vineri, 18 septembrie 2015

SE ASCUT ACȚIUNILE DE INSTALARE A GUVERNULUI MONDIAL

Ucraina, miercuri, în 16 septembrie, a dublat oferta sa pe termen lung (care??? Ucraina speră să fie aleasă ca unul dintre noii reprezentanți în sistemul de rotație al CS, la votul programat la New York dar târziu, pentru 15 luna octombrie) pentru a obține suspendarea dreptului de veto și al Rusiei, care deține acum președinția Consiliului de Securitate al ONU.
Observăm cum se amplifică fel de fel de acțiuni care să mențină sau să schimbe sistemul mondial de INFLUENȚE GLOBALE. Președintele francez Francois Hollande propune crearea unui GUVERN al zonei euro, cu un buget specific, precum si cu un PARLAMENT care sa asigure controlul UE, transmite Reuters. Există de asemenea dorința de a unifica dolarul cu euro și a instala EURODALARUL ca monedă intermediară până la instaurarea Guvernului Mondial.
Și acțiunile de INFLUENȚARE capătă forme bizare, unele chiar fantastice („Valul X” (Wave X)), catastrofice (comete, asteroizi), pentru a OCUPA populația cu alte subiecte decât lupta pentru PUTERE a liderilor lumii. CATACLISMULUI FINANCIAR GLOBAL le ia mințile liderilor și mai ales OMENIREA trebuie să reziste acestor câmpuri de TORSIUNE (HAARP) pentru influențarea CONȘTIINȚEI planetare.
Deposedarea de dreptul de VETO în Consiliul de Securitate, se va face în Adunarea Generală a corpului global de membri ONU ce se întâlnește în următoarele săptămâni (adică la sesiunea ONU din septembrie când Papa dorește să proclame Guvernul Mondial și predarea către acesta a suveranității lumii abolind și dreptul de veto al celor cinci puteri actuale din CS, putere preluată însă de Guvernul Mondial). http://icepaliga.blogspot.ro/2015/08/astazi-luni-24-august-2015-inceput.html
O schimbare reală de manifestare a PUTERII GLOBALE va avea loc așadar în septembrie, în intervalul 23-28, fiind vizibilă și semnificativă LUPTA ACERBĂ ÎN DERULARE dintre marile puteri ale lumii. Noi vom fi ocupați cu procesul lui Ponta dar și cu alte știri senzaționale. Observați că media de la noi nu suflă NICI O VORBULIȚĂ despre aceste evenimente excepționale? Suntem TOTAL sigilați informativ și practic pentru a nu putea reacționa, Doamne ferește, surprinzător.
Aceasta sesiune ONU coincide cu întâlnirea dintre Papa Francisc și președintele american, Barack Obama, la Casa Albă (în 23 septembrie), urmând apoi ca papa să se adreseze întâi Congresului SUA (în 24 septembrie) și apoi liderilor politici mondiali la Adunarea Generală ONU din 25 septembrie când se urmărește votarea noului Guvern Mondial și eliminarea ofertei noului FMI a BRICS.
Numeroase națiuni proamericane sunt supărate acum pe Rusia, care, împreună cu aliatul lor, membru al Consiliului cu drept de veto, China, au blocat o serie de eforturi ale SUA (Vatican) la ONU de a impune sancțiuni pentru președintele Siriei, Bashar al-Assad care încă deținea puterea asupra zonelor petrolifere din zonă.
Consiliul de Securitate ONU, prin președinția Rusiei, sprijină însă noile eforturi de mediere a PLANULUI de reglementare a conflictelor din Siria.
Astfel 15 membri ai Consiliului au votat luni în favoarea noului Plan ONU pentru Siria solicitat de trimisul Siriei, Staffan Mistura, pentru pregătirea discuțiilor de PACE.
Venezuela s-a opus însă regimului actual din Siria și a propus continuarea analizei. Patru grupuri tematice de lucru vor aborda de aceea o nouă analiză privind PLANUL de stopare a conflictelor din Siria în următoarele zile.
1. siguranță și protecție pentru toți;
2. probleme politice și juridice;
3. probleme militare, de securitate și de combatere a terorismului și
4. continuitatea serviciilor publice pentru reconstrucție și dezvoltare
Interesantă este de aceea și poziția UE care este, culmea, interesată să CONTINUE să primească efective din exodul pornit din Orientul Mijlociu decât de OPRIREA acestui exod cu instrumentele ONU propuse în Consiliu de Securitate al ONU.
România este doar un ghiocel invizibil în derularea politicii Germaniei care face „sluj” în fața SUA ce execută frenetic ordinele Vaticanului pentru instaurarea NOM și a Guvernului Mondial la ONU acum în septembrie.
SURSA: World Bulletin / News Desk

Niciun comentariu: