vineri, 11 septembrie 2015

PANDEMIEEE... UN GENOCID MONDIAL AL UNOR MINȚI SCHIZOFRENICE

Vă rog să vă reamintiți de „SPECTACOLELE” bine regizate, preluate de media, ale acțiunilor extrem de „RESPONSABILE” ale autorităților noastre privind unele pericole de „INFECTARE” cu germeni patogeni prin sosirea DOAR a unor indivizi, IZOLAȚI, din zonele infectate cu ebola, febra galbenă, malaria etc. etc. inclusiv cu apariția, zâmbitoare, a „țânțarului tigru” care poate face ravagii chiar și cu banala „gripă ... spaniolă”. S-a instalat chiar și un SPITAL de campanie lângă Otopeni.
Dragii mei compatrioți sunt SIDERAT de IRESPONSABILITATEA acelor servicii PUBLICE care sunt PLĂTITE DIN BANII NOȘTRI pentru a apăra populația de epidemii și pandemii. Ei și-au luat doar pentru ei măsurile de decontaminare și protecție, fiți SIGURI.
EXODUL este unul din cei mai puternici VECTORI de penetrare a unor zone foarte mari cu germeni dar și infectarea țintită, ocultă cu toxine și anatoxine specifice la care POPULAȚIA BĂȘTINAȘĂ, AGRESATĂ, nu este imunizată.
Vin VALURI de emigranți FĂRĂ nici un FILTRU SANITAR și nici antitero.
Trăiască salmonela. Trăiască hahalera, scuze holera. Mă întreb însă ca omul, de ce?
Cum este posibil ca pornind de la Organizația Mondială a Sănătății și până la incompetența CRASĂ de la noi, a CSAT, sau a organelor de specialitate din UE, ONU etc. etc. să nu se sesizeze și NIMENI dar absolut NIMENI nu spune și de PERICOLUL BIOLOGIC al unor asemenea migrații?
De nicăieri nici o vorbuliță? E CRIMĂ CU PREMEDITARE !!!
CONCLUZIA sau EXPLICAȚIA este foarte simplă: aceste organe CUNOSC PERICOLUL și sunt în CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ fiindcă tocmai PROVOCAREA EXODULUI este O AFACERE MONDIALĂ a acelor instituții care sunt special pregătite pentru astfel de RISCURI DE SECURITATE devenite iată O AFACERE DE FAMIGLIE.
Mă întreb acum și observ cât de țintit s-a operat când s-a pus problema DISTRUGERII INSTITUTULUI CANTACUZINO. Iată deci ce JAF poate să fie făcut și asupra ROMÂNIEI prin OBLIGAREA, repet OBLIGAREA, ca odată cu „IMPORTUL DE EMIGRANȚI” să fie importate dar ulterior, nonșalant și fericiți și medicamentele sau vaccinurile MARILOR CORPORAȚII FARMACEUTICE sau a celor ce dețin „arme biologice și componentele de protecție ale … manipulanților”.
ESTE CEA MAI MARE CACIALMA SAU ȚEAPĂ TRASĂ UMANITĂȚII CARE TREBUIE DECIMATĂ PÂNĂ LA SUPORTABILITATEA CALCULATĂ A RESURSELOR PĂMÂNTULUI.
IATĂ DE CE S-A PREGĂTIT ȘI RĂZBOIUL FINANCIAR, CEL AL FALIMENTELOR TOCMAI PENTRU A COMPLICA ȘI SUSTRAGE OMENIREA DE LA O MINTE ȘI O JUDECATĂ LIMPEDE.
IATĂ ADEVĂRATA FAȚĂ CHIAR ȘI A EXERCIȚIILOR „JADE HELM 15”.
DOAR GUVERNUL MONDIAL ȘI NOUA ORDINE MONDIALĂ VOR PUTEA CHIPURILE STĂVILI DISTRUGEREA PRIN EXTINCȚIE BIOLOGICĂ A OMENIRII FIINDCĂ MEREU FAPTELE SCAPĂ DE SUB CONTROL.
EI AU ANTIDOTUL BIOLOGIC, ȚINTIT CHIAR PE ADN-ul INCOMPATIBIL CU SÂNGELE ALBASTRU AL SUPRAVIEȚUITORILOR SELECTAȚI.
ESTE UN GENOCID MONDIAL AL UNOR MINȚI DEMENTE, SCHIZOFRENICE.
RESTUL ARGUMENTELOR … AVEȚI ȘI VOI MINTE ȘI JUDECAȚI SINGURI.
Ocrotește-i Doamne pe români oriunde s-ar afla că mare este mila ta și multe lacrimi au mai vărsat și prea multe-i mai așteaptă.

Niciun comentariu: