZAT.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Niciun comentariu: